Symbol 9-11 v médiích před 9-11

Bylo by zajímavé spočítat pravděpodobnost, s jakou se v tolika filmech symbol 9-11 objeví. Je možné, že se stejnou četností se dá objevit kterékoliv jiné datum, kdo ví. Dnů je 365, filmů jsou tisíce.
Ale konspirace by to byla zajímavá. Pak by stálo za to zjistit, kdo a jak tam to datum dostal.

Komentáre

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".

uživatel toto video odstranil...o to je to napínavější, že?

co tam asi bylo?

911 je volačka záchraky v USA i v Kanadě...

o tom už se psalo, že to datum Attovi schválně řekli strůjci false flag operation

/a možná aby se nezhatily plány, tak ani ve zprávách o počasí ráno neřekli, že na NY se žene hurikán, který byl tak silný jako později Katrina/

BTW zajímalo by mne, zda je na tom něco pravdy, že Čína a Japonsko si myslí, že některá zemětřesení /v Japonsku bylo epicentrum přímo v místě jaderné elektrárny/ způsobuje HAARP na Ajašce - /vysokofrekvenční a nízkofrekvenční vlny/ - japonci jsou prý zastrašováni a vydíráni

To video jsem ještě

To video jsem ještě našel, nevím jestli ho někdu upgradoval, protože se mi zdá, že tohle je od stejného uživatele jako předtím.

Teď měl Jesse Ventura nějaký seriál o konspiračních teoriích na americké televizi, viděl jsem jenom díl o 911, měl sledovanost přes milión, jeden díl byl i o HAARPu, dá se to dohledat na internetu.

nejen na internetu, ale i tady na blogu

HAARP - http://www.youtube.com/watch?v=GmuyQB7o4Yk

možná by Venturovi někdo měl dát i tip na North West Camp v Austrálii /je podezřelý podobně jako HAARP/

napsal bych mu možná mail, kdybych na něj měla adresu

už si nepamatuju, zda i Ventura dával HAARP do souvislosti se zemětřesením v Číně a v Japonsku

Back to top