PENTAGON - Let AA77
Zde může každý přispět k odhalení jasností, či nejasností tohoto letu, který dle oficiální konspirační teorie dne 11.09.2001 narazil do Pentagonu.
Zatím mi zastánci oficiální konspirační teorie nevysvětlili, proč se nezpřístupní záznami z kamer okolo pentagonu. Respektive k tomuto bodu mi podali zhruba tuto odpověď:
"""" Uvádíte, že alespoň dle FBI tyto záběry neexistují.
Poté uvádíte, že by nebylo moudré věřit jen FBI.
I přesto však věříte oficiální teorii v tomto bodu, tudíž, že dle FBI neexistují. """""""
Pokud má k tématu kamer někdo ještě další poznatky, nechť to sem šoupne.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dále jsme se dostali do tohoto bodu.
MarkRobertsIzGod píše:
AA77 byl 757-233
Něco tady, ale opět předpokládám, že to pro vás dostatečně průkazné nebude:
http://www.aerospaceweb.org/question/conspiracy/q0265.shtml
http://www.aerospaceweb.org/question/conspiracy/q0290.shtml
Odpověď:
Na ty Vaše odkazy se musím podrobněji podívat, zabere mi to více času, ale postupně sem budu postovat, co si myslím, že je pravdivé a co nikoliv.
Jinak ten let AA77 je: 757-223.
Jinak stále mi nehraje to, že nebyla žádná stopa na zdi pentagonu po motorech letadla, máte na to něco?
Prosím každého, kdo se chce zapojit, ať to udělá, vím, že k Pentagonu toho bylo napsáno již dost, ale přeci jen by to chtělo ještě jednou shrnout a hlavně podpořit či vyvrátit argumenty. Ne jen tlachat do prázdna.
- Ak chcete pridať komentáre, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať.
Komentáre
dotaz
Může mi někdo kompetentní upravit slovo "záznamy" a udělat čáru nad posledním souvětím?
Pak klidně smazat tenhle post. Díky
Evidence letu AA77
Evidence letu AA77, který údajně narazil do Pentagonu je také hodně zajímavá.
Uvádí se že letadlo, které narazilo do Pentagonu bylo: Boeing 757-223 N644AA.
Na této stránce http://www.serendipity.li/wot/aa_flts/aa_flts.htm se můžete přesvědčit, že právě tohle a ještě jedno z unesených letadel toho dne vůbec nevzlétlo. Respektive o nich neexistuje žádný záznam, který se normálně vede. Dále se tam také dozvíte, jak se během let měnily záznamy o těchto letech.
Jak je tedy možné, že let AA77 narazil do Pentagonu, když neexistuje záznam, který by potvrzoval, že toto letadlo toho dne vůbec vzlétlo?
Další důvod si myslet, že malinké kousíčky trosek z letadla vyfotografované u Pentagonu byly jen nastrčené. Již jsem o těchto předmětech prošel spoustu stránek. Jedny tvrdí to, druhé ono, ještě to důkladněji projdu a postnu sem nějaké stránky, které se zaobírají právě těmito důkazy.
no tak znova
jak je možné že neexistuje od nejlépe střežené budovy na planetě Zemi lepší videozáznam , než ten který je publikován ? Když minimálně 13 kamer sleduje prostor nárazu a přes 82 videozáznamů je zabaveno ? Co je na nich ?
http://www.metacafe.com/watch/132230/new_shocking_pentagon_9_11_movie_pa...
http://www.metacafe.com/watch/132227/new_shocking_pentagon_9_11_movie_pa...
toto jsou pné verze videozáznamů předložené US Justici
jedna z prvních fotografií po nárazu
http://members.shaw.ca/freedomseven/pentagon-path-marker.jpg
zajímavá fotografie že ?
http://www.rense.com/1.imagesH/longdistancebefore3.jpg
nepoškozený trávník , žádné trosky ,
A ZDE je v reálném čase webkamera - a kam kouká ? na PENTAGON
http://www.trafficland.com/city/WAS/camera/740/ TAKŽE TO TAJNÉ NENÍ,jen ten videozáznam s pravdou není k mání ,
není tam boeing a proto to je tajné
JAMIE McINTYRE: Z mé osobní obhlídky není žádný důkaz, že by někde v blízkosti Pentagonu havarovalo letadlo.
