ČEMU VĚŘÍTE ??

Napadlo mě, že by každý mohl svojí verzi, čemu věří a jak se to dle něj stalo.
Stačí jen letmo a krátce, já začnu.

1) WTC 1 a WTC 2
Věřím, že do budov narazila letadla (jaké si zatím netroufám tvrdit)
Budovy ale nespadly dle oficiální verze, ale řízenou demolicí.

WTC 7
Dle mého řízená demolice.

2) PENTAGON
Dle mého do budovy nenarazil boeing AA77, ale něco jiného. Co si zatím netroufám tvrdit.

3) LET č.93
Myslím, že se to nestalo dle oficiální verze. Je možné, že tam nějaké letadlo letělo, pokud ano, tak
ale nenarazilo do země. Spíše se však přikláním k verzi, že tam vůbec žádné letadlo nebylo.

Komentáre

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".

WTC: tři kontrolované

WTC:

tři kontrolované demolice, dvě kontrolovaná letadla

Pentagon:

Náraz letu 77 po dálkovém řízení

Let.č 93: náraz do země po dálkovém navádění

Letadla: všechna unesena araby, avšak později to řídila automatika.

Není to pro mne otázka víry ;-)

Tři demolice, dvě naváděná letadla (ohledně posádek a pasažérů nevím), Penťák - řízená střela (nebo něco podobného, kždp menší jednomotorák) Pensylvánií si nejsem oproti zbytku jist - možný je jak sestřel (a k místu s většími troskami se dostali jen cover borci), tak jen fake trosky bez pádu stroje.

nějak se mě nezdá co by

nějak se mě nezdá co by udělali s těma strojema a posádkama, to je někde vězní? :-)

spíš ne

nejlepší svědci v této kauze jsou žádní svědci. Nevím, nemám šanci vědět. Mám informace jen na to, co jsem napsal výše..

to je nejzajímavější věc... co ty lidi

co ty telefonáty... některé v té výšce prý i dost nemožné...

co jsem zatím zjistila o posádce letu na Pentagon /o tom jsem si jistá, že přeletěl střechu.../

vyšly články...

o rodince s malými holčičkami, která právě měla odlétnout žít do Austrálie - zbyly údajně ohořelé cedulky od kufru a snubák

přítelkyně jednoho muže - lovila ráda žraloky ... předali mu z Petagonu po roce snubák..

myslím, že hodně by pomohl DETEKTOR LŽI

dotaz

a na co tam byli ti arabové? Dobrovolně šli do letadla se nechat zabít?

mysleli si, že ho

mysleli si, že ho unášejí :-)

nevidím to

na arabské únosce na palubě. Už jen proto, že nebyli na seznamu cestujících

no, myslím si, že by

no, myslím si, že by logicky bylo jednoduší vyvolat či využít situace těchto plánovaných únosů, než složitě vymýšlet nějaké konspirace

přece jenom, pokud vím, jsou záznamy únosců co nastupovali na AA77 (i když teprve později zveřejněné)

oni prostě těm únoscům pomohli

jako že ty arabové

jako že ty arabové skutečně plánovali unést 4 letadla v USA? A oni toho využili? Hmm taky možnost, ale to by bylo potreba poradne rozebrat.
Ano ten záznam únosců z letiště nastupujicich na let 77 je, ale to nemusí znamenat že do Pentagonu to letadlo narazilo a že na ostatnich letech byli taky ti arabsti unosci :-)

Neskutečné.

