Janino vlákno

Komentáre

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".

tak jsem konečně našla to svoje vlákno!

kluci se mě tímto zbavili, a tak se cítím trochu jako za dveřmi, že jsem zlobila ve třídě...

to jsem zvědavá, jestli si tady se mnou bude někdo povídat.

o 911 jsem se dozvěděla asi před měsícem.

předtím nám dal na Christnet pan Libor Halík, pravoslavný kněz, to je ten co zpívá žalmy před porodnicema, a co bojuje proti potratům, link s odkazem na film ZERO.

Film jsem shlédla, také TV vystoupení chemila N. Harrita o nanotermitu...

Vzpomněla jsem si, jak mi v r. 2002 jeden kanadský fyzik iránského původu /jeho rodina emigrovala - asi zdrhli před Chomejním/ říkal, že v Kanadě je lidem jasný, že si američani shodili ty věže sami... přišlo mi to jako kravina...

Potom co jsem viděla, jak WTC7 "sjela pod zem " za 6 a půl vteřiny a slyšela, že byl 3 laboratořemi /USA, Austrálie, Dánsko/ potvrzen nález supervýbušniny nanotermit v prachu ze všech 3 spadlých mrakodrapů, měla jsem názor udělaný velmi brzy...

A začalo to - dostala jsem mánii a celé dny studovala vše možné... jeden kolega z christnetových diskusí mne každý den posílal v mailech nové a nové informace, odkazy, fotky, a tak jsem se dostala i na tento web. Dozvěděla jsem se, že v Praze dokonce byla už i první akce, pochod s rozdáváním letáků. Začala jsem studovat vše možné, někdy i celé dny a noci...

Napsali jsme poslancům do EP, jestli viděli ZERO. Na který mělo z téměř 800 poslanců dorazit jen 6, a z tisíce novinářů ani jeden /o tom napsali článek pouze komunisté/. Kolegovi odepsali 4 poslanci. Ke svému dotazu připojil vždy i článek o tom, jak je zvláštní, že na promítání byla tak malá účast /viz níže/. Odepsala mu nejprve komunistická poslankyně Flasarová - vysvětlila, proč byla účast tak nízká... poslanec Ouzký o promítání prý nevěděl, poslanec Rouček byl v USA.

Od: kancelar pEP
Předmět: RE: Dotaz
Datum: 19.5. 2009, 12:10

Dobrý den, děkuji Vám za Váš zájem o tuto problematiku i moji práci. Pokud se týká data, bohužel, pan poslanec svolal promítání na týden, kdy mají všichni poslanci podle rozvrhu práce určen týden práce v zemi, kterou reprezentují. Já jsem v té době byla každý den v jiném městě republiky. Obsah promítaného filmu neznám, ale osobně už tři roky doporučuji lidem na besedách a studentům ve školách, aby se podívali, na z mého hlediska velmi poučný film Fahrennhait 9/11 autor Michael Moore. Rovněž tak považuji za velmi přínosné znovu a znovu se dívat na skvělý film Vrtěti psem. Velice mně těší, že nepřejímáte vše, jak to média veřejnosti předkládají.

Přeji Vám hodně úspěchů ve studiu i v osobním a veřejném životě a věřím, že budeme mít někdy příležitost k debatě i setkání.

Věra Flasarová

Od: ROUCEK Libor
Datum: 25.5. 2009, 14:31
Vážený pane,

moc se omlouvám za pozdní reakci. Byl jsem dodneška v České republice, takže jsem neměl přístup na e-mail pana poslance. Pan poslanec se dne 26. února účastnil delegace Sociálně demokratické frakce do Spojených států, kde jednal s americkými kongresmany a zástupci americké administrativy o otázkách bezpečnosti a americké protiraketové obrany. Z tohoto důvodu se nemohl zúčastnit promítání filmu "Zero Investigation into 9/11".

Předem děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Tomáš Petříček

Office of Mr. Libor Rouček, MEP
Assistant
European Parliament

Od: DUCHON Petr
Datum: 19.5. 2009, 14:34
Vážený pane,

v týdnu o kterém se zmiňujete jsem nebyl v Bruselu, stejně jako většina ostatních členů EP. Byl to tzv. "žlutý týden" určený pro práci ve volebním obvodu. Očekávat proto účast většího počtu poslanců na jakékoliv akci v Bruselu by bylo nerealistické ze zcela pochopitelných důvodů. Hledat za neúčastí snahy USA je, podle mého soudu, čiré bláznovství.

S pozdravem

Petr Duchoň

Od: "MUDr. Miroslav Ouzký"
Předmět: Re: Dotaz
Datum: 19.5. 2009, 21:10
Vážený pane Stoll,
Není mi známo, že bych obdržel pozvání na promítání jakéhokoliv filmu!
Proto mi níže uvedené články zavání výraznou tendenční demagií.

S pozdravem
Miroslav Ouzký

> Pokud ano, proč jste se nezúčastnil?
Děkuji za odpověď a přeji příjemný den,
> ...
------------------------------------------------------------------------
...

Dňa 26.2.2008 talianský poslanec Európskeho parlamentu Giulietto Chiesa sa rozhodol pozvať do Bruselu na predstavenie nového talianského filmu "ZERO Investigation into 9/11" hostí s úmyslom predstaviť tento film a po predstavení zorganizovať aj diskusiu. Cieľom bolo EÚ poslancov informovať čo sa dňa 11.septembra 2001 udialo a zároveň požiadať o nové vyšetrovanie 9/11 v Európe.

Ako hostia boli pozvaní Dr.David Ray Griffin, autor niekoľkých kníh a predovšetkým expert na túto otázku. Ďalej bol pozvaný japonský poslanec Yukihisa Fujita, ktorý pred niekoľkými týždňami prezentoval v japonskom parlamente 9/11. a kde taktiež sa požadovalo
nové vyšetrovanie.

Z nasledovného si možno utvoriť obraz, akú moc má vláda USA, aby takéto vyšetrovanie ohľadne 9/11 mohla znemožniť:
Osobne (menovite) bolo pozvaných 1000 novinárov medzinárodných médií na toto podujatie. Neprišiel ani jeden...NUL...nik...!
Bolo pozvaných 785 EÚ poslancov. Prišli 6!

Giulietto Chiesa prehlásil: "To nie je žiadna náhoda!", jeho výpoveď, ktorá bola nahratá na video: "Dnes večer nie je prítomný ani jeden talianský novinár . My máme tu len šiestich reprezentantov európskeho parlamentu - z celkového počtu 800. Ja nemôžem dostatočne dôrazne vysloviť
skutočnosť, že aké sú mocné Spojené štáty americké, keď môžu európskym médiám zakázať účasť na tejto akcii.. Dokonca môžu európskym poslancom zakázať sem prísť, pozrieť sa, zúčastniť sa, ani nie podporiť - ale len pozrieť si film. Systém informácií je plne kontrolovaný mocou USA....úplne, kompletne. Človek nemôže túto moc USA podceniť. Ono by nebolo žiadne 9/11, vojna v Afganistane, my by sme nemali vojnu v Iraku, keby USA nemali všetko pod kontrolou. Ja som teraz došiel k tomuto záveru:Oni sú silní, nie slabý, sú mocný. Nie je žiadny politik v Európe, ktorý by mohol rozhodnutia a závery, ktoré US - vláda učiní svojim chovaním ignorovať. To je moja odpoveď."

Pozn.NII.:
V diskusii na Internete sa vyslovil názor: "...že možno aj niektorí zo šiestich prítomných mali za úlohu len informovať určité kruhy o obsahu filmu a o prítomných osobách." "...ako môže mať niekto ako politik alebo žurnalista taký nezáujem o 9//11 keď táto udalosť tak ovplyvnila naše
životy? Touto udalosťou sa oddôvodňujú vojny, všetky obmedzovania slobôd a zavádzania totalnej kontroly štátu. Tento nepochopiteľný čin politikov a žurnalistov dokazuje, že sa tu skutočnosť giganticky zahmlieva a pravda potláča."
http://www.matica.sk/user-data-matica.sk/gallery/pdf/NII/NII-5-2008.pdf
...
/následoval popis filmu ZERO... a odkaz na internet na film s českými titulky.../

Jak je vidět, tak pan Chiesa mohl čekat, že účast bude malá, a je proto trochu zvláštní, že to svádí na moc USA. Doufejme, že film ZERO nebo nějaký další se k poslancům EP dostane /např. PRESS 911 For Truth/.

Plánuji nově zvoleným poslancům zaslat mail o 911, doporučuji to i dalším lidem. Na internetu je možné sledovat každého poslance EU - jaké podává dotazy, jak je aktivní při rozpravách apod.

Kolega též oslovil některé naše novináře - odpověď od pana J.X. Doležala:

Od: jxd
Předmět: Re: Dotaz
Datum: 19.5. 2009, 17:22
Víte, ony to jsou opravdu hlouposti, tak není důvod se tím zabývat! jxd
---------------------------------------------------

> Vážený pane Doležal,
> mohl by jste mi sdělit váš názor, proč se naše média nevěnují tématu
> 9/11 /viz. níže/ ?
> Je to pro ně nezajímavé, nebo se jedná o cenzuru ?
> Pokud by jste vy chtěl napsat článek, je někdo, kdo by vám v tom mohl
> zabránit ?
> Děkuji za odpověď,
> a přeji hezký den,

Já jsem napsala MUDr. J. Zvěřinovi, se kterým jsem si korespondovala již na podzim kvůli jisté kauze pacietvů PL Bohnice. Je totiž od nás z Tábora, mluvila jsem s ním v září krátce i osobně.

Vážená paní inženýrko,
...
Film "Zero" samozřejmně znám. Je za tím řada různých zájmů, ale osobně nevěřím na teorie, které se snaží oslabit islamistický terorismus a jeho dominantní zásluhu na té události. Dělat z americké demokracie jakéhosi mezinárodního zloducha až příliš připomíná islamistickou propagandu, než aby to byla jen náhoda. Stipendistů za arabské petrodolary běhá po euroatlantických univerzitách a redakcích celá řada. Jejich produkty vypadají někdy hodně realisticky, jde však o propagandistické kampaně, které není vždy snadné pochopit.
S pozdravem
J.Zvěřina

---------------------------------

Dobrý den,

...

Četla jsem, že většina poslanců EP neviděla film ZERO, který tam byl promítán v únoru.

Protože film se podle mého názoru dotýká velice závažných okolností vyšetřování teroristického útoku na WTC, který ovlivnil celosvětovou politiku, a jsou v něm uvedeny závěry mnoha odborníků a vědců, domnívám se, že především poslanci EP by jej měli shlédnout a vyjádřit se k jeho obsahu.

Nevím, zda nová vláda USA přistoupí na požadavky pozůstalých, stovek architektů a dalších odborníků na znovuprošetření /včetně nových skutečností/, bylo by to velmi žádoucí.

Knihu o tom, jak bylo komisi bráněno v šetření vydal nyní i jeden z jejích členů, bývalý prokurátor státu New Jersey.

Rozhodně bych byla ráda, aby film viděli naši zástupci v EP a aby zaujali k jeho obsahu nějaké stanovisko.

Vím, že asi v současné době máte málo času, kvůli volební kampani, přesto si dovoluji zaslat vám odkaz na film, který vás jistě alespoň nebude nudit, pokud ho shlédnete. Nějaké otázky zůstávají nezodpovězeny, film může vyznít i tendenčně, ale informace jsou závažné a domnívám se i věrohodné.

...

zvláštní

tohle je snad první z vašich příspěvků, kteý se drží jednoho tématu a neodbíhá. Přečetl jsem to jedním dechem.. Paráda, jen tak dál. Kdyby to takhle vypadalo vždycky, nemusela jste se octnout ve vlastním vláknu :-) Těší mne vaše snaha uvádět do této problematiky další lidi. Pokud budete věcná a stručná, můžete celé věci pomoct. Pokud budete na první pohled působit chaoticky a neuspořádaně, tak spíš odradíte. Nemíchejte různá témata. Pamatujte v prvé řadě na pád WTC7 a neodpovídající poškození Pentagonu. Méně je častokrát více. Přeju hodně úspěchů a přiměřený elán, Jani :-)

no tady píšu "za sebe", a upravovala jsem to...

do 7 do rána jsem sledovala satanské obřady Skull and Bones a další videa, průběžně o všem píšu na Christnet...

před chvílí jsem přijela z eucharistie, na neokatechumenátu jsem řekla, jak jsem naštvaná, že o tom nikdo v církvi nemluví - chci napsat otevřený dopis Tomáši Halíkovi, byla bych ráda, kdyby mi ho dal magazín Christnet na hlavní stranu, musím to dobře naformulovat...

ač jsem to neměla v plánu, možná za pár dní zajedu do Brna na charismatickou konferenci a zeptám se exorcisty Vojtěcha Kodeta, co o tom ví... vadí mu i homeopatické kuličky, ale o tom že se president USA účastní satanských rituálů se na svých přednáškách nezmiňuje pokud vím...

podle mne to musí vědět...

představovala jsem si, kde by bylo vhodné mít přednášky - napadlo mě Národní muzeum... tam je nějak mrtvo... možná někde promítání na budově... postery... chtělo by to spustit možná už v srpnu... než bude pochod 11.9.

myslím si, že přednášet rozhodně budu, že už není kroku zpět... jak se znám, jsem schopna do toho zainvestovat i nějaké vlastní peníze...

a pěkně celý cyklus... materiálů jsou hory... i ta ekonomická přednáška A. Clausse je dobrá...

ještě jsem toho ale tolik dalšího neviděla...

jediné na co jsem asi opravdu dobrá, je studium... kdyby to nebylo nemorální, tak si zřídím firmu na psaní seminárek /vím, že takové už jsou/

možná si to zas u vás pokazím - přesto to risknu...

mám ještě jinou vizi než klasické přednášky...

a to komponovaný pořad převážně pro mladé...

něco ve stylu

http://www.youtube.com/watch?v=iS2rlAoKiy4&feature=fvw

něco šokujícího, klipového, podbarveného muzikou...

jsou zvyklí na tmu a duc duc

/mě ten styl trochu taky bere... jsem psychicky v něčem o 35 let pozadu.../

aby to bylo pochopitelné hlavně vizuálně... mezito jasná stručná hesla...

něco jako má peterene s tím naváděným letadlem, klip č.2

mám dost přesnou představu...

musela bych se asi naučit stříhat videoklipy... a mít nějakou dobrou muziku... a taky nevím co autorská práva...

vy byste to asi zvládli líp...

tenhle kousek by se tam možná taky hodil...

taková ukázka do občanské výuky...

http://www.youtube.com/watch?v=Fws4RxWtnOg&feature=related

ty reakce jsou zajímavé

Buď jsou všichni podplacení nebo jsou pod vlivem západní propagandy, což je pravděpodobnější. Komunisté jsou možná trochu skeptičtější, ale když jsou u svých korýtek tak raději také moc nevyčnívají. Jediný disident myšlení mezi ústavními činiteli je u nás momentálně Klaus, kdo by to do něj řekl, když to býval takový populista.

Můj Otevřený dopis Petru Hájkovi, poradci presidenta V. Klause

Právě jsem odeslala dopis Petru Hájkovi, psala jsem ho celý den, dala jsem ho na svůj nový blog na 911.

Doufám, že mě nidko nezastřelí, dala jsem to i na Christnet, chci to dát na eurabii a na blog pana Romana Jocha...

nevím nevím, jestli mne potom nechá přednášet pro OI, myslím že by to stejně asi neudělal.