"Postižené místo je pouze část stěny budovy, která se zřítila. A jak jsem řekl, jediné trosky, které lze na místě vidět, jsou tak malé, že byste je vzali do ruky. Nejsou zde žádné velké ocasní plochy, části křídel, palivové nádrže, nic z toho, co by naznačovalo, že by do boku Pentagonu narazil celý letoun a způsobil tak zřícení celé stěny.
I pokud se podíváte na záběry Pentagonu, můžete vidět, že se zřítila všechna patra, ale nedošlo k tomu okamžitě. Bylo to přibližně až po 45 minutách, kdy byla celá struktura tak oslabena, že se propadla všechna patra."
Reportáž CNN od budovy Pentagonu ráno 11.9.: Neexistuje důkaz, že by zde havarovalo letadlo.
ta reportáž byla živě vysílána kód:
http://thewebfairy.com/911/pentagon/27_1-mcintyre.swf
mě toto úplně stačí .
http://www.trafficland.com/ci
http://www.trafficland.com/city/WAS/camera/740/
Je pravda ze by sa mal dostat na verejnost, ale podle snimkovani by bola nahoda keby sa tam dostala len cast letadla... Hanjour to pod vlyvem Allaha napalil do pentagonu vo vysoke rychlosti... Vlastne pristal do pentagonu.. A vraj nevedel pristat... :D
Allah Akbar (Kua tymto snad zjednam aspon 1 ojetu, ale hezku :D)
Camera/740/
Jakou rychlostí to se nějak neví , ale pomineme-li snímkování - nebylo z té kamery nic zveřejněno ani statický pohled PO události . Nevím zda po registraci se lze koukat do historie jako zde :
http://www.earthcam.com/usa/newyork/groundzero/content.php?content=timel...
záznam začíná až v 10.35 místního času do 11.56 .. takže je jasné že záznam před 10h 35 minutou určitě existuje .. JE VŠAK TAJNÝ Proč?
http://www.trafficland.com/city/WAS/camera/740/
Už vás někdy napadlo, že třeba tyhle kamery nic nenatáčí?
hmm
ale ale najednou nenatáčí ? co si to ověřit ? VY A SÁM ( stačí se na těch www reg a zeptat) bylo by z podivem kdyby se z důvodů dopravních nepořizoval záznam - časová smyčka se tomu někde říká ...
http://megaupload.cz/images/391.jpg tady asi taky nenatáčely žádné ...
zopakuji protože nechcete vidět
http://www.earthcam.com/usa/newyork/groundzero/content.php?content=timel...
záznam začíná až v 10.35 místního času do 11.56 .. takže je jasné že záznam před 10h 35 minutou určitě existuje .. JE VŠAK TAJNÝ Proč?
:D
:D
omyl
jedna z prvních fotografií po nárazu???? to bych si dovolil nesouhlasit. Tahle fotografie je z doby hodně dlouho po nárazu. Kouř už je jenom bílý, všude tam stojí auta a na tu stranu pentagonu už svítí slunce.
Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že musejí existovat další záběry útoku.
A nějaký trosky tam asi byly, jde o to z čeho, nebo zda nebyly nastrčené.
POzri. 2 letadla vykazovali
POzri. 2 letadla vykazovali navadeni. Alebo allahov zasah.
3 letadlo nejspis delalo to same. Bud bolo navedene, alebo allah.
Ten pilot musel mat Allaha ako ko-pilota v ten den. pretoze on pristal do pentagonu, predviedol dokonaly pristavaci manever, len na konci cesty mu tam stal pentagon :D
Hanjour ako najvacsi lempl z teamu zvladol najzlozitejsi manever.
1) Otocka (aj ked to je nelogicke, ked to tam mohol palit priamo)
2) Pristani (Ani stlpy osvetlenia ho neodradili ) - Tu mu proste allah vysvetlil ze aj ked leti nizko cez stltpy, tak sa nic nestane. Ser na Cesnu, ver v Allaha...
Nastrceni dokazov... Prilis nepravdepodobne.
MRIG nekde dal link trosek, Tie co by mali byt "nastrcene" tak presne sedia na boeing...