Neskutečné.

ocitnout se ve vašem okolí

ocitnout se ve vašem okolí asi musí být hodně nepříjemné

Allah Akbar

Allah Akbar

protože by Atta placen ISI, možná to přes ISI poslala CIA

a protože se den předtím zchlastal, tak v tom něco bude...

jeho ohořelý pas na ulici to je fakt silný kafe...

snad 12.9. se měl ozvat otci, že je naživu... to ale může být lež...

jsem proto za nasazení DETEKTORU LŽI

a nejen v USA, využívala bych ho i při vyšetřování v ČR... většinou bývá užitečný...

nemám ještě vše přečteno a shlédnuto

takže po asi 3 měsících zájmu o 911

WTC Dvojčata - pravděpodobně naváděná letala, druhé letadlo velmi pravděpodobně vojenské... dále pravděpodobně řízená demolice, nanotermit namontován v rekonstruovaných výtahových šachtách

WTC7 - řízená demolice

Pentagon - Boeing těsně proletěl nad střechou, do objektu vlétlo malé letadlo s raketkou či náloží

Let č. 93 - zatím nevím, vybagrovaný otisk celého letadla a přitom trosky rozptýleny 50 km okolo věští též podfuck

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ohořelý pas M. Atty na ulici Manhattanu - neuvěřitelné spoléhání se na naivitu lidí, kteří to v prvotním šoku spolknou i s navijákem...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Navrhuji

uspořádat víkendové výjezní zasedání

připravit výstižné powerpointové presentace - různé délky, podrobnoti a náročnosti

nabídnout je politckým stranám, senátorům, poslancům EP...

psát poslancům maily, příspěvky do diskusí na TV fóra apod.

dát najevo záměr založit novou politickou stranu, která si dá jako hlavní cíl tlak na vyšetření 911, které se týká svými důsledky i ČR - např. spoluprací na válce "porti terorismu" - v Afghanistánu apod.

Politická strana se nemusí podařit založit, ale upozornili bychom na problém...

BTW dělám si soukromé anketky - poměrně dost lidí nevěří ofi verzi...

od r. 2001 mám založeno o.s. ALARM!!!

Informační a publikační centrum, které dosud nebylo aktivní

/zakládala jsem ho s příbuznými pro kamarádu z Ukrajiny - žurnalistku, aktivistku, která později odjela do Berlína/

uvažuji o tom zahájit jeho činnost na téma 911

mohu asi publikovat...

tláča

Celá akce začala jako cvičení únosů.

Alternativy:
* do letadel nastoupili pasažéři a únosci / ve skutečnosti spolupracovníci CIA s tím, že hrají teroristy ve cvičeních.
* nebo letadla, která odstartovala prostě neexistovala (šlo o virtuální cíle) a vše okolo je informační hra
* letadla, která narazila, byla dálkově řízená a je otázkou, jestli byla plná lidí, nebo jestli za letu proběhla záměna (viz moje hypotéza o zapnutí a vypnutí transpondérů za účelem záměny ve vzduchu).

WTC 1 a WTC 2
oslabení konstrukce výbuchem u paty mrakodrapů
řízená letadla s přesností alá peterene
řízený "intenzivní" požár alá peterene
destrukce následkem pádu horní části konstrukce na oslabenou a napnutou spodní část

WTC 7
řízená demolice, ale chybí mi tam smysl a zapojení do "oficiálního" scénáře.

PENTAGON
spíše se kloním k tomu, že to nebylo dopravní letadlo, smysl jsem už někde rozebral, bylo nutné zatáhout do akce armádu.

LET č.93
Myslím, že to souvisí s WTC7 a "něco" neklaplo a tak šlo letadlo k zemi.

a protože v tom nemám jasno, chci :) 911 INVESTIGATION

vy se budete smát !!!!

ale právě jsem našel tlačítka na hodnocení komentáře !!!!!! jupíííííííí

a hned sis dal plus, že jo

a hned sis dal plus, že jo

však jsem si ho zasloužil !!

však jsem si ho zasloužil !!

