Prezentace - prosím o pomoc
30.9.2009 22:00 poslal(a) t0m.tailor
in
Pánové a dámo, pomůžete mi?
Mám v plánu prezentaci, dejme tomu za 2 týdny. Přes projektor - krátší videa a obrázky.
Začátek bude o sedmičce (poloha, porovnání s jinými demolkami a požáry atd) - materiály k tomu už více méně mám.
Ale mám problém s pětibokáčem. Můžete mi sem postnout obrázky poškození, manévru, 757ičku ve srovnání se škodami? Je někde video s CZnebo SK titulky s Yukihisou Fujitou při interpelaci ministrů japonské vlády?
Nehodlám to dělat moc rozsáhlé, jen takový úvod do problematiky s pádnými argumenty/obrázky/videi.
Za případné nasměrování nebo post slušných odkazů díky předem
- Ak chcete pridať komentáre, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať.
Komentáre
Fujita - CZ nebo SK nevím
Ale existuje anglický přepis:
http://pilotsfor911truth.org/forum//index.php?showtopic=10542
Kde se to bude konat?
/možná tuším - tam bych mohla jít možná taky podpořit/
tak spíš kde všude by se to mohlo konat?
pokusím se to najít, myslím, že tam byly nějaké titulky... z Japonska, ale nevím, zda nebyly anglické
jak nic nevyhodím a shromažďuju tak to chvíli trvá..
Christnet chudák má v archivu tisíce mých příspěvků
Christnet chudák má v archivu tisíce mých příspěvků
911 blog zatím jenom desítky :-))
počkej za10 let
ale s vámi si člověk tak nepokecá... tam to jede - možná i stovky příspěvků denně /nejen mých/
"Vada slov spočívá v tom,
"Vada slov spočívá v tom, že se jimi vždy cítíme osvíceni. Ale když se otočíme čelem k světu, slova selžou a my čelíme světu bez osvícení, stejně jako předtím. Z tohoto důvodu bojovník nevyhledává slova, ale činy. Tak získává nový obraz světa - nový obraz, ve kterém mluvení ztrácí význam a kde nové činy přinášejí nová pochopení."
Carlos Castaneda
často se necítím osvícená ale naštvaná - to jsou pak ty činy...
dosti energické..
mám stejného
učitele :)
to je neveřejná záležitost
pouze pro akreditované. Víc nechci prozrazovat.. Každopádně se tam s nikým z vás neuvidím, budu na to prakticky sám :-)
pentagon mě nezajímá, ale
pentagon mě nezajímá, ale mohl bych ti hodně pomoct s WTC7, na něčem se domluvíme, možná i udělám přes weekend pár snímků, taky bych mohl udělat prezentaci........ale příprava by trvala pár měsíců a musel bych si koupit noťas :-)
děkuju
sedmičku mám fakt docela vyřešenou, je tu toho o ní dost a dokázal jsem si udržet přehled. :-)
mohl bych tu 7, prosím,
mohl bych tu 7, prosím, vidět?
pokusím se
to dát k sobě a poslat ti to, ale budou to jen obrázky polohy vůči Dvojčatům, jak vypadala, video jak padala a videa demolic povedených i nepovedených. Pak srovnání s modelem 'tančícího domu' od NIST. K tomu mluvené slovo. Termit spíše vynechám
ja bych tam mozna hodil
ja bych tam mozna hodil jenningse, a vysvetleni 5. a 13. patra
a mozna pak proudovy plamen a z vyse souvisejicim zmenu v produkci dýmu, něco udělám..pokusím se
brzdi
já to mám fakt pro mudly, budou i na úplné jednoduchosti čumět jak vyorané myši. Pokud jim to přijde moc mimo, nepřijmou to, znám lidi. Musí to mluvit jejich řečí, bohužel.
ale výpověď o detonacích zaujme i mudly
to by bylo překvápko kdyby ses tam s někým z nás setkal... o:)
nestane se to
a pokud ano...
:-)
dotaz
To je nějaká veřejná akcička, nebo to máš jen pro uzavřenou společnost?
Možná bych se zajel i mrknout. Tedy podle toho, kdy to bude. Jinak jsem pro
každou akci, chtělo by to zorganizovat něco většího. Rád pomůžu.
je to prezentace
pro uzavřenou společnost, už jsem to zmínil. A tím myslím fakt uzavřenou, no cops, no agents :-DD
chect :)
to jsi je ale popíchnul :) zvědavost je dobrý motor ;)
Výpověd Normana Minety, doplnil jsem české titulky
Výpověd ministra dopravy Minety o dění v Prezidentském krizovém centru. Práskl na Cheneyho, že byl v bunkru Bílého domu dávno před 9:30 - i když Cheney tvrdí, že až v 9:37 byl v tunelu do bunkru. A dál se zmiňuje o jeho rozkazech.
Mj. tam naznačuje, že zásah Pentagonu byl už někdy kolem 9:31, 9:32. Protože v tomto čase nechal Mineta zastavit leteckou dopravu, následně na základě hlášení o nárazu letadla do Pentagonu.