Ano, máte pravdu. Letadla
Ano, máte pravdu. Letadla byla dálkově naváděná. Vaše Nové vyšetřování (TM) to s jistotou prokáže, fandím vám.
zase pičuješ, atrapo?
zase pičuješ, atrapo?
ano, já pičuju a skeptik
ano, já pičuju a skeptik vede vysoce odbornou debatu o naváděných letadlech:D
rád bych viděl vaší
rád bych viděl vaší vysoce odbornou odpověď
Předpokládám, že tohle
Předpokládám, že tohle bude hlavní důkaz v Novém vyšetřování(TM):D
co ten tvůj neodbavený
co ten tvůj neodbavený kufřík, to je totiž jeden z hlavncíh důkazů toho tvého vyšetřování
p.s. máš problém s tzv. mesiáškým komplexem, takže lezeš na cizí blogy a pindáš tam
Prd o navadenych letadel. Ja
Prd o navadenych letadel. Ja hledam dukaz ze Allah je jediny Buh co umi zazraky a zbytek se jen tak veze.
Cize Islam je jedine prave nabozenstvi. Ktery Buh umi zazraky? ZADNY KROMNE ALLAHA :)
pro MarkrobertsIzGod
Jestli nemáte nějaké konkrétní důkazy k věcem, které jsou zde řečeny či konkrétní dotazy na věci, které Vám nejsou jasné, tak to tu prosím nespamujte.
Co třeba ty neexistující záznamy o tom, že by letadla vůbec vzlétla? To mi vysvětlíte jak?
Ano, v roce 2003 neexistoval
Ano, v roce 2003 neexistoval záznam o tom, že letadla AA11 a 77 vzlétla. Jak to mám vysvětlit? Pokud si projdete ty záznamy i z jiných letišť, zjistíte, že i mnoho dalších letadel společnosti AA 11. září nemá uveden skutečný čas odletu a unknown tail number a jelikož AA11 a 77 budou nejspíš jediná letadla, která nemají ani čas příletu, tak jim z těch záznamů mohla nějak vypadnout. Vzhledem k tomu, že ta letadla kontrola monitorovala, bych si tipnul, že opravdu vzlétla. Anebo samozřejmě můžete věřit závěrům ze serendipity, že letadla neexistovala, seznam pasažérů je fake a že video zachycující náraz AA11 do WTC bylo předem připravené či co:D
Očividně jste narazil na skvělý zdroj o no-planes teorii. Hodně štěstí při odhalování Pravdy(TM):D
Obsah černé skříňky ?
MarkRobertsIzGod
co je na záznamech tzv. černé skříňky ? Nějak to nevím .
)))letadla kontrola monitorovala, bych si tipnul, že opravdu vzlétla((( - hmmm a je problém udělat falešnou idetitu letadel ?? Přece to moudré hlavy plánovaly už minulosti že ? (Operace Northwoods)
proč totálně selhala obrana Pentagonu a nedokázala zabránit střetu, přestože se už 9:25 objevila zpráva o rychle letícím neidentifikovaném objektu, který míří směrem k Pentagonu. Vojenská letadla jsou totiž vybavena radiolokačním zařízením, které umožňuje, aby se letadlo z pohledu jeho držitele identifikovalo jako přítel nebo nepřítel.
Stejně jako budova Pentagonu to ,,umí" ...
Nechte si kecy o etice a kdo by si to vzal na zodpovědnost - vojáci plní rozkazy .
A co se asi zeptáte - kde by vzali ta falešná letadla ? Je o tady na fóru - kdo vlastnil leteckou společnost - a jak upravovali letadla .... A přehlédl jste tvrzení že letadlo vysunulo podvozek ...
Ale tady se bavíme o Pentagonu neutíkejte jinam . Seznam pasažérů není problém vytvořit přece.
http://thewebfairy.com/911/pentagon/multiframes.htm
proč je na některých fotografiích jiné datum ?
WTF?
Tohle je konec...z vás by mě dřív praskla hlava, než byste pochopil alespoň základní informaci. Vy jste podstatně efektivnější než petereneho nadávky. Zahrnout mě takovou lavinu sraček, že to prostě psychicky nevydržím:D
sraček ? až tak ? když dojdou argumenty přijdou vulgarismy
JAKÁ JSOU DATA V ČERNÉ SKŘÍŇCE ? výhýbáte se odpovědi stále
Vy umíte číst FDR data?