Vymožná ještě máte určitou šanci s nějakou technickou přednáškou...

absolutní šok

tedy takový šok jsem opravdu nečekala...

a odepsal mi člověk, kterému jsem vůbec nepsala...

a jeden klient z Fokusu /zařízení pro duševně nemocné/ mi o nějakém klonování a NASA vyprávěl už před několika lety...

že prý ho "řídí" z vesmíru nějací skeletoni...

musím říct, že takovu reakci na svůj mail jsem opravdu nečekala a říkám si jestli nespím...

je to od choromyslného člověka nebo ne?

co myslíte?

/už vím předem co si asi myslíte/

Vážená paní Jano Karásková,

se vším, co jste napsala v otevřeném dopisu na 100% souhlasím.

Existují další doložitelná fakta (jsem bývalý pilot a tušil jsem to):

- dopravní letadla z linek, které měly narazit do Dvojčat a způsobit jejich kolaps,
nikdy do Dvojčat nanerazila, podle nezabavených videozáběrů do
Dvojčat narazila letadla bez okének (určená pro náklad), tedy bez cestujících
- existují svědci, že nejméně 2 z těchto "unesených" letadel přistála poblíž NY
a cestující z jednoho letadla byli propuštěni domů, z druhého letadla
agenti CIA je zavedli do hangárů k dlouhým "výslechům" a jejich
osud je nejistý - jiná letadla pokračovala v "oficiální trase" únosu na Dvojčata
- tato dopravní letadla mají své imatrikulační značky a stejně jako v naší zemi
existuje Úřad pro civilní letectví (ÚCL), také v USA (FAA) registrují každou imatrikulaci,
tato dopravní letadla (která údajně narazila) dále létají na pravidelných linkách v USA
- do Pentagonu nejdříve vlétla raketa a pak stíhačka (pilota asi neobětovali),
po tomto se našly tomu odpovídající trosky (nikoli po dopravním letadle)
- v Pensilvánii nespadlo vůbec nic - letecká inspekce z FAA konstatovala,
že nemají co vyšetřovat: žádné trosky letadla, žádní mrtví, nic,
jen "jakoby bagr udělal dlouhé strouhy do země" s pár podivnými troskami;
inspekce FAA byla ukončena po pár minutách.

- kromě oficiální vlády, armády a námořnictva USA existuje tzv. stínová vláda
(není jisté zda stínová vláda USA nebo de facto stínová vláda světa),
která má k dispozici zbraně, satelity, námořnictvo, a pravděpodobně
i diskovité létající stroje,jakož i černé neoznačené helikoptéry atd.
jakož i pravděpodobně vojenské základny na odvrácené straně Měsíce atd.
(vládci a tajné služby USA i SSSR se zmocnily jak technické dokumentace
tak i vědců tehdy dosti pokročilých technologií nacistického Německa)

- Velkoněmecká říše nebyla nikdy zrušena jako právní subjekt,
existuje do dnešních dnů se svou úřednickou vládou (dokonce tato
"vláda" podala stížnost u mezinárodního soudu na "sloučení" Německa)

- dále existuje doložitelně v USA na oficiálních místech seznam politicky
nepohodlných osob (na kterém je i např. sdružení katolických kněží v USA)
už téměř 1 200 000 osob
- současně se po celém území USA budují gigantické věznice (koncentráky?)
pro desetitisíce osob, ve kterých nikdo není (dosud) vězněn

- docela krutá "konspirační teorie" je tzv. ALTERNATIVE 3
(o tajném vládním klonování lidí jak na zemi tak v kosmickém prostoru)

- a projekt DISCLOSURE ? http://www.gewo.cz/disclosure_project/disclosure_main_cz.htm
v posledních časech (papež JPII.) je všechno možné, i realita projektu PHILADEPHIA
(některé z těchto věcí probleskly v programu ČT "Detektor", než
jej mocní tohoto světa zakázali)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/208562221450005-detektor/
(ještě dnes lze 12 odvysílaných pořadů shlédnout a stáhnout: RealPlayer Downloads,
zítra bude možná i toto zcenzurováno a staženo z internetu)

- poslední svobodné médium je internet;
v této souvislosti senátor Rockefeller řekl (připomíná to skupinu Bilderberg?):
"internet neměl nikdy existovat"
http://www.youtube.com/watch?v=Ct9xzXUQLuY

Pokud tuto zprávu čtou katolíci, Matka Boží nám často vzkazuje:
"proti všemu zlu máte zbraně: Svatý růženec, půst a pokání".

Dnes 7.7. ve 2:00 noci se očekávají záplavové bouře na Jižní Moravě,
ráno na Severní Moravě - modleme se také za oběti povodní.
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=image&d=3

V Kristu a Marii,
...

Text mého dopisu Petru Hájkovi, poradci presidenta V. Klause

Dobrý den,

psala jsem Vám před časem kvůli tomu, že studuji události 11. září.

Byla jsem i na přednášce docenta Šmilauera v Občanském institutu. Velmi nás překvapilo, že pan docent nevěděl o tom, jak spadla třetí budova - WTC7. Dokonce se domníval, že to bylo vzápětí tlakovou vlnou. Po přednášce jsem s ním ještě diskutovala, vzal si článek o chemickém rozboru nanotermitu ze vzorků prachu. Technické modely s ním chtějí podrobně probrat lidé z 911. Zdá se, že dle propočtů byla letadla na WTC naváděna, tomu by odpovídalo i to, že prý od prosince 2000 až do 11.9. 2001 nebyla v provozu.

S panem Šmilauerem jsem mluvila i o dalších souvislostech - o Pentagonu - dle výpovědí policistů i dalších svědků Boeing na budovu Pentagonu letěl jinou trasou, než tvrdí oficiální zpráva, dokonce jeden svědek viděl, jak přelétl střechu /myslel si že jde o další letadlo/, taxikář poškozeného vozu /na "oficiální dráze" letu Boeingu/ se mimo kameru přiznal k tomu, že byl využit pro falešnou stopu... o fotografiích budovy Pentagonu těsně po zásahu - ještě před zřícením - ty jasně ukazují, že díra byla mnohem menší než aby do budovy pronikl Boeing, kromě toho, že se nenašly se ani 7tunové titanové motory, dle mnohých zdrojů ani zavazadla a těla obětí... z 84 kamer žádná nezachytila Boeing...

Potom jsem se dala do studia o zednářích, iluminátech, Bilderberg group setkáních, o satanských obřadech Skull and Bones, kde byl již praděd G.W.Bushe. Ten též prý ukradl pro bohyni, kterou tam uctívali, lebku náčelníka apačů Gerosima, kterou nyní jeho potomci marně soudně vymáhají na Yale universitě. Možná by jí mezi těmi desítkamu lebek už ani nepoznali... Uctívání smrti a války beru jako věřící vážně, o magických obřadech toho už vím dost ze svých mnohaletých studií parapsychologie, náboženských hnutí a sekt.

Šokuje mne, že se katolická církev nevyjádřila k tomu, že mocní tohoto světa jsou členy zednářských lóží, které zasvěcují členy satanovi. Že nereagovali ani na film o satanském obřadu Skull and Bones v květnu 2000, který dokonce vysílala i BBC. Záznam vypadá jak z Harryho Pottera - noc, jezero, les, kometa, hranice a na ní hoří tělo, kolem lidé v hábitech s kápěmi... Překvapilo mne, že tam mělo být tolik presidentů a mocných, prý i M. Gorbačov. Vše se zlehčuje, jako by to byla jen školní zábava, dokonce se o tom natáčí díl seriálu Simpsonovi... President USA po své inauguraci, dokonce prý i na výročním setkání 911, a při mnohých dalších příležitostech se s úsměvem zdraví s dalšími politiky satanským znamením....

Chci napsat otevřený dopis knězi Tomáši Halíkovi a exorcistovi Vojtěchu Kodetovi. Současný papež Benedikt XVI. podle mne musí vědět oč se jedná, i vzhledem k úřadu který zastával před svým zvolením papežem.

To, že zednáři zaplatili Marxovi, aby sepsal Manifest a to že financovali Lenina, aby realizoval bolševickou revoluci, to je možné a i pravděpodobné, to že Hitler byl v lóži a vyžíval se v rituálech je možná též veřejně známé, to, že byl otec a strýc našeho presidenta Havla zednáři, a že je zednářem prý i on, a že se s ním počítalo jako s prvním prezidentem EU by mne před pár týdny nechalo zcela klidnou a ze srdce bych mu to přála.

Potom, co jsem ale četla o zednářích a iluminátech a New World Order víc, měním názory. Už mi nepřijde jedno, že je členem lóže president Obama, že se střetli v minulých volbách Kerry s Bushem - soukmenovci ze Skull and Bones, že byli zednáři skoro všichni presidenti USA, 6 generálních tajemníků NATO, ministerští předsedové evropských států, bankéři.

Nevědela jsem dřív, že FED je v soukromých rukách, že Obama udělá co budou chtít "Oni", vytiskne jim miliardy dolárků se zednářským znakem na bankovkách.

Velkým zážitkem pro mě byla i přednáška Andrease Clausse - bývalého finančního poradce, nyní kabaretiéra, který vtipnou formou varuje před tragédií světové hospodářské krize a zotročením NWO.

Na internetu je vše... s českými titulky... jak to řekl americký teolog Griffin, spoluzakladatel 911 - "bohudíky za to, že zatím máme necenzurovaný internet".

Už toho je až tak dost... Patriot act /342 stran omezení svobod, podepsaný vzápětí po 911 bez schválení kongresem/. Řidičáky a pasy s čipy, abychom mohli být sledováni...

Viděl jste film Endgame? Nevím co si o tom mám myslet - plán na zdecimování miliard obyvatel, i pomocí biologických zbraní, virů citlivých na DNA - rasově selektivní super biologické zbraně ... tisíce chlapečků aškenázyů se zničenými mozky tisícinásobnými dávkami rengenového záření pro výzkum.... pilulky polonia těhotným američankám ve formě vitaminův nemocnicích... vědec přebírající cenu AV Texasu se slovy, AIDS je moc pomalý, Ebola by byla lepší... státní zástupci Texasu s voperovanými čipy, ten film je strašný, nevím zda to vůbec může vše být pravda... Čipy na řidičácích a pasech snad nestačí? to opravdu snad budou muset mít všichni zamení na ruce či čele, aby mohli kupovat a prodávat? Klanět se šelmě? Prý mají už někde čipy vězni ve věznicích, že jim přes ně i ovlivňují mysl... že by to nebylo žádné sci-fi? A že prý se dají i dostat do těla s vakcínou ... ty bývají povinné... to jsou tedy horrory..

Brave New World jsem zatím nečetla...

No jisté je, že antrax v laboratoři Saddáma či Al Kajdy vyroben nebyl... byl made in USA...

a co prasečí chřipka? souvisí snad s plánem na celosvětovou pandemii?

hladomor už je realitou a cena rýže dál prudce roste

Prý stejně jako byla naplánovaná 1.sv. válka, i 2.sv. válka, sjednocení EU, OSN, tak je prý už dávno naplánovaná i 3.sv. - prý na rok 2010.

Spouštění válek je též stále podobné /podpálení Říšského sněmu, atentáty, falešná napadení armády /Polsko, Vietnam.../, plány jako Operation Northwoods... prý prošlo tiskem, že měla Bushova administrativa plán jak vyrobit iránské čluny a posadit do nich americké vojáky přestrojené za iránské vojáky... a taky prošlo médii jak se G.W.B. telefonicky domlouval před lety sT. Blairem, že by mohli namaskovat letadlo za letadlo OSN a nechat Saddáma na něj zaútočit, když to OSN stále s válkou nechce souhlasit...

možná spouštěčem nové války bude právě to, že se asi již brzy provalí že 911 byl "Inside job"

To by možná vysvětlovalo, proč se přidal až nyní konečně i Press a Political leaders včetně bývalého šéfa Hvězdných válek... / a já si chvíli dokonce myslela, že možná je něco i na té konspirační teorii profesorky Judy Wood, na tom Hutchisově efektu, když zastřelili studenta, který s ní spolupracoval v 911 - že opravdu mohou mít vyvinuté energetické zbraně na bázi mikrovln, radiových vln, volné energie... proto že Hutchisona přiměli na čas ke spolupráci v Los Alamos... a protože se můj otec teorií pusujícího kvantového vakua a interferencií a mikrogravitací léta zabýval/

to už je superkonspirační teorie, že?

Nejvíc ze všeho mne překvapilo, že by nakonec obětovali Izrael - dosud jsem to viděla z jiného úhlu pohledu... blízkovýchodní konflikt mne zajímal, litovala jsem palestince s 600 vesnicemi srovnanými se zemí, Dar Jasínem, a po návštěvě Palestiny v roce 2004 mne nepřekvapilo vítězství Hamásu ve volbách ... v Gaze v té době umíralo už mnohem víc civilních obětí, než měli na svědomí palestinští sebevražední atentátníci...teroristické počátky státu Izrael a radikální sionismus se mi taky nikdy nelíbily, chápu ale, že náš president, prý též zednář T.G.Masaryk byl příznivcem židů, a náš stát po založení státu Izrael dokonce novému státu dodal zbraně...opravdu byli ve velkém nebezpečí, nedivím se... KDO TU SITUACI ALE ZPŮSOBIL? Spojeníé národy! Dnes si musím klást otázku, zda to již tenkrát nebylo úmyslné? Byl to totiž takový návrh, který zaručil, že oblast bude pravděpodobně navždy válečným ohniskem... bylo to snad též část plánu, ne jen nedomyšlenost a ukvapenost?

Bin Ladin nejprve popřel že stojí za 911 /dodnes není za tento čin stíhán/, potom řekl, že to bylo to kvůli palestinským bratřím, zabíjeným izraelci v Gaze... palestinské jásající davy vysílala prý tenkrát média stále spolu vedle obrazu hořících a padajících Dvojčat ... někdo dokonce zjistil, že některé z těch záběrů byly natočeny několik let předtím...

?hlavně ať to slouží vše "vyšším cílům"? ... a média, která slouží těm, kdo je vlastní, tomu vždy mocně napomohou...

Státní terorismus Izraele, který vyvrcholil bombardování Gazy ...hrůza... žádná "preventivní obrana"... a málokdo zvedl hlas proti... Ron Paul...

Třeba to opravdu mělo jen ještě více vydráždit muslimské země a někdo se tím v pozadí jen baví...

Někdo, komu nezálieží na lidských životech, kdo si rád hraje se světem - se státy jak s figurkami...

Dobro přestrojené za Zlo... pronikající do všech špiček moci...

Lidé nechápou, proč američané nechali projít Talibán s Bin Ladinem koridorem do Pakistánu ač je mohli zlikvidovat, zajmout...

Myslela jsem, že si je nechávají jako strašáka, jako hrozbu, tak jak Big Brother v Orwelově 1984, ono je to ale možníá ještě jinak...

Že by si vycvičili Al Kajdu nejen proti SSSR, a pro pochybnou výpomoc v Kosovu, ale že by jim možná fanatičtí pěšáčci posloužili i i pro tu naplánovanou poslední světovou válku? Že by Bin Ládin nakonec přece jen pracoval pro zájmy NWO a klanu Bin Ladinů? Před 11.9. 2001 nemocen s ledvinami v americké nemocnici, navštívil ho tam agent CIA...

Je to opravdu ve "vyšším zájmu"? Světová válka? Aby po té hrozné /?jaderné/ válce konečně zdecimovaný svět souhlasil, že bude nejlepší vláda celosvětová, jedna ústava, žádná armáda, jedna vláda?

Zjevení mluví jasně - nejdřív Antikrist, jemuž budou muset sloužit všichni jako otroci, pak teprve přijde Mesiáš /pro židy poprvé/ pro křesťany podruhé a začne vláda Božího království.

Blíží se snad opravdu něco jako Armagedon?