Svědectví ministra dopravy USA N. Minety k 11. září 2001:
http://www.youtube.com/watch?v=VuWdXjPi7Q0
Pro prezentaci se dá video stáhnout přes www.savevid.com jako MP4.
moc
děkuju!
uvidím, zda to zvládnu připravit pro tu knihovnu
pokud bys měl dobrou zkušenost se svou presentací, a vypadalo by to na to, že lidi by u nás chodili, tak bych byla ráda, kdybys přijel k nám přednášet...
já si to musím zkusit teprv s promítacím zařízením, ještě jsem ho nikdy nepoužívala..
to bude teda zážitek,
to bude teda zážitek, doporučoval bych připravit mírná sedativa :-)
haha, víte co?
Mám začít s přípravou prezentace? I kdybych se hodně snažil, nesrazil bych to pod dvě hodiny, ale....
bonusová otázka: Koho bude zajímat prezentace mladého kluka, navíc bez vzdělání v oboru?
neřeším
:-) jsem schopen odpovídat na otázky a poukazovat na zjevné nesrovnalosti. A zbytek mozku má každý
a prezentace tedy proběhne
a prezentace tedy proběhne kdy?
koncem měsíce
I přes zdroje a představu na to tvorbu ucelené prezentace kašlu, ukazuje se, že mí "mudlové" jsou s kauzou obeznámeni. Pokud se tam vyskytne nějaký odpírač a především PŘÍLEŽITOST mluvit o tomto tématu, tak sázím na osobní hovor, videa na telefonu a usb disku. Bude tam též připojení a rozcestí se zdroji znám. Zaimprovizuju, nebo zas probdím noci těsně před termínem - ale spíše ýzi.
kdo se s kauzou obeznámil?
kdo se s kauzou obeznámil? snad ne ČT
ta fakt ne
nechci to říct, nenaléhejte :-)
nezáleží tolik na tom kdo ale CO
u nás bývá narváno v divadle až na druhém balkóně třeba i na promítání diáků nějakého nepříliš známého cestovatele...
protože má zajímavou destinaci...
chtělo by to fakt dobrou presentaci a bude myslím úspěch
a může to jít do všech větších měst...
v létě i venku na plátno...
vy už o tom tolik víte, někteří umí stříhat videa...
já bych uměla zatím spíš poradit jak by to mělo celé vypadat, do jaké podrobnosti, jaký obsah ...
pro úvodní přednášku, pro cyklus...
jenže realizace, to je těžší...
a já některé dny nejsem schopna skoro nic dělat, hodně mi kolísá energie a výkonnost...
to je asi mimo jiné i tím, že jsem tak dlouhodobě nezaměstnaná... úplně to člověka zničí... a s depresemi od dětství...
ta má několikaměsíční mánie byla dost výjmečná situace... to se to studovalo, bez problému kolikrát až do rána...
teď i kdybych měla všechny knihy /ty nemám/ a filmy, tak nemám tu kázeň a už ani někdy sílu to soustavně do detailu studovat...
kdyby bylo něco fakt výstižného sestříhané k promítnutí, tak bych s tím objížděla klidně dokud nebudu chodit do práce...
a já nechodím do práce už 20 let... a v posledních 10 letech už mám hodně času... hlavně pořád něco studuju...
třeba by o to časem mohl být zájem i ve školách...
totiž na tom by se dalo trénovat to, co ve školách dnes konečně už snad propagují - umění argumentovat v diskusích PRO a PROTI
to myslím měli pedagogové zakomponovat do nových osnov individuálních rámcových programů...
propojení různých předmětů - na to je to též jak dělané... nejen dějepis ale i matematika, fyzika, chemie...
propočty dráhy, rychlosti, hmotnosti... to by byly slovní úlohy... pro náš zvrácený svět...
nechci abychom si z toho děali legraci, ale je to vše tak absurdní a přitom tak hrozné...
připadá mi, že to je snad podlejší než cokoli jiného, co se v historii přihodilo...
protože to byl hnusný státem organizovaný zločin...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
nebo to hodit přes Facebook studentům, aby poškádlili své profesory dějepisu...
studenti totiž maj radost, když mohou zahnat do úzkých své profesory, když toho vědí víc než oni...
nějaká taková bodovací soutěž "dostaň do úzkých svého profesora dějepisu"...
a odkazy na videa...
to by mohli zvládnout už možná i žáci vyšších ročníků ZŠ... "zeptej se paní učitelky, jak je možné, že..."
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
prostě to chce i u nás nějakou tu REVOLUTION zezdola, když politické špičky omílaj ty pindy o petrodolarech...
dnes další zařízení v Táboře projevilo zájem promítat filmy 911
je to centrum pro mládež, kde se konají i přednášky pro veřejnost...
a nač čekáš?