Vy umíte číst FDR data?
já ne
ale byla zveřejněna , zjistěte prezentujte k jakým závěrum došli odborníci.
Narodni Institut pro prepravu a bezpecnost (National Transportation and Safety Board), poskytl v roce 2002 materialy o letove trase objektu, ktery narazil do Pentagonu (zamerne nerikam trase letadla, ponevadz to vubec neni tak jdnoznacne). Data, ktera poskytla tato komise nekoresponduji s oficialnimi tezemi a vylucuji moznost, ze by ,,letadlo" srazilo zminene sloupy, ponevadz data ukazuji, ze letadlo bylo nejprve 90 m nad sloupy. Dale nas tedy zajima tendence klesani objektu pred kolizi. Zde data od NTSB ukazuji, ze uhel klesani letadla by neumoznoval srazit sloupy.
TO je lež ? Nebo pravda je jiná ?
sorry?no boom? no
sorry?no boom? no controll?
WTF?
Supernanotermit?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hah, tohle byl asi zatím
haha, tohle byl asi zatím váš nejlepší příspěvek, co jsem tady:D
xD
xD
psychické obrany ega jsou silné, ale prorazit se dají
my kdo jsme prožili desetiletí v totáči máme určitou imunitu a víme, že médíím se dřív nedalo věřit... neskákali jsme jim na špek.. ale netušila jsem, že se dočkám něčeho takového ... "USA - svobodná země se svobodou slova" ... tak to je pro mne velký šok, že je tam taková cenzura...
a že i naše "nezávislá média" budou držet basu
je to pro mne opravdu asi největší šok za posledních 20 let...
to, že se někdo podvodem nabalíkuje, že bude nadále korupce atd. je v porovnáním s tímto jak nic, to se dalo celkem čekat..
CO o tom Wikipedia píše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Konspira%C4%8Dn%C3%AD_teorie_o_%C3%BAtoku_n...
Generál Larry Arnold (v tu dobu velitel NORAD) ihned po nárazu rozkázal jednomu z pilotů přelétnout nad místem nehody, provést průzkum z „ptačí perspektivy“ a podat mu o tom zprávu. Pilotovo hlášení bylo to, že neexistuje žádný důkaz o nárazu letadla do Pentagonu.[33]
George Nelson, plukovník U.S. Air Force, zabývající se profesionálně vyšetřováním leteckých neštěstí, prohlásil: „S veškerými volně dostupnými důkazy v místě nárazu v Pentagonu může každý objektivní a rozumně uvažující vyšetřovatel dojít pouze k tomu závěru, že do Pentagonu Boeing 757 nevletěl.“[34]
Náraz do budovy Pentagonu mělo zaznamenat několik kamer (dopravní, u blízké pumpy, na střeše blízkého hotelu a pak samozřejmě bezpečnostní kamery samotného Pentagonu). Řádově minuty po nárazu se objevili agenti a všechny externí nahrávky zkonfiskovali. Personálu hotelu doslova řekli, že o věci nesmějí mluvit.[35]
16. května nezávislá organizace Judicial Watch podala a následně vyhrála žalobu proti americkému ministerstvu obrany, na základě kterého byl Pentagon nucen vydat záznamy snímající stěnu, do které objekt narazil. Pentagon zveřejnil dva záznamy interních kamer. Záznamy mají v obraze titulek "Sep. 12, 2001, 17:39:29, plane" a po synchronizaci těchto záznamů však chybí několik klíčových políček (framů) jak v prvém tak v druhém záznamu, právě těch, které by odhalily, co do Pentagonu narazilo. Boeing 757 ani žádný objekt jeho velikosti v záznamu nelze identifikovat.[36] Podle Judicial Watch existuje celkem 84 záznamů nárazu, ale všechny byly zkonfiskovány během několika málo minut po události (nejvzdálenější pár desítek kilometrů od Pentagonu - z Avion Parkway Chantilly).
pro MarkRobertsIzGod
Bohužel Vás zklamu, na žádný zdroj no-planes teorií jsem nenarazil.