Nostradamus prý předpověděl 3. sv. válku na dobu začátku Války v Perském zálivů Mám pocit, že ještě neskončila...

G.Bush sr. se prý před začátkem války v Perském zálivu /dlouho v noci před útokem / modlil s evangelikálním TV kazatelem Billy Grahamem...

Ráda luštím rébusy, každou chvíli to člověk vidí jinak, podle toho jak se mu ty puzzle skládají...

Například už asi chápu, proč nikdo neodhalil včas, co se děje s americkými bankami, s těmi nesmyslnými hypotékami - to toiž prý bylo přesně v plánu na destabilizaci světové ekonomiky... udělali to tedy úmyslně... a i když se to ví, tak je nikdo nepotrestá, naopak, ještě jim nový pan president přidá...

Po 911 byli všichni zodpovědní v Pentagonu i v CIA POVÝŠENI... dnes mi to dává smysl, je mi to asi jasné... jaký jiný důvod by byl?

Rumsfeld dával do vojenských hlášení Bushovi biblické citáty, G.W.Bush se v roce 2003 svěřil presidentovi Chiracovi, že ho Bůh vyvolil, aby táhl na Magoga... šokovaný Chirac se šel radit s teologem...

Saddáma podle mne jen využili - nejdřív mu dali zbraně hromadného ničení, poštvali ho proti Iránu, potom na něj pod falešnou záminkou vtrhli, že má ZHN......za to je mezinárodní tribunál...ale ne pro Rumsfelda, Bushe, Cheyneye a Riceovou - ti jsou hájeni...

válka v Afghanistanu - prý kvůli 911... pachatel známý do několika hodin...jména 19 únosců, pas na Manhattanu, Korán na baru... pak se zjistí, že 7 z nich běhá po světě živých a zdravých...

Obama teď nesplnil předvolební sliby - žádný odchod z Iráku, Afghanistánu, žádné odtajnění Guantanáma...

?možná až bude ta vhodnější chvíle? na další šok a ještě větší nenávist muslimů - má to snad ještě další důvod, proč je tolik mučili, 228 waterboardingů... některé asi nevinné... a už se to pomalu odtajňuje... vše v pravý čas...

pokud si někdo, kdo tahá loutky za provázky přeje válku muslimů a Izraele...

tak si může nejen přát, aby američané a evropané měli strach a nenávist k muslimům

ale taky aby měli muslimové ještě větší nenávist k američanům a židům...

Že by dokonce navlíkli boudu na nevinného Larry Silversteina? Je to přece právě on, který vydělal na kolapsu WTC přes 5 miliard dolarů, a nemusel ani za nájem nic plati, protože mu někdo šikovně poradil jak uzavřít smlouvu s textem o teroristickém útoku ...docela jsem ho taky podezřívala - jak si dal do smlouvy, že případně postaví nové WTC... jak nákladné by pro něj bylo, dát rozebrat WTC, když město opakovaně nepovolilo kvůli asbestu demolice... jak se soudil aby dostl za dva útoky a ne jen jeden, jak má nestyda jestě od roku 2004 další soud s aerolinkami /nevinnými/ asi o 12 miliard dolarů ...

aby si lidé řekli - ten hamounský žid, ten za to jistě taky může...dal tam ten nanotermit namontovat sám - vždyť na jeho pokyn se tam v té době prováděly opravy výtahů, o víkendu před 11.zářím byla prováděna výměna kabeláže, byl vypojen proud, nešly bezpečnostní kamery, hlídací psi na hledání výbušnin byli odvolání... /slyšela jsem že od počátku patřilo WTC Rockefellerům, nevím kdy ho předali městu/

USA na to má - na válku s muslimskými zeměmi... a taky jsou od nich hodně daleko...

od nás ale tak daleko nejsou...

člověk by si myslel, že svět by se měl líp bez válek... lidi jistě ano, ale mocnosti a vlády bohužel na své občany nemyslí...

lidi budou umírat, budou hladovět, ale někdo si dál bude mastit kapsy, z válek jsou přece ty největší kšefty...

Kdo má ty banky... kdo má akcie ve zbrojařství?"

"Budou říkat mír, nic nehrozí a přijde to nečekaně..."

Kdo dnes mluví o jaderném odzbrojení? A dává bilion do dalších válek? Komu nestačil skoro milion mrtvých v těch dvou válkách?

Teď si přijdu jak Svědek Jehovův, ale fakt nejsem...

David Wilkerson, slavný zakladatel Teen Challenge, autor bestselleru Dýka a kříž, evangelikální pastor sboru na Manhattanu dostal v únoru prorocké slovo - přijdou prý strašné věci, za hříchy mocných, Manhattan a další světové metropole budou v ohni, už si udělal zásobu potravin na 30 dní, jak byl instruován, pamatuje na 911 /mimochodem on myslím v 80.letech prorokoval, že bude Manhattan v rozvalinách a lidé se ho na to po 11.září často ptali - říkal, že to bylo horší v té jeho vizi/.

Někdy si připadám jak v nějakém akčním filmu...

Hitlerovi se plán na tisíciletou říši nevydařil, co bude s námi dál...

Učili jsme se na kurzu fundraisingu, jak byla EU původně založena, aby nebyla v Evropě již vákla, že proto osvícené hlavy napadlo, aby se Německo spojilo s Francií, aby společně hospodařili s uhlím a železem... krásná idea... třeba mezi sebou v Evropě válčit nebudeme, ale co možná brzy bude okolo nás...

Jak se dívat na radar? Pomoc či hrozba?

Pokud by to bylo vše pravda - může to vůbec ještě někdo zastavit?

Snad Ron Paul? Jeho Revolution, která nečekaně strhhla davy, lidi plné naděje jak u nás při sametováé revoluci?

Stačí jeden výstřel do hlavy a je to hotové. J.F.K. ... dodnes jsou v podezření tajné společnosti a bankéři, proti kterým šel.

Ještě jsem neshlédla film Zeistgeist, viděla jsem jen ten maličkou ukázku s jeho citátem na youtube - jak vše řídí jen pár lidí, a že bude proti tajnostem a tajným spolkům - moc dlouho pak už nežil... asi je podcenil...

Modlila jsem se před pár týdny na neokatechumenátním společenství za to, aby mi Ježíš dal poznat pravdu o 11. září, vůbec jsem netušila, k jakým úvahám mne to dovede.

Byla bych ráda, kdybyste se mohl nějak vyjádřit k tomu jak vy vidíte NWO - je to podle Vás opravdu tak velká hrozba?

O názorech pana presidenta přemýšlím také .. zatím jsem nepřečetla asi ani jeden jeho článek, natož knihu... vím jen letmo jaké pozice zastává - jak jsem již psala - pro mne byly dosud směšné a nepochopitelné, postupně podstatně měním názor na EU i to další...

Lidem asi připadá jak kůl v plotě - ale důvody má myslím jistě závažné - a ne jak Milouš Jakeš...

Říkám si - pokud je to s plánem NWO pravda, proč o tom nikdo z politiků nepromluví? To jsou v té síti opravdu všichni? Snad i papež? Mají strach?

Je někdo, kdo by o tom před celým světem promluvit mohl... pokud na jeho podpisu bude záležet osud Lisabonské smlouvy....

Tak by se jeho projev dostal do médií, ať by byl jakýkoli. Mohl by lidem otevřít oči, pokud jsou jeho myšlenky mými /dnešními/ myšlenkami a je to opravdu tak závažné.

Možná je to vše opravdu jen paranoia - kéž by byla...

Právní otázky ratifikace Lisabonské smluvy mne též zaujaly, letmo jsem si přečetla článek Jana Zemana, bývalého poradce Senátu k LS - jeho článek o tom, zda náš president vůbec může ratifikovat LS jsem dala též do diskuse na Christnet. Dle jeho právního rozboru ani nemůže, neboť ústavní soud nesplnil zadání, které dostal. Jan Zeman je myslím velmi inteligentní člověk, je jedním ze zakladatelů 911 blogu, psal odbornou publikaci na téma terorismus a o události 11.září se zajímá od samého počátku.

Budu napjatě čekat na Vaši případnou odpověď.

Můj dopis považujte za Otevřený dopis, dám ho na diskusní portály eurabie, Christnet, 911, blog R. Jocha a případně další

Jana Karásková

P.S. zasílám jeden ze svého asi tisíce příspěvků na toto téma /z Christnetu/ - snad se Vás nedotkne že se tam zmiňuji i o Vás a panu presidentovi a užívám tam pouze vaše příjmení

Bilderbergové se myslím sešli v Turecku - jestlipak vás napadá, proč si Turecko tak moc přejí mít /Oni/ v EU, a proč tak moc podporovali nezávislé Kosovo, kde v amerických zájmech bojovali členové Al Kajdy...

asi se tomu nedá zabránit, ve Zjevení je to popsané docela přesně...

jediné co mne opravdu překvapilo, je to, že by obětovali i Izrael, protože jsem to dosud chápala jinak

než že by sami chtěli tu muslimsko - izraelskou válku

Bush se chystal na Irán zcela jasně... chudáci ti lidi tam... iránci, židi, palestinci

Satan ale chtěl vždycky krev a smrt - tu prý uctívali J. Kerry, B. Clinton, Bushové a další ve školních letech i později mezi soukmenovci Skull and Bones... po nocích se dívám na záznamy jejich setkání - i těch satanských rituálů s tělem hořícím na hranici - snad tam měl být i Gorbačov... ostatní slavná jména mne nepřekvapila...

Harry Potter hadr...

to že je v lóži Obama je myslím jisté, ani jsem nevěděla, že v ní je i Havel /jeho otec a strýc - to bych věřila/

jaké bude mít myslíte preference nová strana Kalouska? Schwarzenberg byl loni na Bilderbergu, to jí myslím dává velkou šanci...

na Bilderbergu byli před svým zvolením snad všichni američtí presidenti

doporučuji vám nadále sledovat mé zpravodajství...

Omluvám se Božskému Kájovi, že jsem si z něj též dělala legraci...

/slyšela jsem, že prý K. Gott kdysi začal studovat se SJ, ale překáželo by mu to v kariéře, tak se členem nestal/

Jsem bystrá a všímavá, asi před 20 lety jsem si všimla, že zakladatel SJ měl na hrobě pyramidu, zaujalo mne to /studovala jsem kdysi i jak v pyramidách byli zasvěcováni do používání okultních sil faraonové - mimochodem tím asi prošel i Mojžíš/, a dnes to už vím - ano, i on byl svobodným zednářem - snad i proto mají oni správný "vhled" - na OSN a jeho snahy o NWO?

dolarové bankovky mají to OKO svítíci nad pyramidou s nápisem NWO v latině přímo natištěno na sobě... taky v podstatě nepatří američanům, ale Rotschildům a spol...

FED je totiž v soukromých rukou a pan Obama jim dolárky povolil dotisknul na přání - tím spustil krizi naplno, jen to má ještě určitý přesah než to zcela zkolabuje - je to cesta "do pekel" či do NWO?

Čína žádá novou rezervní měnu...

Hájkovu knihu mám koupenou dávno, ještě jsem jí nestihla číst..

Klaus ví asi dost... /jistě to co já za pár týdnů studia z internetu/ ...takže jeho postoje dnes chápu - stejně se to asi nezastaví

vím, proč asi píše o globálním oteplování...

změnila jsem názor i na atomové elektrárny...

doporučuji přednášku A. Clausse - myslím že by si ho měl pozvat V. Klaus na pomoc do Cepu...

jak se může stát, že kvůli krachu na burze - kvůli nějakým fiktivním penězům, které v reálu neexistují, se může zhroutit skoro ze dne na den světová ekonomika...

doporučuju se též podívat na tu tabulku, kterou jsem sem nedávno dala

jak tam bězí ta číslíčka - koli se lidí rodí, umírá, na kolik dní ještě asi máme ropu, uhlí...

/ale i zásoby uranu nejsou navěky... /

kolik pouští denně přibývá, kolik lesů a živočichů ubývá

princ Charles a Římský klub - ti možná zachrání trochu přírody...

jenže nějaká ta miliárdka lidí mezitím asi uhyne...

"třetina" hladem, "třetina" morem, pár milionů válkami

pomohla by možná volná energie ...

pokud to je vůbec reálné /je mi divné i to, že do EP prý už měl jet ministr zahraničí Ruska nabízet vynálezy Akimova Šipova, které tolik let dotoval stát, aby nakonec jejich vědecké výzkumy označili za pavědu a vše to stopli - to že "perpetuum mobile" s účinností tisíc procent zní opravdu divně jim celá léta nevadilo? /

2 jani

Jani, pokus se na to podívat takhle. Co očekáváš, že Hájek s tím tvým dopisem udělá?

V každé odrážce je nové a nové vlákno tvojí těkající rozběhnuté mysli. Zareagovat adekvátně na tenhle dopis by mu trvalo týdny. Ani se to nepokouším číst, celé je to jako když pejsek a kočička uvařili dort. Kdo to sní, udělá se mu šoufl. Pro Hájka bude jednodušší nereagovat, protože tím 1) ušetří čas 2) nebude se argumentačně vyčerpávat s někým, kdo je evidentně v mánii.

Viděla jsi někdy film Čistá duše ? Inspirativní.

co sním udělá nevím, snad mne nezlikvidují...

umím toho dost pos.at...

lepší by asi opravdu bylo, kdyby ho ani nečetl...

mezitím jsem se totiž dozvěděla, že zednářem je i president Klaus /což by mne jinak taky napadlo, ale zdálo se mi, že právě on jde nějak proti proudu... no možná mají rozdělené úlohy, aby to nebylo tek jednoznačné s tím ochotným sjednocováním EU. Havel se měl stát jejím prvním presidentem, Klaus ho nemusí...a k tomu jsou tedy oba zednáři...

takže jsem dnes panu Hájkovi přeposlala ten šokující mail o UFOunech s těmito úvodními slovy:

Dobrý den,
> #
> # na to, že mne na eurabii i dalších fórech většinou nadávají /dokonce tam
> někdo
> # napsal, že by bylo záslužným činem mne zabít - že by za to mohla být odměna
> či
> # dokonce Nobelova cena/, na to jsem zvyklá...
> #
> # na to že dostanu tak šokující odpověd na svůj mail od někoho, koho neznám, na
> to
> # jsem připravena nebyla.
> #
> # Ještě jsem to nevydýchala, ale již jsem stihla o tom začít diskutovat na
> # internetových diskusích.
> #
> # Dnes mi někdo řekl, že pan president Klaus je též zednářem.
> #
> # Tak to tedy opravdu nevím, zda jsem se se svým Otevřeným dopisem obrátila na
> # správnou adresu.
> #
> # Jedině kdyby snad pan president už u "nich" nebyl.
> #
> # Četla jsem, jak včera v projevu v Betlémské kapli obdivoval mistra Jana Husa.
> #
> # Taky jsem Husa již od dětství obdivovala pro jeho neústupnost, a to jsem
> tehdy
> # nebyla věřící.
> #
> # K té šokující odpovědi, kterou jsem dnes dostala... Různé narážky na UFO jsem
> # již dváno slyšela, ale myslela jsem si, že jsou to blbosti. I když o těch 3D
> # obrazcích v obilí z posledních let jsem si taky říkala, kdo to může dělat?
> # Takové rébusy... kdo si tak hraje, že ho nikdo nechytí? A hned vedle radaru
> # odpověď na SETI, fotka ET ufouna s anglickým textem v ASCII - to už byla
> # vymakaná prácička... nikoho nechytli, družice taky nic ... takové skvosty,
> čím
> # dál složitější... nejen v USA, ale i Evropě a prý i Austrálii... a v Číne jak
> se
> # zdá nic - že by to bylo opravdu dílo UFO nebo armády USA?
> #
> # Netušíte proč TV Nova vyslala reportéra do nevadské pouště udělat ten
> včerejší
> # dokument o UFO? je to jen o krámku pro turisty s bakelitovými ufounky? Tolik
> # peněz to přece muselo stát...
> #
> # Proč president Obama vtipkuje, že je z Kryptonu?
> #
> # nemohu uvěřit tomu, co mi ten člověk napsal - raději neuvádím jeho jméno...
> #
> #

2 tláča

Jak je vidět, někdo jiný byl schopen na můj mail zareagovat bezprostředně ihned do druhého dne...