"Čas vždy pracuje proti nám" Morpheus, Matrix
mám jim přinést DVD z pochodu
tak ve čtvrtek jim to snad zanesu
ještě že jsou tam odpol, dopol nepremávam..
peterene mě sice bude chtít zabít
ale na tom dývku je Gageova přednáška...
mimo jiné teda :-)
už si brousím nože
už si brousím nože :-)
tak prada je, že nic lepšího nebylo natočeno, že? :-)
tu bych asi "prostříhala"
vzhedem k tomu, že se mezitím objevily záběry větších požárů než malých...
a je to moc dlouhé pro "obyčejné diváky"... škoda, že /asi/ nemáte to DVD srůzně dlouhými verzemi...
vím, že je to taky asi určtý zásah do autorských práv, vybrat si do přednášky jen kousky dokumentu, ale tady by to myslím bylo dobré...
ráda bych uměla stříhat videa...
ale vzhedem ke své indispozici pustit se i do zcela běžných úkonů všedního života samostatně nepředpokládám, že bych se do toho pustila...
někomu říct jak bych si to představovala... a tím to hasne... na spoustu věcí bych potřebovala "mít lidi"...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
""nic lepšího nebylo natočeno, že? :-)""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
už se přece pracuje na nápravě, ne? :o)
sháníte kamery, termit, ocelový nosník a zátěž...
jsem zvědava, zda se to uskuteční a podaří...
ta radost či případné zklamání se jistě vyrovná nějakému finále v mistrovství světa ve fotbale či hokeji...
tak snad se tam dnes konečně vypravím... jsem v depresi...
ale dnes už je mi lépe...
myslím, že jako první by bylo dobré pohovořit krátce o všech nejasnostech - s fotkama, a pak promítnout 911Myth Demolitions (tam jsou trochu nepořesnosti - myslím, že Silverstein vysoudil 5, 6 mld ne 7mld dolarů apod., ale to jsou detaily, film je myslím velmi dobře udělaný pro laiky)
chtělo by to mít tak aspoň 10 kvalitních barevných fotek - Ground Zero z družice po "kolapsu", "výbuchy" WTC, hlavně oblíbené snímky J. W. "sněhová koule" , ty, kde to vypadá jak gejzír prachu a sopka, zasekané mnohatunové nosníky sto metrů daleko, možná i pro porovnání jinou budovu spadlou jak palačinky, Pentagon před pádem střechy, a taky zezhora - trávník bez velkých trosek...kulatá díra ve dvoře s průhledem budovou, malý podvozek za nohou hasiče, to si musím někde dát profi udělat...
pohovořit i o tom, že některá letadla byla 9 měsíců jinde, že možná byly některé lety duplicitní (opravdu?) a některá z letadel dokonce měla létat dál... jak byly přepínány transondéry - už si zas nepamatuju jak to přesně bylo, nemám moc dobrou paměť... v tom by mi hodně pomohlo, kdyby to někdo stručně sepsal... a hodil mi to sem...
ne odkazy na videa, ale sepsat to
prosím vás...
pak bych chtěa lidem nabídnout další promítání - PRESS911For Truth, ZERO, taky ten flm o Pentagonu, natočený piloty - jak vypovídaj svědkové i policisté, že Boeing letěl jinou než ofi trasou, jak se jim tam doznal na odloženou kameru na sedadlo ten taxikář... to by se mělo doplnit Minetovým prohlášením a zdůrazněním, jaké jsou nesrovnalosti v časech nárazu / i ty zastavené hodiny/ - jak se asi vydává trasa letu stihačky poslané na místo šéfem NORADU, zaznamenaná na radaru, za let Boeingu...
911demolitions je snůžka
911demolitions je snůžka blbábolů
a v zero mluví o fyzice kolapsů nějaký laureát nobelovky.....za literaturu
budu to muset napravit, asi budu muset udělat film nebo prezentaci, ale to bude trvat tak rok v obou případech..sakra
mě se ani nezdá
že by to byla snůška blábolů...
a jsou tam dobrý záběry...
kterej blábol myslíš?
a co o fyzice kolapsů sepsala NIST se Ti líbí?
uvažuju o tom koupit projektor
máte nějaký tip?
nevyznám se v tom, půjdu okouknout, co používaj v zařízeních, které tady znám... jak jsou spokojeni...
z internetu mne zaujal tento - cenou a taky snad má být nejprodávanější
http://www.itlevne.cz/zbozi/projektor-acer-x1161-svga-800x600-2500-ansi-...
September 11 2001 Video. 26 min
myslím ,že jste neviděli ještě amaterské video
zajímavá je 14 minuta - kouř dole
zajímavé je, že tam taky říká "military plane"
big, huge, military plane...
takže to asi bylo veliké a šedivé letadlo...
a bílé letadlo /?/ v pravém horním kvadrantu od 11:51
a pak to říká o tom vojenském letadle
Tome, vyznáš se v projektorech?
je pro žárovku/ lampu riziko převoz?
na hodně místech mají své projektory, nevím zda je lehké je obsluhovat
jestli je lepší koupit si svůj...
jestli by stačil levnější...
daj se připojit i na malý DVD přehrávač přes USB?