To, že ten den nemají ani jiné lety tyto záznamy by se také dalo vysvětlit tak, že pokud by je měly, tak by zůstaly bez záznamů jen tyto 2 letadla. Je Vám pak doufám jasné, že to by bylo již nad míru podezřelé?
Letadla zřejmě vzlétla, ale která to byla?
pochybuji, že by byl důvod
pochybuji, že by byl důvod nějak měnit letadla, přimontovat tam do orig. letu remote controll nebude pro odborníka ani otázka půl dne
To budete muset vypátrat
To budete muset vypátrat sám, s tím vám už nepomohu.
Vy zastánci oficiální
Vy zastánci oficiální konspirační teorie to máte celkem jednoduché: vše je jasné a to co není, na to kašlu. A přijde Vám divné, když se člověk občas zamyslí nad věcmi, které mu nedávají smysl.
Ano, je to jednoduché,
Ano, je to jednoduché, říká se tomu kontakt s realitou.
Realita je bohužel někde
Realita je bohužel někde úplně jinde.
Kde?
Jsem jedno veké ucho. Už bych se konečně rád dozvěděl, jaká ta realita v trutherlandu vlastně je.
Já jsem také jedno velké
Já jsem také jedno velké ucho. Také bych se rád dozvěděl nějaké převratnější argumenty ke třem prvním věcem, které byly pro mne nejasné. Zatím jste mi podal velmi nepřesvědčivé argumenty, uvidíme, třeba se polepšíte.
Mimochodem jaký truthland?
Skutecna realita
My sa mylime.
Ale vacsina sveta sa myli taky. Prave nabozenstvi je Islam. Allah ako jediny buh dokazal zariadit uspesny priebeh akce ako bol tento utok. T.j. ZAZRAK.
My sa len snazime byt trochu ateisti... Ale davate nam zabrat docela tvrde... Proste je cas konecne konvertovat na jedine prave nabozenstvi kde buh este v tejto dobe umi zazraky...
.TAK
Napište mi vaši verzi události ohledně Pentagonu - včetně logických důkazů a vysvětlení
srry, jeho mozek je tak
srry, jeho mozek je tak tupy, ze zakrivuje prostor kolem sebe jak nejaka cerna dira
a driv nez se mu muze kousek logiky dostat do palice, tak ho roztrhají na cucky slapové síly
uvnitr jeho mozku pak panuje krutý mráz
:-D
a cas se zastavil ... amen
http://www.911myths.com/index
http://www.911myths.com/index.php/American_Airlines_Flight_77
Dokažte, že je tam něco špatně a pak se vraťte. Dokažte, že je jakýkoliv důkaz zfalšován a já si s váma půjdu příští rok zaprotestovat. A když budete v tom, tak sem pak napište vlastní verzi, samozřejmě podpořenou logickými důkazy a vysvětlením. Díky.
já se směji
tak proč jsou videozáznamy s nárazem do Pentagonu tajné ?? Když tomu věříte nebudu vyvracet . Já oficiální verzi nevěřím .Kolik je kamer na budově si každý ! zjistit a asi 11.9.nefungovaly .Směšné ...
Vy dokažte jak se pleteme - jak vysvětlíte selhání obrany Pentagonu . Jak vysvětlíte že data z černé skříňky neodpovídají oficiálnímu tvrzení .. Jak vysvětlíte že kamery nic nezaznamenaly . Jak vysvětlíte že za selhání obrany Pentagonu nebyly vyvozeny důsledky. atd atd ... já nemusím NIC dokazovat .
Spěte dál takové oni potřebují .
Všichni lžou a jen vy máte důkazy a pravdu .Lidé kteří tam byli a referovali jsou asi pomatenci ,piloti kteří zpochybnili oficiální verzi jsou mentálně zaostalí to tady chcete všem namluvit ?? Jste pilot ? Byl jste 11.9. tam ? Já ne - protože vaš další text by touto otázkou začínal .
Dobrá, ubil jste mě
Dobrá, ubil jste mě argumenty. Let 77 neexistuje a do Pentagonu nenarazil. Co s tím hodláte dělat?
co s tím dělat NIC
MarkRobertsIzGod
co s tím dělat ? NIC je to vaše věc co si myslíte .