Hájkovi zareagovat adekvátně by možná netrvalo týdny, ale myslím že mi radši neodpoví vůbec, nebo se věcné odpovědi vyhne.

jinak k tématu mailu, kterým tak rychle neznámý muž reagoval na můj mail /a to na co mi dal ten člověk odkaz jsem ještě úplně nevydýchala/:

nezajímala jsem se nikdy o projekt Hvězdných válek a myšlenka, že opravdu existují ufouni je pro mne zatím stále těžko přijatelná /i když jsem i o tom četla pár knih s "důkazy"/... musím ale říct, že i to začínám brát mnohem vážněji.

ono se i to začíná totiž skládat do určitého obrazu.

nepochybně těch, kteří tvrdí že UFO viděli budou asi miliony.

nepochybně stále složitější obrazce v obilí někdo tvoří a je téměř vyloučeno, aby je tvořili s kolíkem, provázkem a prkýnkem jak tvrdí Sysifos...

jsou v nich zašifrované zprávy, jako by si někdo hrál... v ASCII kódu, s "fotkami" ET, odpoveď SETI vedle radaru - vědci v šoku..., obrazce z kabaly..., molekuly ve 3D, mandelbrot, údajně i symboly ze Zjevení... zednářská pyramida...

je to nějaká komunikace... nebo se jen někdo baví ...

ani nevím zda jsou nějaké nové letos... nesledovala jsem to nikak zvlᡚt, jen si koupila kdysi časopis s těmi nádherami a loni knížkuod E. Webera - ta mne dosti šokovala, ted bych ráda sehnala i její další díl...

možná to tvoří nějaká armáda /že by ta světová "stínová" o které mi přišel včera mail?/ nejsou snad v Číně a Rusku a J. Americe, ale jsou v USA. EU, snad Austrálii...

ani družice nikoho neodhalily... jsou tam naměřeny anomálie...

antigravitace možná existuje, když existuje levitace... a souvisí to asi s duchovními věcmi jak se zdá... svědectví je dost...

a ten Hutchison, a prý i teleportace hmoty již ověřena v několika světových laboratořích...

divila jsem se, že se to nedostalo do médií...

dnes se tomu nedivím, je to logické...

už si taky začínám myslet, že radar v Brdech má mít jiný účel než je předkládán...

Rusové si to možná myslí taky...

protože se o to /volnou energii atd/ už zajímám několik měsíců, tak jsem tomu asi přístupnější než většina lidí...

Jak vidím /dnes/ politickou světovou situaci

možná změním náhled... v poslední době se moje náhledy dost proměňují...

odeslala jsem na uerabii:

Re: Ve Francii vyrůstají muslimská města
(jana, 9.7.2009 17:40:51)

nechci zahltit i tuto diskusi tak jako ty předchozí, ale něco důležitého vám přece jen chci dát k přemýšlení.

Teprve před 6 týdny jsem začala studovat co se stalo 11.září a jaké by mohly být politické důvody "za tím".

Přivedlo mne to k netušeným souvislostem /dokonce opravdu i o těch ufounech ... teprv dostuduju - nevím kdo dělá ty neuvěřitelné, /někdy dokonce ve 3D/ obrazce... no Nova se o to taky koukám začala zajímat, dokonce do Roswellu poslala svého komentátora... Obama vtipkuje že je z Kryptonu... v obilných lánek už před lety různé zprávy, i ta s varováním o lžích a velkém utrpení, šifry, dokonce i zednářské/

o tom jindy...

Studuji pár týdnů o Bilderberg tajných schůzkách, plánech zednářů na NWO...

pokud je pravda to co se o tom říká, tak vše možné dává nový smysl... i to, o čem zde léta diskutujete...

Pokud se totiž opravdu chystají mocní v pozadí /to, že se Bilderberg setkání před svým zvolením zůčastnili vždy presidenti USA a další politici je pravda/ na to, co se o nich říká např. ve filmech Alexe Jonese /ten mimochodem předpověděl pár měsíců před 11.zářím, že si myslí, že se něco podobného stane - že půjdou i proti svým občanům aby dosáhli co mají v plánu / - válku a omezení svobod - Patiot Act přišel vzápětí po 911/

tedy JEJICH PLÁN / Kromě ochrany přírody/ - snížit populaci na miliardu, způsobit velkou světovou hospodářskou krizi /rozšířit nemoci, geneticky zacílené aby měly rasově rozlišený dopad/, třetí světovou válku, která je naplánovaná na příští rok / a je cíleně připravováněa již desetiletí, staletí/ a KVŮLI TOMU JE POVZBUZOVANÁ NÁBOŽENSKÁ NENÁVIST mezi radikálními sionisty a muslimy, kvůli tomu je asi pěstován /a byl ušetřen v situaci, kdy ho amíci měli v hrsti/ Talibán a Al Kajda, kvůli tomu jsou do EU pouštěni a obyvatelstvem nenáviděni muslimové

aby po té decimaci zničené národy, vysílené válkou konečně přijaly jednotnou celosvětovou vládu /i prostřednictvím sjednocení EU a zbavení jednotlivých států svébytnosti a moci/

prý bude obětován i Izrael

... v tom případě bude mít rabínský kongres USA a Kanady pravdu /dala jsem sem před časem text jejich prohlášení/ , židé, kteří zůstali mezi pronárody budou mít lepší osud něž ti, kteří se předčasně násilně /v kolébce nového státu byl terorismus a první premiér byl terorista/ postarali o vyhlášení nového státu ve spolupráci se Spojenými Národy /ustavenými zednáři - plánovači NWO/ státu, který byl odsouzen být ohniskem sporů, ohniskem válečného celosvětového konfliktu...

proto OSN nevyslalo své síly do Palestiny, proto nechalo 60 let palestince v utečeneckých táborech /odkud se dle rezoluce měli vrátit po 14 dnech do svých domovů/

protože OSN není mírová organizace, ale organizace, která je určena ke světové vládě, dokonce nyní může používat NATO - které má jaderné zbraně, jehož generální tajemníci byli jeden po druhém prý též zednáři...

Zdá se mi že to má svou logiku...

lidé různých národů jsou manipulovaní, aby se vzájemně nenáviděli kvůli náboženství, jsou úmyslně manévrováni tak, aby vznikalo napětí /přesně to o kterém zde léta píšete/, MUSLIMOVÉ jsou ÚMYSLNĚ PŘIJÍMANÍ do EU... protože i ministerští předsedové Velké Británie, president Francie a další a další jsou všichni v témže tajném bratrstvu a dokonce se zdraví tím samým satanským gestem zcela veřejně... /mimochodem asi i Arafat v tom jel s nimi/

Protože se mi to zdá do sebe opravdu zapadat a navíc se mi to zdá velimi naléhavé, napsala jsem o tom i na palestinské velvyslanectví

pokud by to bylo tak, pak jen zveřejnění těch hnusných plánů a ochota nepřátel se dohodnout a odmítnout hrát tu roli, do které jsou manipulováni, by možná ještě mohla něco změnit...

jenže Zjevení mluví dosti jasně...

bude taková strašná pohroma, Apokalypsa, Armagedon, Antikrist se dostane k vládě, budou mu muset všichni otročit a klanět se mu, budou mít znamení /?čip/ na ruce či čele...

T. Blair se stal vyslancem pro Blízký východ... zajímavé...

Obama si v pondělí v Moskvě zajistil přelety nad Ruskem na rok...

Irán je destabilizován a je na řadě

o útok na něj se velmi velmi snažil již Bush

možná ho již brzy napadne Izrael se souhlasem USA...

mimochodem dnešní zpráva

Schwarzenberga navrhuje TOP-9 na nového premiéra naší země...

přesně to jsem čekala, protože byl na Bilderberg group tajném setkání mocných ...

role Klause se mi zatím zdá nejasná... myslím že ví oč jde... chová se jako by byl proti... ale i on je prý zednářem...

nevím, zda jsem psala svůj Otevřený dopis zrovna na to pravé místo - do kanceláře Hradu...

Klaus oceňoval odvahu mistra Jana Husa... no uvidíme, zda podepíše Lisabonskou smlouvu...

ano, názory se mi proměňují každým dnem

Vložila jsem na eurabii:

//BTW - vždy polarizuji, i na eurabii - někteří říkají že za mé zabití by měla být odměna, jiní že přesně mé příspěvky eurabie nyní potřebuje...//

Sehnala jsem knížku Mráz přichází z Bílého domu od J. Maška.

Je tím zatím listuju...

vydal ji před 5 lety, ale informací získal až dost...

strana 121 - něco jako Šifra mistra Leonarda, ale hrozivější...

Rosenkruciáni a svobodní zednáři mají plán dosadit na trůn znovupostaveného Šalamounova chrámu svou krevní linii.

židovské obchodní rodiny zavedly do praxe sňatky s evropskou šlechtou - s britskou královskou rodinou apod.

Tato intronizace falešného mesiáše, kterého bude svět uctívat jako Krista, je prý pečlivě plánována po mnoho staletí.

Bez britských svobodných zednnářů by neexistoval moderní stát Izrael

V 60. letech 19. stol se stalo cílem založit židovsko zednářský stát v Palestině

Rotschildové a Montefioriové poskytli kapitál k výstavbě infrastruktury pro očekávanou vlnu emigrace. Ale odlákat židy do Izraele se ukázalo jako poměrně obtížné. Zalíbil se jim evropský styl života, který nechtěli opustit.

"Takže měla být Evropa pro židy proměněna v noční můru"

Bush prý nechtěl poslouchat, chtěl aby měly USA větší vliv než jim dle zednářů byl přisouzen.

Iráku vyhlásil prý válku úmyslně 20.3.2003 v 5.50 Bagdádského času z okultněrituálních důvodů. Bylo ve hře ovlivnění Marsem. Ten den mělo být nejvyšší.

2O.3. předchází den rovnodennosti, provozují se rituály satanistů. Na zem se vylévá krev zvířat či lidí.

Útok 11.září 2001 byl též prý proveden úmyslně v tento den, 555 dní před vyhlášením války v Iráku.

Triáda čísla 5 znamená nejvyšší smrt.

48hodinové ultimátum Saddámovi odpovídalo židovskému svátku Purim /dle knihy Ester/.

Konec leteckého útoku byl Bushem oznámen 1.5., na svátek Beltan, den po Valpružině noci /"čarodějnice"/

Bush prý načasoval přistání na lodi Abraham na 3:33 min EST času aby pronesl národní modlitbu.

Vše řídil okutní numerologií.

Mělo snad nastat vyhlášení Antikrista a jeho království.

33 je pro zednáře a ilumináty důležité číslo - 33 stupňů zasvěcení,

I setkání Bushova velvyslance s s A. Sharonem bylo prý naplánováno na 30. dubna 3:33 min místního času...

A. Sharon prý zveřejnil "cestovní mapu vzniku palestinského státu" 30. dubna 2003 ve 3.30 jeruzalémského času.

I Hitler prý svou sebevraždu a okamžik smrti podřídil numerologii - toužil se inkarnovat příště jako Antikrist.

Bush se střetl vs Kerrym o presidentský post - oba členové Skull and Bones satanského spolku...

Kerry měl prý být agentem "Britské královské koruny" 10trilionového kartelu ovládaného Rotschildy, Winsdory a City of London. Uctívají lucifera a chtějí vytvořit světovou vládu a náboženství založené na okultismu.

Plánují přestavět Šalamounův chrám v Jeruzalémě a poté obětovat miliony izraelců a muslimů Satanu ve světové válce. Lidskou oběť potřebují pro vysvěcení chrámu pro Antikrista...

Bushův plán zaútočit na Irán předčasně - již v roce 2005 by jim prý tento plán vykolejil, chtěli tedy Kerryho.

EU a OSN prý ovládají "Britové - Koruna".

OSN by mělo převzít americkou roli v Iráku, ropa by pak připadla Rotschildům. Bushův útok prohlásilo OSN za ilegální.

Irán a Čína mají mít ještě čas na přípravu 3.sv.války, která by měla zničit Izrael /ale ne Jeruzalém/ a USA.

Bush chtěl napadnout za každou cenu Irán, aby nedošlo k jeho vyzbrojení atomovými zbraněmi.

V knize se cituje další odhadovaný vývoj světových událostí /v roce 2003/ odhady - Sev. Korea by měla zaútočit na jižní jadernou silou...

Izrael by měl zahájit válku s Palestinci

Nevím, zdá se mi dost nemožné, že by v současné situaci muslimové dopustili stavbu Šalamounova chrámu... jejich krev by musela téct asi před tím...

už tam nějaká je - v mešitě Al Axa...

Ariel Šaron si dovolil jen vstoupit na chrámovou horu uzavřenou brankou po schůdcích u západní zdi a bylo zle... ani nevím zda to bylo významné datum, ale jistě i to nebylo náhodné neprokalkulované gesto...

na chrámovou horu se jen tak dostat nedá - a pokud ano, tak jen bránou s detektorem kovů... s ozbrojeným mužem vedle ní...

mrzí mne, že jsem se do zlaté mešity a do mešity Al Axa nepodívala... a mohla jsem se na chvíli podívat... ale zapomněla jsem, že je už brána i pro "pohany" v ten den otevřena... kdy jsem byla v tržnici hned vedle...

pro hledajícího a nalézajícího

byla jsem 30 let ateistka, uvěřila jsem ve stvořitele kvůli molekulární genetice a podobnosti buněčných procesů s programováním

o tom, že existuje i "jiný rozměr" jsem se dozvěděla když jsem s ochrnutým synem chodila k léčitelům

souběžně jsem pak studovala jak maniak všechny možná náboženství, církve a sekty ... musela jsem mít vše co vycházelo - esoterické časopisy, knihy, běhala jsem po přednáškách všech možných léčitelů...

viděla jsem, že nemohou mít všichni pravdu, tak jsem se opravdu úpěnlivě modlila, ať mi ten, kdo nás stvořil odpověděl, kdo z nich lže...

asi za 2 dny po probuzení jsem měla v mysli větu, kterou jako by tam někdo vnuknul : "Nemají za nic krev smlouvy"

bylo to z Nového zákona...

šla jsem se tedy pak ptát jednotlivých léčitelů, do Unitarie, apod. čím je pro ně smrt a oběť /krev/ Ježíše Krista... většinou řekli - "byla to vražda, ke které nemělo dojít", nebo" cest je mnoho, nebylo to důležité"...

pro mne to znamenalo, že lžou...že nemají za nic krev smlouvy...

jednou do Unitárie přišel jeden mladý kluk a modlil se, aby lidé neuvěřili "jejich bludům"

řekl mi, abych přišla do jejich charismatiského evangelikálního sboru... /hodně ovlivněného Hnutím víry K. Hagina/

tam jsem zažila protichůdné věci - opilost duchem /jednou v Praze i mluvení v jazycích - potichoučku, ani se to nedalo zastavit/ a nádherné zážitky při chvalách, ale odpor při kázání o příkazech Boha povraždit Kenaanejce apod.

