Založit to hnutí?
24.9.2009 20:29 poslal(a) bejbous
in
Opět mi tedy přišla myšlenka založit Hnutí za pravdu o 11. září. Jako oficiálně jako občanské sdružení.
Hnutí zabývající se čistě událostmi z 11. září. Které může nalákat dost lidí, které třeba nezajímají ostatní věci.
Ale nejde o to jenom ho založit, jde o to zda pak v něm budou lidé ochotní něco dělat.
Protože už takhle je to vždy: zorganizuj to a já příjdu, založ to a já se přidám.
A pak může být v hnutí sto lidí, ale bude to k ničemu, když nikdo nebude nic dělat.
Nevím no. Napište k tomu co si myslíte.
- Ak chcete pridať komentáre, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať.
Komentáre
jsem pro
myslela jsem, že vy jste to hnutí...
to informační a publikační centrum ALARM!!! - sdružení, které jsme založili v r. 2001 nemohu využívat pro 911, ostatní zakladatelé jsou proti - prý si mám někoho sehnat, a založit přímo sdružení s jasným konkrétním cílem. Prý mi bude stačit sehnat i 2 nezletilce...
už mám ceník od firmy co vyrábí velkoplošné postery, mám opravdu zájem dělat veřejné akce... teď si mám vybrat jestli laminované nebo pvc bannery a jaké fotky na ně dát...
Joch mne naštval, však on ještě uvidí... možná se mu zhroutí jeho politické přesvědčení... doufám...
kdo vy?
já mluvím o hnutí čistě o 11. září
a jak chceš posoudit, co je o 11.září a co není?
pokud by se dostalo na přetřes i to, zda to byl nějaký plán někoho..
To už by záleželo na
To už by záleželo na dohodě v hnutí. Ale z mého pohledu můžu říct, že nevím čí je to plán, pravděpodobně určitých frakcí v americké administrativě ale kdo stojí nad nimi je (pro tento případ) spekulace
BTW - CD s filmy o 11.září z pochodu
které jak jsem pochopila dělal sector, a které na sobě mají obrázek hořících Dvojčat
s názvem 9/11Truth DVD CZ Edice s podtitulem "Dokumenty o 11.září, které v TV neuvidíte Http//911.yveb.sk "
jsou vloženy do průhledného obalu, ve kterém je zastrčen papírek s textem:
"11.9.2001 - 11.9.2009
NWOO.ORG
Terorismem k OTROCTVÍ
Vaše svoboda končí tam
kdezčná terorismus
Nového světového řádu"
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Je tvou snahou oddělit se od NWOO hnutí?
/Protože jsou považováni mnohými za blázny?/
Kluk, který byl nadšený a chtěl jezdit po městech s megafonem a dělat osvětu /dal mi na sebe po pochodu telefon/, byl myslím z NWOO
až z diskusí tady po pochodu mi došlo, že nejste stejná - jednotná skupina...
na pochodu to vypadalo, že jste...
ano sector přinesl spoustu
ano sector přinesl spoustu dvdček s těmi filmy, a někdo s nimi rozdával i nálepky, které jsme přinesli my z nwoo.
Nejsme stejná a jednotná skupina, z nwoo tam na akci bylo asi 4 lidi.
Nejsme stejná a jednotná skupina
to mi ještě na pochodu nedošlo, až potom tady v diskusi...
a nechápala jsem, že mi kamarád psal, že video je už na webstránkách, když tu stále žádné nebylo...
"my z nwoo"
doteď jsem nevěděa, že jsi z nwoo
možná byste se tady měli možná představit pod nějakým blogem KDO JE KDO
nemám v tom jasno...
peterene asi v nwoo nebude, že?
proč, chcete mě? :-)
proč, chcete mě? :-)
to se ptáš mě?
jsi pro mne zatím dost hádanka..
jen vím, že máš rád výpočty a často se vztekáš...
ne, neptám
výpočty až tak ne, ale logické uvažování a opravdovou znalost situace 11.9.2001
jo,a vztekám se moc rád
počítej se mnou
detaily mužem probrat na Skypu. Pro mne by se moc nezměnilo, dál budu tisknout letáky a mluvit o září s každým člověkem, zvířetem, rostlinou i šutrem, který mi zkříži cestu. O granty žádat neumím (ale třeba bych se naučil). Zvýhodňovalo by nás založení Hnutí nějak v našem úsilí, usnadňovalo by nám práci? Jaké výhody vidíš?
že by nám někdo dal grant? o:))
před rokem a půl jsem absovovala 500h rekvalifikační kurz Řízení a administrace projektů, se zaměřením na čerpání dotací z fondů EU, včetně 100h anglické konverzace...
mám doma horu materiálů, hlavně o čerpání z ESF.. psali jsme i projektík...
vše se musí ale předfinancovat, není to jednoduché...
100 miliard ročně k nám ted plyne z EU ... ale na téma 911 asi nic o:)
pak zas po roce 2013 budem my pomáhat Rumunsku, Bulharsku /? Turecku/ - bude hůř...
911 tak možná fundraising podobný Amnesty International - chytat lidi na ulici...
já jsem se rozhodla do 911 něco investovat ...
bohudíky jsem zatím zajištěná a mám hodně volného času
před časem jsem přišla kvůli našemu státu a soudům, které chudým berou a bohatým dávají asi o milion
tak nějaký tisíc jsem ochotna teď dát na dobrou věc...
asi 15 let přispívám na hladomory a lepru, jsem zvyklá nehledět jen na sebe ...
BUNKR v naší ulici
kdysi jsem měla menší mánii a zjištovala jsem, zda by se nedal využít podzemní bunkr v naší ulici jako mládežnický klub. Byla v něm as před 15 lety diskotéka, v parčíku pak byly jehly od drog a někdo taky osekal kočce ocas a nohu, po petici byl zavřen, konají se tam snad občas dražby..
Mluvila jsem o tom tenkrát s odborem majetku města, ani nevěděli zda je jejich.. nebyl, hejtman JČ kraje Zahradník/ODS/ si zas myslel, že ho chci koupit o:))
Bývali by mi ho tenkrát i nechali k pronájmu skoro zdarma, kybych ho zařídila a provozovala, ale neměla jsem pak už odvahu... tady toho moc není, a stále město pro mládež něco slibovalo vytvořit...
mohl by tam být malý kinosál, je to pod zemí - asi nenáročné na vytápění, to by byl krásný prostor na promítání filmů o 911
to by bylo bezva - mít nějakou trvalou expozici.. školy by mohly po husitském muzeu navštívit i něco z modernější historie.. o:)
paní učitelka by jim z toho pak zadala domácí úkol... o:)
možná společně s Člověkem v tísni? Taky rozesílaj teď členům CD o Barmě - abychom to někde zdarma přátelům promítli...
jsem utopický vizionář..
Spam stops here!
Spam stops here!
ještě jsem neviděla ty petrodolary, že vy je někde schováváte?
pan Joch a pan Zvěřina by mi mohli říct, kde jsou...
ještě mi na konto nic nepřišlo...
že on je ten Bin Ladin přece jen pod drnem?