Vidím jak vás to štve . černá skříňka hovoří něco jiné než oficiální verze že ? Svědek oficiální verze viděl vysouvat podvozek že ? Já nikoho neubil důkazy . Vy jste nikoho důkazy nepřesvědčil ,možná si znova projeďte co se o Pentagonu ví porovnejte zda, to je možné podle oficiální verze. Film ZERO pomůže .
kniha "Základní pravda: Příběh pozadí americké obrany 11. září" (The Ground Truth: The Story Behind America’s Defense on 9/11) člena oficiální komise 11. září Johna Farmera a bývalého generální prokurátor státu New Jersey. Kniha odkrývá, jak "byla veřejnost těžce oklamána o tom, co se stalo toho rána, kdy došlo k útokům," a Farmer tam dodává: “na určité úrovni vlády, v určitou chvíli došlo k dohodě neříkat pravdu o tom, co se stalo." A šéf Komise 11. září Thomas H. Kean, bývalý guvernér státu New Jersey, si přisazuje: “Do dnešního dne nevíme, proč nám NORAD (North American Aerospace Command) řekl, to co nám řekl,...je to tak daleko od pravdy..."
Teď už se budeme točit
Teď už se budeme točit pořád dokola, vy tvrdíte, že máte důkazy, já tvrdím, že máte akorát nesmysly, které každý odborník hned vyvrátí. Když vám řeknu, že záznamy z černých skříněk plně odpovídají, tak mi věřit nebudete. Navzájem se nepřesvědčíme, protože ani jeden z nás o FDR neví vůbec nic, jen se spoléháme na vlastní zdroje informací. Rozdíl je v tom, že pokud si myslíte, že máte pravdu vy, tak s tím musíte něco dělat, protože jinak se nikam nehnete, "oficiální verze" totiž tak nějak pořád platí. Páni z PilotsForTruth se také nějak nepřetrhnou, asi jsou spokojení s prodeji DVD.
A nějaké odkazy vám konkrétně nemá vůbec smysl dávat, protože nejste schopný zpracovat ani základní informaci o tom, co reportér McIntyre u Pentagonu skutečně pozoroval.
Nesmysly ?
Nesmyslem je to že se Pentagon neuměl postarat o vlastní dvorek - dvorek jehož obrana stojí nemalé čásky daňové poplatníky USA. To že selhalo vše co mělo hlídat bezpečnost, nesmyslem jsou tzv. videodůkazy. Nesmyslem je zatajování videozáznamů.
Každý odborník vyvrátí - že se tak nestalo nějak ještě . organizace NTSB (National Transportation Safety Board) co jsou zač ?
Možná by se hodil letecký simulátor že .
tato žena asi byla opilá
kontrolorka letového provozu na washingtonském letišti Dulles, odkud startoval let 77 American Airways, potvrdila, že letoun, který zasáhl Pentagon, měl rychlost a manévrovací schopnosti „vojenského letadla“, nikoliv dopravního. Její výpověď byla publikována na ABCnews a převzata též pro National Air Traffic Controllers Association site.
ne nebudu se s váma dohadovat veřte si dál lhářům z týmu kterému šéfoval Jirka Křoví a věřte tomu ,jak o sobě prohlásil ::
Americký prezident George Bush by chcel, aby si ho história pamätala ako osloboditeľa miliónov Iračanov a Afgancov a ako človeka, ktorý vždypracoval za mier a nezapredal sa politike.
http://dnes.atlas.sk/svet/usa/255007/bush-mali-by-si-ma-pamatat-ako-oslo...
že to nemá s Pentagonem nic společné ?
Důvod války se musel vytvořit .
opakuji toto celé to je :
tzv. false flag psy-op - psychologická operace, jejichž cílem je manipulace veřejného mínění vlivem nějakého neočekávaného nebo např. traumatizujícího podnětu.
A to se povedlo . Jen jste asi naletěl .