Hodně jsem se tam kvůli tomu hádala, jak mohou Ježíšova slova o milování nepřátel slučovat s tím vražděním....

Stejné problémy mám dodnes - řekli mi, že bych to asi pochopila, kdybych se zcela Bohu odevzdala, všeho ze starého života se vzdala, a hlavně spálila svou rozsáhlou okultní knihovnu /vše možné - i o reinkarnaci/ , neposlechla jsem, myslela jsem, že to po mně nechce Bůh, ale lidi, když to můžou studovat teologové, že se mnou jen chtějí manipulovat...bylo pro ně od ´dábla vše - akupunktura, homeopatie, dokonce i svěcená voda a obrazy světců v kostele...

Odešla jsem ke katolíkům, který SZ tak nezdůrazňují... jenže jsem šla pak do neokatechumenátu, který má mnoho dobrého - opravdové blízké rodinné vztahy, ale taky dosti důkladné biblické studium... a nastaly opět stejné problémy s texty SZ...

V úterý jsem z tohoto důvodu opustila po 8 letech neokatechumenátní katolické společenství...

Bylo to hlavně pro ně už neúnosné, narušovala jsem tam často poklid při bohoslužbách /jsou tam veřejné ozvěny na texty, které jsou čteny/, a nyní jsem tam mluvila navíc dost prudce o tom, že nechápu, že papež přece jako bývalý šéf inkvizice musí vědět že Bush a spol jsou satanisti a nic veřejně neodsoudil...a že nevaruje lidi před tím co chystají... byla jsem pěkně rozjetá...

V úterý si vybrali text z Izaijáše 63 na bohoslužbu svátosti smíření /a udělali to i přesto a asi právě proto/ , že věděli, jak hrozně mne ten text rozčílil pár týdnů před tím/ text Izaijáš 63 - jak Bůh /? Mesiáš?/ na konci časů bude rozdupávat národy, opájet je svým rozhořčením až bude stříkat krev a bude mít potřísneno do ruda své roucho...

Vstala jsem ještě když se četl a odjela jsem pryč... přišlo mi to, jak kdybych měla adorovat Mein Kampf a Hitlera...

Tak asi tak...

Ježíše miluju, jsem mu vděčná za to že se obětoval i za mne, vím že jsem v životě udělala hodně špatných věcí, taky věřím že mi Ježíš pomáhá, věřím že mi zázračně nahradil domov, o který jsem přišla /bydlím jen kousek od něj/

Ale milovat masového vraha nemohu... a nevěřím že Ježíšův Otec, který "Miluje nepřátele, svítí i na nevděčné a zlé" a "Nikdy se nemění, není v něm žádné tmy" by mohl poroučet podřezávat celé národy, "vše co dýchá", i kojence...

Proto se hádám s křesťany asi 6 let na Christnetu... a psala jsem tam léta i o šíleném Bushovi a jeho plánech ztrestání "Osy zla" ... teď opět několik dní vedem těžké spory nad SZ texty o vyhlazování národů...

jsem černá ovce...

věřím že vědomí přežívá smrt...

nevím přesně jak je to s posmrtným životem, zda jde duše do nebe či pekla, či přechodných oblastí - nějakého před nebí a předpeklí /v očistec zatím moc nevěřím - zdá se že mysltici viděli každý něco trochu jiného a že vize o pekle protestantů se leckdy podobají vizím o očistci katolíků... i Budha viděl peklo - okonce různé druhy pekel... studené i horké/

mám o tom hodně knih a svědectví...

třeba mám video "Vzkříšený z mrtvých" Nigérijský pastor zamřel při autonehodě... byl 3 dny v márnici, a manželka ho odmítla pohřbít... přitáhla ho na bohoslužbu charismatika R. Bonkeho... nechtěli jí tam s rakví pustit...Bonke se o tom dozvěděl až později, tenkrát odjel... že se v suterénu stal tento zázrak... natočil pak dokument, mám ho na videu... dost zajímavé co mu andělé ukázali ... stejně jako většina říká že příbytky v nebi jsou nádherné, ale ještě neobývané... ještě nepřišel ten čas...

prý mu Ježíš řekl, že ho posílá na zem, aby svědčil poslední generaci než přijde konec... že je tak vyslyšena prosba boháče.. on tomu nerozuměl, až později mu došlo, že v Ježíšově podobenství o Lazaru a boháči boháč prosí, ať je na zem poslán někdo z mrtvých a varuje jeho 5 bratří, kteří žijí bezbožně... bylo mu odpovězeno - "Neposlouchají-li Mojžíše a proroky, nedají se přesvědčit, ani kdyby někdo vstal z mrtvých..."

Že vědomí přežívá smrt a mozek by mohl být jen vysílače a přijímačem /např dle Pribrama a jeho holografického modelu/ by asi nejvíc potvrzovaly výzkumy zážitků z klinické smrti slepých od narození... oni tam skoro všichni vidí, nemohou ale určit barvy, protože jejich názvy neznají...

Vím, že někde musí být uchovány "videozáznamy" všeho co se na světě kdy stalo /možná i stane/, protože se do jiných "minulých a budoucích životů" lidé v tranzech dostávají... někdy i různí lidé do toho samého života... je zajímavé, že lidé tam cítí i vůně, a prožívají silné emoce... že by se to opravdu nějak otiskovalo přes torzní pole vakua?

Je zajímavé, že psychiatr Weiss pouští lidi i do budoucna - do období za 500, tisíc let /přece jen většinu asi nechce traumatizovat blízkou budoucností/ prý tam lidé vidí přesně to, co má v plánu NWO /případně to co je v Bibli psáno o tisiciletém království Ježíše Krista - málo lidí na světě, žádné války, krásné životní prostředí, pohoda a mír... prý ale tam je uzavřena oblast bízkého východu/... to že lidé mohopu po ose času v tranzovém stavu vidět i do budoucna tvrdí i další psychologové - např. Marta Foučková, říkala nám, že je to hnusný zážitek a hned to stopla

taky to říkal expert OSN, který měl nedávno v divadle přednášku o Jižní Americe, mayské a aztécké kultuře... prý přednášku o Mexiku, šamanech a halucinogenech si divadlo nevybralo - jako antropolog v rámci pozavání původních kultur si prý dal s nimi i "posvátné drogy", a říkal, že oni také pak vidí do budoucna...

ke studiu esoteriky jsem se po mnohaleté pauze opět dostala přes studium psychoterapie... poslechla jsem rady křesťanů, abych se těmi okultními věcmi, které mne tak zajímaly /gnoze/ přestala zabývat, ale moje batatelská vášeň a neustálé promýšlení jak vlastně svět /i ten duchovní/ funguje, mne neopustila...

... co je po smrti ...

... to je užitečné řešit, jak byste hledala odpovědi na otázky života po smrti, když už čtete Bibli, jsou tam nějaké zmínky, co by nám napovědělo? Hledejte můžu Vám pomoci. :-)))
... myslíte, že je Spravedlnost? ...

Dan Brown a ilumináti

Docela mne zaujalo, že prý Dan Brown /Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni/, který píše o zednářích a iluminátech, píše novou knihu o iluminátech - místo děje Washington, D.C.

Letmo jsem zahlídla v knihovně knihu "Padlí andělé a původ zla" - to je o Knize Henochově, kde je varování... autorka E. Prophet varuje, že padlí andělé Satana jsou inkarnováni i dnes na zemi a štvou lidstvo do válek a manipulují s ekonomikami... právě pro tato varování nebyla prý kniha Henochova zařazena do Bible... tak jí taky mám doma...

no nevím, zda to teď studovat, mám mnoho zakoupených nepřečtených knih...

nevím zda seženu od Wysniewského Operace 9/11. Kdybyste někdo věděl, kde jí v Praze mají, snad by mi jí syn koupil a přivezl...

Prečo?

Prečo si uviedla čo kázal Ježíšov Otec robiť :/ by mohl poroučet podřezávat celé národy, "vše co dýchá", i kojence.../
ale si neuviedla čo ho viedlo k tomu príkazu?
Napr uviedla si "vše co dýchá"-
1Moj7.22Všetko, čo malo dych ducha života vo svojich nozdrách zo všetkého, čo žilo na suchu, zomrelo.
Ale si neuviedla dôvod:
1Moj6.5Ale když viděl Hospodin, an se rozmnožuje zlost lidská na zemi, a že by všeliké myšlení srdce jejich nebylo než zlé po všecken čas,
Teda tak ako je to v prípade potopy aj v ostatných naznačených prípadoch má Otec na tie príkazy a osobné zákroky dôvod.A to že v takýchto prípadoch koná ukazuje že mu dianie na Zemi nieje ľahostajné.A nerobí to z márnivosti ale zasahuje až ked ľudská skazenosť dosiahne určitú mieru a je potrebné urobiť rázny rez.Podobne ako v prípade gangrény: http://cs.wikipedia.org/wiki/Gangr%C3%A9na ináč nastane rozšírenie nákazy a smrť....

Otevřený dopis představitelům křesťanských církví

Dobrý den,

několik týdnů se zabývám událostmi, které se staly 11.září 2001 v USA. Přesvědčila jsem se /z obrazové i jiné dokumentace/, že oficiální zprávy americké administrativy se se nezakládaly na pravdě. Tedy že to byl „inside job“ - naplánovaná akce vlády USA. Mimo jiné je zajímavé, že M. Atta byl sponzorován pakistánskou tajnou službou ISI, která spolupracuje s CIA.

Při dalším studiu politických souvislostí jsem se dostala k videozáznamu satanského rituálu tajného studentského spolku Skull and Bones /Lebka a hnáty/ university Yale, kterého se měl v květnu 2000 zúčasnit jak G.W.Bush, tak ještě i mnohé další politické osobnosti. V hábitech s kápěmi stojí okolo hranice, na které hoří lidské tělo.

Dle autora videonahrávky, Alexe Jonese, se tato nahrávka stala i součástí seriálu o tajných společnostech, který opakovaně vysílala BBC.

Tento tajný spolek, stejně jako svobodní zednáři a ilumináti jsou podle mnoha zdrojů organizacemi, kde jsou adepti zasvěceni Luciferovi. To je členům prý odhaleno až na nejvyšších stupních /30. až 33./. Tato společenství se prý pokouší o světovládu prostřednictvím OSN, o to, aby bylo obyvatelstvo USA a EU očipováno /nejen doklady, ale i čipy v tělech/, o třetí světovou válku, která prý má začít pravděpodobně již v roce 2010. O New Worl Order – málo lidí, zachovalá příroda.

Začátkem války má být napadení Iránu ze strany USA nebo Izraele. V této světové válce chtějí prý použít i nové biologické zbraně, které zdecimují obyvatelstvo na planetě / podrobnosti viz film Endgame/. Plánují prý obětovat i Izrael, podporují vzájemnou nenávist radikálních muslimů a radikálních sionistů.

Americká armáda při operaci v Afghanistánu nechala před lety volně projít Bin Ladina s bojovníky Talibanu koridorem do Pakistánu. Mohla je bez problému zničit či zajmout. Členové Al Kajdy byli američany používáni k podněcování etnických nepokojů v Kosovu. USA chce Turecko v EU.

Tyto informace beru velmi vážně. Nevím, zda zednáři opravdu podpořili A. Hitlera, aby způsobil šoa /prý proto, že se dobrovolně nechtěli židé z Evropy stěhovat do Palestiny, jak si to přáli Rotchildové a sionisté/, to co se však děje v dnešní době, mne silně znepokojuje.

Tajná setkání Bilderberg group /vůbec mne nepřekvapilo, že je K. Schwarzenberg nyní nominován na našeho budoucího premiéra/... to , že president Obama se nechává fotit zblízka se zednářským prstenem, satanská gesta, kterými se zdraví presidenti a premiéři zemí EP, to, že se takto zdravil se svými „soukmenovci“ z Yale president G.W.Bush po své inauguraci, dokonce toto gesto použil prý i při pietním aktu na památku 11.září. Řekl v roce 2003 francouzskému presidentovi Chiracovi že mu Bůh řekl, aby vytáhl na Magoga – Irák.

Myslím si, že papež Benedikt XVI. musí vše toto vědět, a to zvláště vzhledem k tomu, jaký úřad před nástupem do své funkce zastával. Stejně tak si myslím, že o tom musí vědět i exorcisté. Já jsem se to dozvěděla z internetu během měsíce.

Byla jsem na přednášce o okultismu V. Kodeta. Mluvil o všem možném, dokonce i o tom, že je nebezpečná i homeopatie. Nechápu, že nemluvil o tom, že nejvyšší představitelé politiky USA a EU jsou satanisty a připravují Apokalypsu.

Ráda bych znala Váš názor na tyto skutečnosti.

Jana Karásková

zatím jsem dopis zaslala

T. Halíkovi, V. Kodetovi, K. Lachmanové, do redakce Te Deum, Z. Vojtíškovi, do redakce KMS, do AC Těšín, A. Opatrnému a O. Štampachovi

upravená/opravená verze Otevřeného dopisu představitelům církví

Dobrý den,

několik týdnů se zabývám událostmi, které se staly 11.září 2001 v USA. Přesvědčila jsem se /z obrazové i jiné dokumentace/, že oficiální zprávy americké administrativy se se nezakládaly na pravdě. Tedy že to byl „inside job“ - naplánovaná akce vlády USA. Mimo jiné je zajímavé, že M. Atta byl sponzorován pakistánskou tajnou službou ISI, která spolupracuje s CIA.

Při dalším studiu politických souvislostí jsem se dostala k videozáznamu satanského rituálu tajného studentského spolku Skull and Bones /Lebka a hnáty/ university Yale, kterého se měl v květnu 2000 zúčasnit jak G.W.Bush, tak ještě i mnohé další politické osobnosti, dokonce i M. Gorbačov. V hábitech s kápěmi stojí okolo hranice, na které hoří lidské tělo.

Dle autora videonahrávky, Alexe Jonese, se tato nahrávka stala i součástí seriálu o tajných společnostech, který opakovaně vysílala BBC.

Tento tajný spolek, stejně jako svobodní zednáři a ilumináti jsou podle mnoha zdrojů organizacemi, kde jsou adepti zasvěceni Luciferovi. To je členům prý odhaleno až na nejvyšších stupních /30. až 33./. Tato společenství se prý pokouší o světovládu prostřednictvím OSN, o to, aby bylo obyvatelstvo USA a EU očipováno /nejen doklady, ale i čipy v tělech/, o třetí světovou válku, která prý má začít pravděpodobně již v roce 2010. O uskutečnění New Worl Order – málo lidí, zachovalá příroda.

Začátkem války má být napadení Iránu ze strany USA nebo Izraele. V této světové válce chtějí prý použít i nové biologické zbraně, které zdecimují obyvatelstvo na planetě / podrobnosti viz film Endgame/. Úmyslně způsobili prostřednictvím bank v USA hospodářskou krizi, možná plánují vyrobit virus pro světovou epidemii.

Plánují prý obětovat i Izrael, podporují vzájemnou nenávist radikálních muslimů a radikálních sionistů. Americká armáda při operaci v Afghanistánu nechala před lety volně projít Bin Ladina s bojovníky Talibanu koridorem do Pakistánu. Mohla je bez problému zničit či zajmout. Členové Al Kajdy byli američany používáni k podněcování etnických nepokojů v Kosovu. USA chce mít Turecko v EU.

Tyto informace beru velmi vážně. Nevím, zda zednáři opravdu podpořili A. Hitlera, aby způsobil šoa /prý proto, že se dobrovolně nechtěli židé z Evropy stěhovat do Palestiny, jak si to přáli Rotchildové a sionisté/, to co se však děje v dnešní době, mne silně znepokojuje.