:-)) a co když ti ho

:-)) a co když ti ho snížim na nulu?

moje

radost zůstane nezměrná :), do toho !

ne to ja jen tak provokuju.

ne to ja jen tak provokuju. A taky sem přidávám zbytečné příspěvky

jojo

přijde na tebe sector, bububu

já se

směju :-D palec nahoru pro oba :-)

jaj chlapi

:-]

holčina z Bronxu

odskočila jsem si na náměstí na koncert Jesus Christ Superstar Band a pak zašla na pivko, sedla jsem si k 5 holčinám...

mluvily anglicky - 2 byly angličanky a 2 američanky...

s jednou angličankou jsem se pak dohodla, že jí a jejího irského přítele budu učit česky a ona mne anglicky

hodila jsem řeč o 911

angličanka souhlasila, že byto mohl být Inside Job, newyorčanka je o tom přesvědčena.. říkala, že se nic nedostane do TV...

PRESS911ForTruth prý samozřejmě viděla

No nevim

Bud navadena letadla, aale pomaly sa zacinam priklanat k MRIG verzi

Allah Akbar

Allah pomohol teroristom provest neproveditelne. Ukazal zazrak. Nakopal prdel vsem bohum, t.j. Jahve a podobna particka...

Ale pozor . Allah je milosrdny.

Palil do pentagonu tak, aby minimalizoval straty!!!

jj

jj

Allah Akbar

V kazdem pripade. Ak sa mylime, coz je mozne. Tak mali by sme sa zacat zaoberat duchovnom, pretoze ja sice sa este snazim drzet mojeho ateizmu, ale dukazy existence boha su tady...

http://en.wikipedia.org/wiki/Qur'an

http://www.islamweb.cz/koran/ - Tu mozeme zacat.

Ked nam to opadne, tak je cas konvertovat na jedine prave nabozenstvi, kde Allah umi zazraky. Zbytek je shit jenz nema zadny zaznamenany zazrak.

Ve jménu Boha milosrdného, slitovného.
- Zariadil aby straty v pentagonu boli minimalne. Aj ked mohol osvitit hanjoura jinak. Mohol to tam vpalit cestou najmensieho odporu priamo rumsfeldovi do kancelare.

Chvála Bohu, Pánu lidstva veškerého,
- Coz nevypovida o nicem... ale zaklad je ze sam sebe dokazal

Milosrdnému, Slitovnému,
- Zase pentagon.

vládci dne soudného!
- V jeden den ukazal svbou vladu. Vsem

Tebe uctíváme a Tebe o pomoc žádáme,

veď nás stezkou přímou,
- No tu to zobral vzdy okllikou... Cize zazraky ocakevejte se vsi paradou

stezkou těch, jež zahrnuls milostí Svou,ne těch, na něž jsi rozhněván, ani těch, kdo v bludu jsou.

___

Proste v jeden den ojebat pravdepodobnost muze len Buh. A komu pomahal v unosech? No muslimom.

smazano - offtopic, + omluva, Johny 2005

-

promazat

Poprosil bych o promazání všech příspěvků, co nemají s topicem nic společného a nechat jen ty příspěvky, které se vyjádřily k tématu.
Nic proti Vám, ale netřeba to tu zasírat.

911 - čemu věřím

Já věřím ve zdravý rozum...

kritické myšlení a především čestné inteligentní lidi, kteří když mluví, tak ví o čem. Bohužel ani jednoho se na tomto blogu nedostává. Ostatně je to příznačné pro celou vaši sektu.

Takže hodně štěstí při honbě za Pravdou(TM), asi to tady zkontroluji až za dalších 5 let.

Tak například toho o WTC

Tak například toho o WTC vím víc, než absolutně drtivá většina lidí v této republice, ale vám to jaksi nedocházi

děkuji

Tak nashledanou za 5 let.

Tak nashledanou za 5 let.

MRIG ...

... exorcista. Myšlení & rozum nadevše, čest a inteligence, mluviti jen když se ví o čem. Kdo to nedodržuje, je sektář. A takové je nutné kontrolovat. :) Pane MRIGU, kandidujte do parlamentu, máte talent. Máte dvě šance (ve lhůtě 5 let) a my šanci, že tam si k té realitě čuchnete a potom už sem nepolezete ani za účelem kontroly.

mějte se tedy fine

Vám také přeji hodně štěstí. Nashledanou někdy, snad v lepších časech.

za 5 let?