Ano, do Pentagonu muselo
Ano, do Pentagonu muselo narazit vymyšlené letadlo s vymyšlenými pasažéry unesené vymyšlenými teroristy...protože další dvě vymyšlená letadla s vymyšlenými pasažéry unesená vymyšlenými teroristy, která měla za úkol zamaskovat řízenou demolici Dvojčat a WTC7, byla nejspíš málo. A jelikož i vymyšlené letadlo u Pentagonu bylo málo, tak další vymyšlené letadlo s vymyšlenými cestujícími muselo narazit v Pensylvánii do země. Ke všemu se opakovaně musela přiznat vymyšlená organizace Al-Káida, protože jinak by tomu nemohl věřit vůbec nikdo.
A já blbec tomu všemu naletěl...
Otázka zůstává stejná. Co děláte pro to, aby tato false flag psy-op byla odhalena, skuteční viníci potrestáni a Khalid Sheikh Mohammed a další propuštěni na svobodu?
Co chcete ještě vysvětlovat - je toho málo ?
Není toto pravda ?
Za antrax dopisy nestála Alkaida ,ale sám američan je posílal
Že se nenašly ZHN v Iráku jak se trvdilo
Že J.B. přiznal veřejně že na Irák nic neměli
Že B.Ladin není hledanou osobou jak se tvrdilo
( a hlavně kdo to tvrdil .Prezident Bush například 232 krát mluvil o tom, že Saddám Husajn disponuje zbraněmi hromadného ničení a 28 krát o spojení iráckého režimu s Al - Kajdou. )
Žádné operativní spojení mezi iráckým režimem Saddáma Husajna a Al-Káidou neexistovalo.
Takový je výsledek studie amerického ministerstva obrany založené na prozkoumání 600 000 iráckých dokumentů, které Američané získali po svržení diktátora roku 2003.
Podle americké televizní a rozhlasové sítě ABC je závěr studie pro administrativu amerického prezidenta George Bushe tak trapný, že Pentagon raději zrušil tiskovou konferenci, na které měl o zprávě informovat, a rozhodl se ji ani nepublikovat na svých internetových stránkách.
Věřím tomu :
Že do Dvojčat narazily Boeingy , ale budovy nepadly díky požárům.
Že do Pentagonu narazilo něco ,ale ne Boeing.
Že Let 93 ,pokud existoval vůbec mohl být sestřelen,(verzi s kolmým pádem nevěřím)
Že WTC (budova 7), se nesesypala díky požáru
toto je asi taky fáma že to nesouvisí ? Ale ano .
Ako americania zacinaju vojny? - false flag
2009-06-17 (14:51) | Amerika
Obléci příslušníky amerického námořnictva do íránských uniforemAmerický viceprezident Dick Cheney navrhl tento scénář zahájení války s Íránem: obléci příslušníky amerického námořnictva do íránských uniforem, posadit je do falešných íránských člunů a nechat na ně střílet Američany.
Spojené státy připravily vojenskou provokaci, která měla v roce 2003 poskytnout záminku k útoku na Irák. Spočívala ve snaze zlákat tehdejšího iráckého prezidenta Saddáma Husajna k tomu, aby jeho protivzdušné síly zaútočily na letadla se symboly OSN. Právě Spojené národy tehdy odmítly invazi posvětit.
28.6.09 4:38 - Londýn
Napsal to britský list The Observer s odvoláním na údajný zápis rozhovoru mezi tehdejším prezidentem USA Georgem W. Bushem a britským expremiérem Tony Blairem. Měl se odehrát koncem ledna, tedy dva měsíce před zahájením útoku na Bagdád.
Bush řekl Blairovi, že Spojené státy načrtly provokační plán „provést s bojovým krytím průzkumný let strojem U2 s namalovanými symboly OSN přes irácké území“. Bush měl říci, že pokud by Saddám nařídil palbu, porušil by tím rezoluce Spojených národů, napsal list.
Důvěrný záznam hovoru podle něj ukazuje, jak si oba politici stále více uvědomovali, že zbrojní inspektoři OSN nenajdou v Iráku zbraně hromadného ničení. Ty přitom Washingtonu a Londýnu sloužily jako záminka k zahájení války.
Jak ale Observer upozornil, Bush byl připraven vést válku i bez posvěcení OSN a s Blairem hovořil rovnou o datu zahájení války. Zmínil datum 10. březen
Nebo napíšete proč by to proboha vlastním lidem dělali ??
11.9.01 byla první kostka z domina.
děkuju
za formulování. Podepisuji v plném rozsahu.