Tajná setkání Bilderberg group /vůbec mne nepřekvapilo, že je K. Schwarzenberg nyní nominován na našeho budoucího premiéra/... to , že president Obama se nechává fotit zblízka se zednářským prstenem, satanská gesta, kterými se zdraví presidenti a premiéři zemí EP, to, že se takto zdravil se svými „soukmenovci“ z Yale president G.W.Bush po své inauguraci, dokonce toto gesto použil prý i při pietním aktu na památku 11.září. Řekl v roce 2003 francouzskému presidentovi Chiracovi že mu Bůh řekl, aby vytáhl na Magoga – Irák.

Myslím si, že papež Benedikt XVI. musí vše toto vědět, a to zvláště vzhledem k tomu, jaký úřad před nástupem do své funkce zastával. Stejně tak si myslím, že o tom musí vědět i exorcisté. Já jsem se to dozvěděla z internetu během měsíce.

Byla jsem na přednášce o okultismu V. Kodeta. Mluvil o všem možném, dokonce i o tom, že je nebezpečná i homeopatie. Nechápu, že nemluvil o tom, že nejvyšší představitelé politiky USA a EU jsou satanisty a připravují události dle Apokalypsy.

Ráda bych znala Váš názor na tyto skutečnosti.

Jana Karásková

Otevřené dopisy Jany

Svým způsobem je vlastně vaše pisatelská mánie ku prospěchu :-), mne třeba by nenapadlo napsat takový dopis těmto lidem.... Vlastně vám fandím..., jsem ostatně také zvědavý, zda a co vám odpoví...
Mám také osobní dotaz, toto vše stíháte ještě při zaměstnání nebo jste doma?

samozřejmě jsem doma...o:)

odepsali mi zatím dva - T. Halík a I. Štampach /p. Štampach je zednářem, měl to o sobě říct před lety do médií a pak prý byl exkomunikován z katolické církve. Byl "odejit" z teologické fakulty a stal se starokatolickým knězem/.
To, že je zednářem i pan Halík, si myslí někteří též.

Odpověd pana Štampacha vám přetlumočím. Prý je soukromá osoba, a ne žádný představitel církve, a mám si vymazat jeho adresu z adresáře a více ho neobtěžovat. Potom co jsem mu napsala svou stručnou odpověď /s tím, že jeho odpověď jsem zveřejnila na Christnetu/, tak mi napsal, že jsem se dopustila kriminálního činu zveřejnění osobní korespondence a že on s Christnetem nikdy neměl, nemá a nebude mít nic společného. To je velmi překvapivé, protože tam v tom případě píše mnoho let jeho jmenovec, a my ho za pana Štampacha celou dobu považujeme.

Psaní dopisů mám asi po své matce - když se jí něco nelíbilo, napsala do závodu, který vyrobil nějaký šmejd, nebo přímo na nejvyšší místa pánům do vlády. Pamatuju si, jak nějaký papaláš třeba v TV řekl, že v našich krámech je všechno k dostání, a matka mu napsala přesný seznam toho, co jí tedy má sehnat. Divím se, že z toho nic nebylo...

Matka třeba napsala továrně, kde vyrobili špatně listové těsto /byly v něm nezapracované velké hrudky tuku a pak dírami po nich na plech vytekly jablka/ a ukončila dopis slovy "Dobré práci čest"...

Pokud vím, úspěch měla jen jednou - napsala, že brambory, které zakoupila, by nejedla ani prasata, že byly tak černé, že skoro všechny musela vyhodit. Napjatě jsme sledovali, co bude v obálce s odpovědí... vidím to jak dnes - v obálce byla hnědá papírová desetikoruna.

Hledám, kde mohlo být o těch ocelových lanech v podlahách WTC

asi byly zalité v tom betonu...

a jak tak hledám a zatím nenalézám, tak jsem narazila na rozhovor Jiřího Boudníka v předvečer výročí /10.9. 2002 / pro BBC...

docela mne zaujalo toto:

"My se teďka budeme podílet, já osobně se budu podílet na té dvouleté, jak bych to řekl ...

Té vyšetřovací práci.

... té vyšetřovací fázi, která je vlastně organizovaná The National Institute of Standards and Technology, vlastně je mandatovaná tím americkým Kongresem. Jestliže víte, tak už jedno takové vyšetřování se stalo, ale to nebylo úplné a bylo takové jenom do půl dokončené.

Dovolte jenom velmi laickou otázku člověka, který se nezabývá architekturou a výškovými budovami. Co je zapotřebí vyšetřit všechno?

No, tak hlavní věc, člověk ví, co vlastně přivedlo ty věže k pádu, byla to ta dvě letadla, ale teďka záleží na tom jak to vlastně rozebrat. ""

""Podle vašeho názoru do jakého detailu by se mělo jít?

Podle mě by se mělo jít do ... kdy vlastně zjistí, která ta část té železné konstrukce vypověděla nejdřív. Ale to je těžké říct, protože vlastně, jak víme, tak starosta Giuliani prodal celou tu ocel někde do Asie, to byla ta nejhloupější věc, co se mohla stát. No, ale tak samozřejmě to nikdo v té době nečekal, že jo, že to bude mít takovéhle následky. ""

""Samozřejmě bylo tam sto deset podlaží a těch dvanáct stop, když to bylo jako kompresované, když vlastně spadly, tak se to zkompresovalo do jenom šesti palců, což vlastně je půl stopy. Takže samozřejmě všechen ten nábytek, všechno, co tam bylo, se zkompresovalo jenom do těch šesti inchů.""

""tak vlastně se ta podlaží na sebe jako domino sešrotovala a ty vnější stěny se vlastně otevřely jako taková ... jako banán nebo květina.""

""Já jsem tam v podstatě na konci března přestal pracovat, protože v té době jsem začal pracovat pro Larryho Silversteina, ten byl majitelem těch dvou věží.

Která část těch prací pro vás osobně byla nejtěžší?

Nejhorší byly ty první dny, kdy vlastně jsem nacházeli v těch troskách části lidí. Ta nejhorší věc byla vlastně ta jejich nedůstojná smrt. To já doufám, že ty jejich rodiny nikdy o tom se nedozví. ""

""Byl to hřbitov, bylo to hrozně těžké, pracovat tam ty první dny a vlastně vědět, že vlastně člověk šlape v podstatě po troskách a mezi těmi troskami jsou mrtvoly.""

""Vy jste o ně přišel, o všechny ideály?

Nepřišel, nepřišel, ale trošku jsem ... jsem daleko vážnější a v podstatě ten můj kompas, ten vnitřní, tak se teďka jako protáčel ten rok. A tak jedinou věc, co jsem mohl dělat, je být co nejvíc k pomoci tomu městu, které vlastně se stalo mým domovem.

Jak vy osobně si budete připomínat 11. září a jak ten rok uzavřete?

To vám nemůžu říct, já ještě nevím. Zítra možná ... já si myslím, že asi půjdu ráno při tom rozbřesku ... budu dole v tom Ground Zero, protože tam budou ti dudáci vlastně policejní, to mám vždycky husí kůži. S několika architekty a inženýry, se kterými jsme tam pracovali, tak se setkáme. No a ... nevím, zbytek asi strávím někde v kostele.""

""Jestli se nemýlím, tak vy jste v jednom z rozhovorů přiznal, že to, co jste uviděl, místo zkázy, že vás přimělo k pláči a že vlastně tam jste také se rozbrečel.

Já brečím teďka skoro každý den v poslední době, ale je to v podstatě taková katarzní, očišťující doba pro mě, protože jsem vlastně po těch ... skoro dvanáct měsíců jsem potlačoval ty pocity a ty vize, které jsem tam zažil. ""

už jsem to našla... ""steel reinforcing rods""

Byly u toho plány budovy - paprskovitě propojené jádrové nosníky s obvodovými...

"" The core of the World Trade Center buildings consisted of a robust core of forty seven (47) 4-inch thick "box" columns embedded several hundred feet into the bedrock BELOW the seven (7) story basement foundation. Each of these columns were arranged so that they supported both the internal and external structure. The outside column supports were tied to the core with radial I-beam supports to which were welded hundreds of tons of rebar (steel reinforcing rods) and corrugated steel floor pans into which the floor concrete was poured. The core supported the elevator structure, and provided conduits for utilities (gas, water, electricity, phone lines, sewer lines, etc.).""

nevím, zda je to ale pravda /i to ostatní/

rod ... ocelové lano ?

rod - prut (též rybářský)
- tyč
- lať
- laťka
- výhonek
- šlahoun
- odnož
- míra (= 4,6 m)
- hůl (jako odznak moci)
- klacek
- kyj
- virgule (k proutkařství)
- táhlo
- proutek
- rákoska
- metla
- tečka
- práskačka
- měřická lat
- drát
- ojnice
- spona
- rameno
- vzpěra
- kruhová tyč
- revolver
- tyčinka

rod (vulg.) - penis

revolvery tam doufám nebyly... "smoking gun"... o:)

Bylo to navařeno asi na nějakých příčných spojujících ocelových nosnících předpokládám

Stejně jsem neviděla nikde pořádně, jak to bylo v těch rozích stavby...

kdybch nezahodila před mnoha lety speciální virguli, tak jsem se mohla zeptat na podrobnosti, ale nechci si zahrávat s okultismem... /to vás jen ta škádím - opravdu řekla pravdu o budoucnosti, tak jsem jí radši zahodila/.

a já myslela, že tam byla navíc ocelová lana, která pak vlála

z nosníků, protože něco takového z nich vlálo, než spadly..

docela zajímavá podobnost s 911 Shanksville

VIDEO: V Íránu spadl tupolev se 168 lidmi, všichni jsou mrtví

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/173831-v-iranu-...

a podle fotek i místo dopadu je jak vybagrovaná díra v zemi, maličké úlomky trosek, a mezi nimi iránské občanské průkazy

jako kdyby se toho opět hodně "vypařilo"

Trosky

Problem je u Shanskvilu rozlozeni trosek v jednom smere.

Do zeme neco padlo, Urcite cast letadla. Ale mezitym sa muselo rozkladat uz vo vzduchu.

Prisuduli to vetru a kinet. energii leatdla, ale v ostatnych smeroch nebolo takmer nic. Je to nepravdepodobne..

Predpokladam u iranskejho letadla distribuci trosek ve vsech smerech. Ak by to bolo ako u shanksville, tak by som zahajil kriminalne vysetrovanie za ucelom zistenia jestli sa nejedna o sestrel...

už je to tady... UFO jsou realita....

Američtí kosmonauti přiznávají život ve vesmíru
Velká Epocha | 21.08.08

Američtí kosmonauté potvrzují život ve vesmíru

Bývalý americký kosmonaut Edgar Mitchell hovořil o existenci života ve vesmíru.

Brazilská, mexická, belgická nebo francouzská vláda – ty všechny v poslední době otevírají archivy, které si desítky let vedly k tématu neidentifikovatelných létajících objektů, zkráceně UFO.

Mitchell: Co jsem viděl pod pokličkou

Bývalý americký astronaut Edgar Mitchell (77 let) nedávno šokoval posluchače britské rozhlasové stanice Kerrang! Radio, když v živém rozhovoru prohlásil, že mimozemšťané existují.

V rámci mise Apollo 14 strávil Mitchell (9. února 1971) celých devět hodin na Měsíci. Je majitelem dvou vědeckých bakalářských titulů a doktorátu z letectví, který obdržel na Technologickém institutu v Massachusetts.

Následuje úryvek z rozhovoru, který 23. července 2008 s Mitchellem vedla birminghamská rozhlasová stanice Kerrang!.

Moderátor: Věříte v život na jiné planetě?

Mitchell: Jistě, o tom nemůže být sporu. Život proniká skrznaskrz vesmírem. V žádném případě tu nejsme sami.

Měl jsem to privilegium seznámit se s faktem, že jsme na naší planetě byli navštíveni. Fenomén UFO je skutečný, jen ho vlády velmi dlouhou dobu tutlaly.

Moderátor: Jsem šokován tím, co se mi říkáte.

Mitchell: Tak to jste asi v poslední době nečetl noviny. To téma se začíná poměrně dost otevírat.

Moderátor: Samozřejmě, podobné věci jsem už slyšel od bláznivých sci-fi fanoušků, nikdy bych ale nečekal, že mi toto řekne doktor Edgar Mitchell, šestý člověk, který chodil po Měsíci...

Mitchell: Kdybyste se mě zeptal, řekl bych vám to už dřív. Bylo o tom samozřejmě zveřejněno mnohem víc braku, než skutečných vědeckých poznatků. To ale nic nemění na tom, že ten fenomén je skutečný.

Je nás víc, kteří... Vlády to pečlivě zakrývají, zhruba posledních 60 let. Pomalu to ale prosakuje. Někteří z nás prostě byli privilegovaní natolik, že jim část těchto skutečností byla stručně představena. Vyrůstal jsem v Roswellu v novém Mexiku, kde UFO údajně přistálo již v roce 1947. Takže jsem byl z první ruky informován o tom, co se tam stalo. Také jsem se pohyboval mezi vysokými představiteli armády a tajných služeb. Měl jsem možnost proniknout pod povrch znalostí, jaké o této věci má naše společnost.

Moderátor: Nejde o nějaký druh žertu, který kosmonauti zkouší na lidi, neřeknete za chvíli: „Apríl!”?

Mitchell: Ne, to neudělám.

Moderátor: Tak jak Vám tedy byly sděleny informace o těchto věcech?

Mitchell: Nešlo o hlavní téma mého výzkumu. Byl jsem ale (spolu s renomovanými vědci a lidmi z tajných služeb) široce zapojen do práce mnoha komisí a výzkumných programů. My všichni měli možnost opravdu nahlédnout pod pokličku této problematiky.

Moderátor: A co jste pod tou pokličkou viděli?

Mitchell: To, co vám říkám od začátku. Byli jsme vícekrát navštíveni. Dopad v Roswellu byl skutečný a uskutečnilo se více dalších kontaktů, ten stav trvá. Ví o tom docela dobře celá komunita lidí, kteří do problematiky byli zasvěceni (jako já), nebo se toho nějak dotýkal jejich výzkum.

Celý rozhovor s astronautem Edgarem Mitchellem pro Kerrang! Radio naleznete (v angličtině) zde:

Kelly: Cestovat vesmírem je dřina

Také americký kapitán lodi Space Shuttle Discovery Mark Kelly věří, že život ve vnějším vesmíru existuje. Když ale přijde na komunikaci s veřejností, je mnohem umírněnější. „Máme důkazy, že na Marsu je život, z čehož vyplývá, že život je pravděpodobně všude ve vesmíru,” uvedl Kelly 29. července 2008 na tiskové konferenci v japonském Tokiu.

„Soudě podle našich zkušeností je cestovat napříč vesmírem příliš náročné. Osobně si myslím, že mimozemšťané naši planetu nenavštívili,“ doplnil o chvíli později.

Agentura Reuters, která o Kellyho návštěvě v Japonsku informovala, doplnila, že otázka existence UFO loni dokonce přišla na přetřes v japonském parlamentu, když téma otevřel jeden ze zákonodárců. Zatímco hlavní tajemník kabinetu Nobutaka Machimura se přiznal, že osobně na UFO věří, premiér Yasuo Fukuda byl opatrnější a vyjádřil se v tom smyslu, že „čeká, až bude existence mimozemšťanů potvrzena”.

Mtchell prý založil po odhodu z NASA soukromý výzkumák paranormálních jevů ... můj sen...

doufám, že byl opravdu na Měsíci.. je to hrozný, co vše USA tají

zatím mne ale nepřesvědčili popírači letu na Měsíc...

i když to video "ze studia" bylo opravdu komické... jak jim tam spadl ten žebřík...

musela jsem smát...