Pochybuji, že za tak dlouhou dobu… minimálně příští rok týden před 11. zářím.

Čemu věřím???

Jsem přesvědčená o 3 kontrolovaných demolicích… ovšem zatím nevím, jak to bylo s posádkou, pasažéry. Pentagon-malé letadlo, ale spíše řízená střela… no a let č. 93… pro mě největší nejasnost. Nevěřím na hrdiny letu č. 93 - podle mě tam letadlo nespadlo… není to podobné žádné letecké nehodě, díra v zemi bez trosek… zase netuším, jak to bylo s cestujícími a posádkou. Možná cestující ani nevěděli, že jejich let bylo označeno za let č. 93 a letadlo v klidu přistálo a oni si dnes říkají, jaké bylo štěstí, že neseděli v tom letadle, které se tam zřítilo, ale je to jen má teorie.… je toho hodně co ještě nevím a co oficiální verze prostě neumí rozumně vysvětlit.

konečně žena...

s letem 93 bych to viděla podobně, kdyby tam nebylo tolik hrdinů s rodinami... možná je oravdu sestřelili

jasně že si nechtěli rozflákat Bílý dům či Kapitol, tam ještě obnova/demolice není nutná....

Let 93

která letadla z těch 4 měla ještě 2 roky létat dál?

jsou to spolehlivé informace?

WTF? Co? Proč? Když

WTF?

Co? Proč? Když všechna letada měli plně pod kontrolou.

A vůbec, proč by jako neměl narazit boeing do pentu a let č.93 do země?

Není to až moc konspirační teorie? ...............

Nejde o to, proč by neměly

Nejde o to, proč by neměly narazit, ale proč je o tom, že narazily tolik nejasností.
Pokud se normálně logicky vysvětlí, že narazily, bude otázka proč by neměly bezpředmětná.
Jelikož je tam velké množství nepřesností jako u WTC1,2,7, tak si myslím, že k tomu jen tak nedojde.

proč by jako neměl narazit boeing do pentu ?

protože ho viděli letět jinou trasou, protože je díra malá a nic venku nezbylo, protože žádné trosky na trávníku neviděl ani pilot šéfa NORADU, jehož stihačka tam pár minut po útoku letěla... protože Cheyney opakovaně říkal rozkazy se nemění, když mu opakovaně hlásili že se letadlo přibližuje... protože nebyl zvěřejněn žádný z desítek záznamů z kamer, na kterém by boeing byl... protože ho hlídač parkoviště viděl přelétnout těsně nad střechou, protože taxikář se přiznal, že rozbité čelní sklo jeho taxi byl podvod že to nebylo od sloupu osvětlení, které by shodil boeing...

co už chceš víc za důkaz?

naváděn být mohl, aby přelétl těsně nad střechou, ne?

i voják ve věži heliportu si instinktivně přikryl rukama hlavu a padl na zem, řítilo se přímo na něj... pak nic neviděl, jen slyšel výbuch...

tys ten film od Pilots911 neviděl, přiznej se...

:::::::::::::::::::::::::::::::

a proč by jakoby narazit měl?

aby to byla válka?

protože Rumsfeldovi zmizly někde neznámo kde velký prachy?

kdo ví...

:::::::::::::

peterene jsi pro mne záhadou - z konkávního prohnutí stěny WTC vydedukuješ, kde byly nálože s nanotermitem a tady bys dělal slepouna?

dnes v rychlosti, tak třeba

dnes v rychlosti, tak třeba ten problém díry

ve dvojčatech měly ty externí sloupy mezi cm a 6mm oceli, v závislosti na výšce atd.

část křídel přisedající k trupu byla plná paliva, rychlost byla enormní

a teď došlo k selhání spojů těch sekcí ex. panelů po třech sloupech, tj, ty křídla nepřesekla ani jeden či možná spíše pár těchto sloupů

teď tu máme betonovou zeď.....

je pochopitelné, že ta díra byla tak 20m široká, ty lehké koncovky křídel to prostě neprostřelily (stejně jako ve dvojčatech....i když míň..)

letadlo bylo nárazem rozdrceno na malé kousky a svědci jsou na nic

Cheyney?....