"Armstrong" uděll stejné gesto jako ten člověk co se díval na troskyv Shankvillu...

Moje studia okultních duchovních věd a mimozemských civilizací

dnes jsem psala na Christnet:

Někdy je toho opravdu na člověka až moc... mě se už ale víckrát stalo, že jsem se na svět dívala různým paradigmatem...

je to dost náročné na psychiku a někteří lidé mají asi velké psychické obrany ega, a paradigma tak nezmění, i kdyby měli důkazy přímo před frňákem...

jak je vidět např. s tím, jak těžké pro některé lidi je, připustit, že důkazy opravdu vedou k tomu přiznat to, že si asi "američané" /tedy jen někteří bezcitní z nich, kteří měli "vyšší cíle"/ shodili ty mrakodrapy a nabourali si Pentagon sami...

Jsou ale i další zvláštní věci, které většina lidí odmítá připustit jako něco, co by mohla být /skrytá/ realita...

UFO je jednou nich... a to, že někteří lidé mohou nahlížet do minulosti a budoucnosti, je další...

nezávisí přitom asi ani tak na vzdělání, ani na výši IQ, možná že víc na osobní zkušenosti a myslím si právě na tom připustit, že moje paradigma nemusí být to jediné pravdivé...

zamýšlím se občas obzvlášť nad Sisyfovci - jak urputně lidi varují před vším možným, co se vymyká "vědeckému ateistickému světonázoru", jak nejsou ochotni přijmout nic, co by jim tento pohled narušilo /i Jiří Grygar tam v podstatě má myslím problematickou pozici se svou vírou v Boha... a tu rozhodně má asi jinou - vzhledem např. k zázrakům, a duchovním bytostem - než většina věřících křestanů/

Když jsem kdysi ze studia molekulární genetiky, RNA, DNA a celého toho systému pochopila, že je život důmyslný Inteligent Design, zhroutilo se mi evolucionistické ateistické paradigma...

tedy ne náhodný vznik života z anorganické hmoty … z vlahé biopolévky a atmosféry metanu bičované blesky... ale program...

úžasný důmyslný kompexní programový systém, který umožní rozvoj a růst rozličných tkání a orgánů a jejich vzájemnou koordinaci ….podobného typu, jaký je schopen vymyslet člověk...

ale kdo?

Kdo nás vytvořil, tak důmyslně vyrobil? Celou přírodu, která na sobě tak vzájemně závisí....

UFOuni? Nějaký Bůh? Který? Nějaký kterého uctívá nějaké náboženství?

A protože mám OCD a nutkání všemu porozumět, tak jsem se octla v mánii... a začla běhat po přednáškách a studovat... s esoterikou se roztrhl „pytel“ - bylo právě po revoluci... poznala jsem díky ochrnutému synovi léčitele, poznala, že někdo může vědět i moje zcela soukromé informace, slyšela svědectví desítek lidí, četla o svědectví stovek dalších...

...byl to chvilkový zvrat...z deprese, kterou jsem měla od dětství - z hlubokého poznání, že život nemá žádný hlubší smysl, když stejně nás čeká jen stáří, utrpení, bolest, chátrání a NICOTA... /možná na to měl vliv i EB virus, z mononukleosy, ten naruší hladinu serotoninu v mozku /... a tak jsem si nedokázala život užívat, neměla radost z toho, že jsem zdravá, mladá, hezká chytrá... neměla jsem radost z toho, co prožívali ostatní – sex, jídlo, módu... měla jsem jen zážitky ze studia, vědeckého poznání a estetické zážitky z krásy obrazů, přírody a hudby...

Spousta různých „učení“ a duchovních věd byla v rozporu, naopak některé byly v pozoruhodné shodě...

Hlavní bariéra a nepřátelství byla mezi křesťanstvím, a jinými duchovními naukami, které se opíraly o gnozi... ať už se týkala čehokoli – spiritismu, východních meditačních praktik...

Takže jsem začala souběžně studovat vše – všechny duchovní proudy, včetně New Age, a zároveň s tím křesťanské knihy, které před tím varují – už od SZ byli pod těžkým trestem mrakopravci, astrologové, spiritistická média, doptávání se duchů zemřelých i klacíku - to vše bylo trestáno ukamenováním, stejně tak přísně jako tenkrát třeba jíst vepřové/.

Nepodlehla jsem nátlakům lidem z charismatických církví, že svou obsáhlou knihovnu mnoha set svazků musím spálit /“jinak se mi neuzdraví postižený syn“/, bylo mi totiž mimo jiné divné, že teologům studium těch knih nevadí....

Zaujalo mne, že stejná „věc" je pro jedny křesťany lékem a pro druhé svodem satanovým...

takže pro exorcismus v katolické církvi se užívala svěcená voda, modlitby růžence a nevadily sošky p. Marie a svatých

zatímco evangelikálové tyto předměty ničili jako duchovně závadné...

měli by se dohodnout, když to tak jasně duchovně rozlišují, co je čisté a co duchovně závadné, říkala jsem si, a bylo to pro mne spíš důkazem, že s tím duchovním rozlišováním to je dosti pochybné...

akupunktura, homeopatie, horoskopy, čakry to vše bylo hrozným strašákem, magie – hrůza, strach...

Nechala jsem se přesvědčit aspoň k tomu, že když mne to tak zatěžuje mysl a ovládá mne to a bere mi to tolik času, že studium okultních věd odložím...

tenkrát jsem nevěděla, že mám OCD – posedlost poznáváním...hromaděním poznatků...knih, článků, časopisů...

No a před nějakým časem jsem se na ty zákazy vypr.la, mimo jiné proto, že jsem viděla, že se k tomu přes studium psychoterapiie dostávám znovu /Jung, Rodinné konstelace, reinkarnační terapie, kineziologie, psychotické hlasy, vize.../ - že je to dost o tomtéž...

Že psychiatři to většinou vůbec nechápou... kromě těch, kteří se s tím nesetkali šokujícím způsoběm přímo a jsou nepředpojatí /např. psychiatr Weiss – potom, co se pacientka, kterou nemohl vyléčit ani farmaky, ani konvenční psychoanalýzou propadla do minulých životů a začala mu jako médium přinášet poselstvní od „mistrů“ - od jeho otce, od jeho syny, který zemřel ve věku 20 dní po porodu, a o kterém neměla tušení/... pro křesťany je to jasné – je to od démonů... docela bych tomu věřila... psychiatr Weiss, který do té doby psal vědecká pojednání o neurotransmiterech, se do toho pusltil naplno – několik tisíců lidí uvedl do „minulých a budoucích životů“, nahrává je na magnetofon, zcela ho to uchvátilo, píše o tom knihy /jednu si nadšeně přečetla i princezna Diana, měla dohodnutou schůzku s Weissem, mluvila s ním pár dní před svou smrtí.../, jezdí přednášet po světě, v jedné z knih popisuje setkání s médiem, které rodičům předává vzkazy od synů, kteří se zabili při autohavárii /šokované matce vzkazuje, že už se kvůli synovi astmatikovi nemusí hádat o koberec, matka s otcem vzlykají – dle křesťanů démon takto lidi přesvědčuje, že je to pravdivé – a je to možné...i Weiss je přesvědčen, potom co dostal podobné vzkazy, potom co viděl Ježíše jít na Kalvárii, potom co s ním údajně cestoval jako bohatý mladík po Palestině... dokonce jedna pacientka ho tam též viděla – uzdravila se na Golgatě u paty kříže jako zmrzačený muž zkopaný římským vojákem, a toto ji na semináři uzdravilo z bolestivé rakoviny páteře... křestané mají jasno – je to od ďábla, který se převléká za anděla světla.... ale mě to prostě zajímá dál/

Moody s jedním mužem, který po zasažení bleskem začal vidět do budoucnosti založil ústav, kde provádí „spiritismus“ - pozůstalé uvede do tmavé místnosti se zrcadly, kde se jim zjevují duše blízkých.

UFO – prý o nich promluvil i Mitchell /Apollo 14/ i o výzkumu sestřeleného hvězdoletu v Roswellu, Mitchell po odchodu z NASA založil soukromý ústav pro studium parapsychologie... Mluvil o tom, že to vláda tajila 60 let, ale on s něčím seznámen byl... koncem července 2008 řekl v britském rozhlasovém vysílání....

O UFO mluvil prý i Carpenter z Mercury 7, posádka Apolla 12, Voschodu 2, Saljut 7, Popov prý kdysi při letu letadlem viděl stříbrný trojúhelníkovitý objekt, letící asi 1000km/h.

Mexická armádní letka – piloti 15 minutový záznam infračervenou kamerou dali na veřejnost, pravost prý potvrdili i vojenští odborníci – pronásledovali 11 objektů, ty je v určité chvíli obklopily ze všech stran, prý měli strach...

Nevím...

Rozhodně vím, jak po revoluci PhDr. Foučková /tenkrát ještě nebyla taková suverénka/ říkala, jak jí udivujou lidi, které uvádí do tranzu do „minulých životů“ jak mluví o Atlantidě a Lemurii.

Po mnoha letech jsem si koupila okultní časopis Médium... je tam o tom Mitchellovi, o tunguském „meteoritu“ - jak lidé pak umírali na nemoc z ozáření, jak se poznalo co to bylo až po Hirošimě, jak tam byly magnetické bouře, naměřené i velmi daleko, v Tbilisi, něco jako polární záře...

No a pak je tam opravdu zvláštní článek na poslední stránce...

Dnes 13letý ruský chlapec, Borisek... genius... četl noviny ve 2 letech, mluví o tom, že žil na Marsu a v Lemurii, o malých šedých ufounech řekl, že dělají kruté pokusy na lidech, že už na Marsu s nimi museli bojovat, že opravdová věda je prý „ukrytá pod pyramidou v Egyptě “ a život dozná změnu, až bude otevřena Sfinga...

Ono by to bylo jen takové sci-fi /které mě nikdy nebralo/, kdyby se to tak nepodobalo...

... tomu co říkají lidé už dávno, lidé, kteří se navzájem neznali, a možná i někteří lidé zavření v blázincích...

ten kluk mluvil o energii myšlenek, já taky myslím že existuje... kdysi mi někdo tvrdil, že jsem taky žila v Atlantidě /nebyl to Prokeš, ten tvrdil, že jsem byla v minulém životě UFO...o:)/ a že jsme tam dojeli na zneužívání mentální energie... když jsem se ptala, podle čeho poznal, že bych měla žít v Atlantidě, tak říkal, že podle vzhledu obličeje... no tak to jsem si na něj pak vzpomněla, když jsem četla o té blondýně – herečce z Dallasu, ta je snad v nějakém spolku – že prý taky žila v Atlantidě... no a je to podobný typ jako já...

to jsem zvědavá, kam mě to ještě dovede... do Bohnic bych měla jistě cestu zeširoka otevřenou... Atlantiďany tam jistě berou ihned...

V Rusku jsou asi benevolentnější – toho kluka

/způsobil v 5 letech šok povídáním o planetě Prozerpině, krerá prý byla kdysi zničena paprskem a její obyvatelé se teleportovali do pátého rozměru a on to viděl z Marsu... v 7 letech způsobid zas šok nějakým členům expedice, kteří měřili magnetické anomálie... u ohníčku házel prý odbornými výrazy a vyprávěl.../

pouze musela matka vzít ze školy, prý spolužáků rodiče nechtěli, aby jejich dětem vyprávěl o reinkarnaci, externě snad studuje školu pro nadané žáky...

Člověk by se mohl jen smát... když ale i lékař Hrušovský dělá kurzy na převibrování se do jiných dimenzí, a tvrdí, že umí „bilokaci“, tak to možná všechno nějakou souvislost mít bude... já bych mu za to ty těžký prachy ale rozhodně nedala..

přinejmenším budou asi společně podléhat něčemu, co mentálně ovlivňuje moho lidí...

věřte mi, četla jsem o tom asi už stovky knih...

Akaša? Informační pole? Kolektivní nevědomí? „minulé životy“? Je to vše asi o tomtéž...

je to fakt zajímavý, lidi maj ale předsudky...

nebo to možná úmyslně vše shazují jako bláboly /viz Sisyfos/

na bláboly to vypadá, ale je to podobné jako s mystickými zážitky, vírou, vizemi nebe, pekla, s různými zázraky, mluvením v jazycích...

jsou to totiž stejné jevy, které se dějí na různých místech v různých dobách různým lidem, kteří se neznali /a v dřívějších dobách se o sobě nijak nemohli dozvědět, nebyly noviny, TV ani internet/

______

Borisek z Marsu...

dnes mu je 13, je uzavřený, už se o těch věcech nechce moc bavit, zažil kvůli tomu šikanu ve škole... skrze jeho dětská ústa prošla slova o lásce k těm, kteří nás uhodí a zostudí, ale pak se naučil prý i prát s násilníky...

rozvedli se mu rodiče, žije jen s matkou, zažil těžké chvíle... hraje si teďvětšinou počítačoé hry...

zajímavé je, že prý o něm příbuzná - psychiatrička prý prohlásila "je to idiot" - to mi připadá docela příznačné, ti jsou se vším takovým rychle hotovi...

o indigových děteh s mluví dost, taky v diskusi na psychiatrické konferenci ČAPZ se o nich myslím lidé zmiňovali...

kdyby byl Boris starší, a neříkal ty věci už v 5 letech, tak by se asi mluvilo o psychospirituální krizi, takhle je to neobvylý /ale ne zcela ojedinělý/ fenomén...

Co na to asi Sisyfos....

http://stevyhanny.blogspot.com/2009/06/boris-kipriyanovich-boy-from-mars...

Boriska, indigo boy from Mars, predicts mammoth catastrophes in 2009

29.10.2005

The boy says he was a Martian being seven meters in height in his past life

The unusual baby boy was born in the town of Volzhsky, the Volgograd region of Russia. His mother, Nadezhda Kipriyanovich, gave birth to her son one fine morning. “It all happened so fast, I did not even feel any pain. When they showed the baby to me, the boy was looking at me with a grown-up look. As a pediatrician I know that newborns cannot concentrate looks on anything. However, my little baby was staring at me with his big brown eyes. Brushing that fact aside, he was a usual little baby, like all other kids,” the boys mother said.

When the mother and her son returned home from the maternity hospital, the woman started noticing very curious things about her little son. The boy, whom the mother named Boris, hardly ever cried and never suffered from any ailments. He was growing up like all other children, but he started speaking whole phrases at the age of eight months. The parents gave the baby a meccano, and the boy started making geometrically correct figures from it, combining different parts with precision. “I had a very weird feeling that we were like aliens to him, with whom he was trying to establish a contact with,” the boy's mother said.

When Boris, or Boriska, as parents were affectionately calling their son, turned two, he started drawing pictures, which looked abstract at first: they were mixtures of blue and violet colors. When psychologists examined the drawings, they said that the boy was probably trying to draw the auras of people, whom he could see around. Boris was not even three, when he started telling his parents of the Universe.

”He could name all the planets of the solar systems and even their satellites. He was showering me with names and numbers of galaxies. At first I found it very frightening, I thought that my son was out of mind, but then I decided to check if those names really existed. I took some books on astronomy and I was shocked to find out that the boy knew so much about this science,” Nadezhda said.

Rumors about a baby-astronomer were spreading about the town faster than the speed of light. The boy became the local celebrity: people were curious about the child, everybody wanted to understand how he could know so many things. Boriska was willing to tell his visitors of extraterrestrial civilizations, about the existence of the ancient race of humans that were three meters of stature, of future climate and global changes…Everyone was listening to the little boy with great interest, but it goes without saying that the people did not believe those stories.