Proč by ty letadla vůbec měnili. Uvažujte, v letu AA77 by pak stejně musel být naváděcí systém + ještě další letadlo?

Lepší, než s tím letadlem dálkově přistát, by bylo rovnou ho navést na cíl, než tam búhví proč rvát další exotický křídloplán.

A co je s těma lidma z toho letu? To je někde mají na pokusy? Nebo je někde neoconi trýzní? Nebo nikdy neexistovali? Vymazali jejich rodinám paměť pomocí vakcíny proti západonilskému viru? Či za to může mlžo/plží herpes?

Videa mají v záloze na diskreditaci truth movement.

Pandora's Black Box....no....na takové analýzy bacha, nevídím do toho a no, není to spolehlivé/je to účelové

""je pochopitelné, že ta díra byla tak 20m široká""

to by ještě bylo pochopitelné, ale že byla jen asi 6 až 7m široká, tak je to hodně divné...

ne?

než to spadlo... za chvíli... ale fotky jsou dostupné... i video zdálky /nesměli jít tenkrát blíž s kamerou/

a taky úhel, pod kterým to vlétlo do budovy je jiný než úhel odkud nalétával Boeing.. desítky svědků vidělo kudy letěl, a je to jiná trasa než má ofi verze...

ten policista, který tam bývá každý den řekl: "ne, určitě ne - kdyby letěl na druhé straně od benzinky tak bych ho přece odtud vůbec nemohl vidět..."

nemám důvod nevěřit všem těm svědkům, pilotům, co ten dokument natočili, i to, že by si to ten taxikář vymyslel, že v tom jel taky /v podvodu - že ho někdo o to tenkrát požádal - někdo "velký"/ - byl pěkně rozrušenej, když mu došlo, že všichni jinak viděli jinou trasu letu... i policisté... zajímalo by mne docela, co s ním ted je - potom co to šlo na internet...

ano, lidé - cestující... to je otázka, kde skončili... co vím, zbyly po nich třeba : snubní prsten, po ženě, co milovala lov žraloků... snubní prsten a něco málo - ohořelá cedulka od kufru, po rodině s malými dcerkami, která odlétala žít v Austrálii.. o dalších nic zatím nevím... bavilo by mě být kriminalistou..

snad se i to časem dozvíme...

Hmm, fail, víte, když já

Hmm, fail, víte, když já chci mluvit o něčem podstatném, tak nabídnu v postu fotky

kdybyste udělala to samé, viděla byste 20m díru, stejně jako já

svědky lze vmanipulovat do situace, kdy to všechno svedou na chanuka-zombie

takže ty cestující nezneužívají v USA, ale používají je na otrockou práci v žraločích farmách u Velkého bariéroveho útesu? Část určitě odvezli na ostrov doktora Moroea.

A původní let 77 byl už zrecyklován? nebo ho prodali a peníze si nechali?

Ti musí být bohatí, peníze z letadla + práce otroků+nevím co ještě..jo..peníze z nespotřebovaného paliva

já se to zajímám krátce, ale co říkáš na Jana Zemana? je blázen?

když si myslí, že ti lidé žijí daleko, že asi odlétli na druhou stranu zeměkoule, v programu na ochranu svědků?

že prý tam někoho i někdo potkal...

nebo to jen tak říká z legrace před lidmi?

nevím, za kolik by někdo byl o takové sviňárně ochoten mlčet, nebo co by na něj mohli mít, nebo čím pohrozit, ráda bych věděla, jak to je...

mně se to zdá HODNĚ divné, ale tomu, že Boeing do Pentagonu nenarazil, tomu věřím na 100%. Kvůli důkaznímu materiálu - fotkám, i dráze, i svědectvím hned po útoku... nemám výmluvu... nevěřím, že to vše je zfalšováno...

Back to top