The parents decided to baptize their child just to be on the safe side: they already started thinking that there was something definitely wrong with their baby. Soon after that Boriska started telling people of their sins. He would come up to a guy in the street and tell him to quit doing drugs; he would tell adult men to stop cheating on their wives, etc. The little prophet was warning people against forthcoming troubles and diseases, which created quite an unfavorable reputation for the boy's parents.

Nadezhda noticed later that her son would often feel bad on the threshold of serious disasters. “When the Kursk submarine sank, he was all aching. He was suffering during the hostage crisis in Beslan too, he refused to go to school during the days of that horrible attack,” the boy's mother said.

When asked about his feelings during the days of the Beslan crisis, Boris said that he was burning from the inside: “It was like as if a flame was burning inside of me. I knew that the story in Beslan would have a horrible end,” the boy said.

The boy is quite optimistic about Russia's future, though: “The situation in the country will be improving gradually. However, planet Earth will have to experience two very dangerous years – 2009 and 2013. Those catastrophes will be connected with water,” Boriska said.

Boriska caught Russian scientists' attention in the summer of the current year. Specialists of the Institute of Earth Magnetism and Radio-waves of the Russian Academy of Sciences photographed the boy's aura, which turned out to be unusually strong.

”He has the orange spectrogram, which says that he is a joyful person of a powerful intellect,” professor Vladislav Lugovenko said. “There is a theory, according to which the human brain has two basic memory types: work and remote memory. One of the most remarkable abilities of the human brain is its ability to save information about experience, emotions and thoughts both inwardly and outwardly, in the single informational space of the Universe. There are some unique individuals, who can draw information from that field. In my opinion, every human being is connected with space by means of energy channels,” the scientist said.

According to Lugovenko, it is possible to measure people's extrasensorial qualities with the help of special devices, which make this procedure very easy. Modern scientists all over the world conduct extensive research works in an attempt to unveil the mystery of phenomenal children. As it turned out, people possessing unique abilities were born on all inhabited continents of the globe during the recent 20 years. Scientists call such kids “indigo children.”

”Boriska is one of them. Apparently, indigo children have a special mission to change our planet. Many of them have amended DNA spirals, which gives them incredibly strong immune system, which can even defeat AIDS. I have met such children in China, India, Vietnam and so on. I am sure that they will change the future of our civilization,” Vladislav Lugovenko said.

While world's leading space agencies are trying to find traces of life on planet Mars, eight-year-old Boriska tells his parents and friends everything he knows about the Martian civilization. Boriska remembers his past life. Specialists say that he knows the information, which he actually cannot know. A Russian journalist has recently talked to the boy about his unique knowledge and experience.

- Boriska, did you really live on Mars as people say around here?
- Yes, I did, it is true. I remember that time, when I was 14 or 15 years old. The Martians were waging wars all the time so I would often have to participate in air raids with a friend of mine. We could travel in time and space flying in round spaceships, but we would observe life on planet Earth on triangular aircrafts. Martian spaceships are very complicated. They are layered, and they can fly all across the Universe.
- Is there life on Mars now?
- Yes, there is, but the planet lost its atmosphere many years ago as a result of a global catastrophe. But Martian people still live there under the ground. They breath carbonic gas.
- How do they look those Martian people?
- Oh they are very tall, taller than seven meters. They possess incredible qualities.

“When we showed our boy to a variety of scientists, including ufologists, astronomers and historians, all of them agreed that it would be impossible to make all those stories up. Foreign languages and scientific terms, which he says, are usually used by specialists studying this or that particular science,” Boriska's mother said.

Doctors of traditional medicine acknowledge the boy's unusual abilities, although they do not say, of course, that the boy used to live on Mars in his past life.

Taky říkal, že se Země přepóluje a dojde k velkým ktastrofám v roce 2009 a 2013...

Že by strašil podobně jako p. Maria ve Fatimě?

Borisek... I was told the story of an unusual boy named Boris - (Boriska is his nickname his parents call him by) - from members of an expedition to the anomaly zone located in the north of the Russian Volgograd region, most commonly referred to as "Medvedetskaya Gryada".

"Can you imagine, while everyone was sitting around the campfire at night, some little boy (about 7 years of age) suddenly asked everyone"s attention. Turned out, he wanted to tell them all about life on Mars, about its inhabitants and their flights to earth," shares one of the witnesses. Silence followed. It was incredible! The little boy with gigantic lively eyes was about to tell a magnificent story about the Martian civilisation, about megalithic cities, their spaceships and flights to various planets, about a wonderful country Lemuria, life of which he knew in details since he happened to descend there from Mars, had friends there. Logs were cracking, night's fog enveloped the area and the immense dark sky with myriads of brightly lit stars seemed to conceal some sort of a mystery. His story lasted for about an hour and a half. One guy was smart enough to tape the entire narration. Many were stunned by the two distinctive factors. First of all, the boy possessed exceptionally profound knowledge. His intellect was obviously far from that of a typical 7-year- old. Not every professor is capable of narrating the entire history of Lemuria and Lemurians and its inhabitants in such details. You will be unable to find any mentioning of this country in school textbooks. Modern science has not yet proved existence of other civilisations. Second of all, we were all amazed by the actual speech of this young boy. It was far from the kind kids his age usually use. His knowledge of specific terminology, details and facts from Mars' and Earth"s past fascinated everyone. "Why did he start the conversation in the first place," said my interlocutor. "Perhaps, he was simply touched by the overall atmosphere of our camp with many knowledgeable and open-minded people," continued he. "Could he make this all up?" "Doubtful", objected my friend".

"To me this looks more like the boy was sharing his personal memories from past births. It is virtually impossible to make up such stories; one really had to know them."

Today, after meeting with Boris' parents and getting to know the boy better, I begin to carefully sort out all the information obtained around that campfire. He was born in Volzhskii town in a suburban hospital, even though officially, based on the paperwork, his birthplace is the town of Zhirnovsk of Volgograd region.

His birthday is January 11th, 1996. (Perhaps it will be helpful for astrologers).

His parents seem to be wonderful people. Nadezhda, Boriska's mother, is a dermatologist in a public clinic. She graduated from Volgograd medical institute not so long ago in 1991. The boy"s father is a retired officer. Both of them would be happy if someone could shed the light onto the mystery behind their child. In the meantime, they simply observe him and watch him grow.

It was then that Boriska told us about his previous life on Mars, about the fact that the planet was in fact inhabited, but as a result of the most powerful and destructive catastrophe had lost its atmosphere and that nowadays all its inhabitants have to live in underground cities. Back then, he used to fly to earth quite often for trade and other research purposes. It seems that Boriska piloted his spaceship himself. This was during the times of the Lemurian civilisations. He had a Lemurian friend who had been killed right before his own eyes.

-A major catastrophe took place on earth. A gigantic continent was consumed by stormy waters. Then suddenly, a massive rock fell on my friend who was there., tells Boriska. I could not save him. We are destined to meet some time in this life. The boy envisions the entire picture of the fall of Lemuria as though it happened yesterday. He grieves the death of his best friend as though it was his fault.

One day, he noticed a book in his mother"s bag entitled "Where do we come from?" by Ernst Muldashev. One should have seen the kind of happiness and fascination this discovery triggered in the little boy. He"s been flipping through pages for hours, looking at sketches of Lemurians, photos of Tibet. He then started talking about high intellect of the Lemurians. -But Lemuria ceased to exist minimum 800 000 years ago (see link)., I uttered in response to his statements. Lemurians were 9 meters tall! Is that so? How can you remember all this? -I do remember, replied the boy.

Later, he began recalling another book by Muldashev entitled "In Search of the City of Gods." The book is mainly devoted to ancient tombs and pyramids. Boriska firmly stated that people will find knowledge under one of the pyramids (not the pyramid of Heops). It has not been discovered yet. "Life will change once the Sphinx will be opened," said he and added that the great Sphinx has an opening mechanism somewhere behind his ear (but he does not remember where exactly). The boy also talks with great passion and enthusiasm about the Mayan civilisation. According to him, we know very little about this great civilisation and its people.

Most interestingly, Boriska thinks that nowadays the time has finally come for the "special ones" to be born on earth. Planet"s rebirth is approaching. New knowledge will be in great demand, a different mentality of earthlings. -How do you know about these gifted kids and why this is happening? Are you aware that they are called "indigo" kids? -I know that they are being born. However, I haven't met anyone in my town yet. Perhaps may be this one girl named Yulia Petrova. She is the only one who believes me. Others simply laugh at my stories. Something is going to happen on earth; that is why these kids are of importance. They will be able to help people.

The Poles will shift. The first major catastrophe with one of the continents will happen in 2009. Next one will take place in 2013; it will be even more devastating.

-Aren't you scared that your life may also going to end as a result of that catastrophe? -No. I"m not afraid. I have lived through one catastrophe on Mars already. There still live people like us out there. But after the nuclear war, everything has burnt down. Some of those people managed to survive. They built shelters, new weaponry. There was also a shift of continents there, although the continent was not as large. Martians breathe gas. In case they arrived to our planet, they would have been all standing next to pipes and breathing in fumes. -Do you prefer breathing oxygen? -Once you are in this body, you have to breathe oxygen. However, Martians dislike this air, earth"s air, because it causes aging. Martians are all relatively young, about 30-35 years old. The amount of such Martian children will increase annually.

-Boris, why do our space stations crash before they reach Mars? -Mars transmits special signals aimed at destroying them. Those stations contain harmful radiation. I was amazed by his knowledge of this sort of radiation. This is absolutely true. Back in 1988 a resident of Volzhsky - Yuri Lushnichenko, a man with extra-sensory powers - attempted to warn Soviet leaders about the inevitable crash of the first Mars Soviet space stations "Fobos 1" and "Fobos 2". He also mentioned this sort of an "unfamiliar" and harmful for the planet (Mars) - A radiation threat. He was dismissed as a Fool-Madman. Obviously, no one believed him then !

-What do you know about multiple dimensions? Do you know that one must fly not on straight trajectories, but manoeuvring through the multi-dimensional space? Boriska immediately rose to his feet and started to pour out the facts about UFOs. "We took off and landed on Earth almost momentarily!" The boy takes a chalk and begins drawing an oval object on a blackboard. "It consists of six layers," he says. 25%--outer layer, made of durable metal, 30%--second layer made of something similar to rubber, the third layer comprises 30%--once again metal. The final 4% is composed of a special magnetic layer. "If we are to charge this magnetic layer with energy, those machines will be able to fly anywhere in the Universe."

-Does Boriska have a special mission to fulfill? Is he aware of it?- I pose these questions to his parents and the boy himself. -He says he can guess,- says his mother. He says he knows something about the future of Earth. He says information will play the most significant role in the future. -Boris, how do you know all this? -It is inside of me. -Boris, tell us why do people get sick? -"Sickness comes from people's inability to live properly and be happy. You must wait for you cosmic half. One should never get involved and mess up other peoples destinies. People should not suffer because of their past mistakes, but get in touch with what"s been predestined for them and try to reach those heights and move on to conquer their dreams". (These are the exact words he was using). He went on to say... "You have to be more sympathetic and warmhearted. In case someone strikes you, hug your enemy, apologise yourself and kneel before him. In case someone hates you, love him with all your love and devotion and ask for forgiveness. These are the rules of love and humbleness.

Do you know why the Lemurians died? I am also partially at blame. They did not wish to develop spiritually any more. They went astray from the predestined path thus destructing the overall wholeness of the planet. The Magic"s Path leads to dead end. Love is a True Magic!" -How do you know all this??? -I know.Kailis. -What did you say? -I said "hello!" This is the language of my planet.

Source : http://english.pravda.ru/science 3rd. Dec. 2004.

______

Boris Kipriyanovich is an Indigo Child (apparently), probably the most famous in Russia. Boriska, or 'little Boris', after Gennady Belimov, a university professor in the Volgograd region of Russia, witnessed Boriska, then aged just seven, astound an adult audience during a camping trip in which he held them spellbound for an hour and a half as he recounted tales of past lives on Mars and Lemuria, and warned of catastrophes due to affect the Earth in 2009 and 2013. Belimov had the presence of mind to record Boriska's monologue, and within a short time word was spreading within Russia about what this diminutive prophet had to say, especially once the story was picked by Moscow's premier newspaper

TAK A TEĎ MĚ ZAJÍMÁ, JAK PŘIŠEL OBAMA NA TO, ŽE JE Z KYPTONU....

zatím jsem o tom četla jen na vašich stránkách a myslela jsem si, že je to joke....

Další mail Petru Hájkovi - o filmu The Obama Deception apod.

Dobrý den,

nejprve bych s chtěla omluvit, za to, jak jsem vás zavalila dlouhými maily. Měla jsem z toho až mánii, už ji nemám, přesto píšu znovu.

Vidím, že se schyluje k válce USA s Pakistánem, vše bylo dobře připaveno, destabilizace země se tedy američanům povedla...
Potom, co tam před několika lety koridorem pustili Talibán s Bin Ladinem - bylo jasné, že jde záměr do budoucna. Hillary Clintonová teď může mluvit o tom, že se tam skrývají "ti, kteří mají na svědomí 11.září..."

Je mi z toho už opravdu na zvracení.

Nevím zda mi odpovíte, chtěla bych vědět, zda jste viděl film The Obama Deception, případně zda ho viděl pan president, a jaký na něj máte názor.

Já bych ho nejraději dala promítat v hlavním vysílacím čase na ČT1. Nebo ho pustila do kin. Možná by se aspoň mohl promítat po klubech, hospodách, v knihovnách... stále myslím na to, že bych o 911 a NWO chtěla promítat, přednášet a dělat besedy.

Je mi až trochu podezřelé, jak je vůbec možné, že Alex Jones může vůbec takové filmy beztrestně točit. To jsem si říkala už dřív i u Michaela Moore. Asi stále svoboda slova v USA je, a je asi lepší být už známý, není pak možná tak lehké se někoho zbavit.../?/

No stejně nic moc zatím asi nedosáhl svými akcemi a filmy.

Republikán Ron Paul a jeho REVOLUTION taky nevyhrála, a stejně by si to asi uměli zařídit, aby ho případně odklidili z cesty.

Vaš knihu již čtu, jsem na straně 102.

Zatím nevím, zda se na události v USA díváte podobně ak A. Jones. Jeho filmy jsou opravdu silné kafe /hlavně Endgame/.

Zajímalo by mne také jaký máte názor na film Home /Domov/...pokud jste ho viděl... Viděla jsem ho v kině, ale zjistila jsem, že je i na internetu. Devastace planety - drancování surovin, globální oteplování /už prý 40% arktidské čepičky je pryč, Himaláj Kilmanžáro ztrácí sníh/, neobnovitelné zásoby fosilní vody pod vyprahlými pouštěmi dojdou...studny se musí prohlubovat... miliarda lidí ohrožená hladomory, populace se ztrojnásbila, bude nás za chvíli 9 miliard... a stále se vydávají obrovské částky na války místo na zalesňování vykácených lesů a pralesů... nevím zda to není jen další apel na plán New World Order... je to rozhodně pravdivě tragické, v čem žijem... a kvůli čemu - bezohlednému konzumu...

Byla bych ráda, kdybyste se stručně vyjádřil k tomu, jak vidíte současnou politiku USA, B. Obamu, projekt NWO, účast USA prominentů a presidentů v tajných spolcích... propojenís presidenty a prominnty EU... jestli tomu věříte...že jsou ti Bilderbergové tk nebezpeční...

a k tomu, a by nebylo možné nějak zapůsobit na osvětu...

přece jen jste mediálně známá osobnost

Z oslovených křesťanů mi odepsali Tomáš Halík, Aleš Opatrný, Zdenk Vojtíšek - všichni rad zabývat se něčím užitečnějším, a velkou váhu tomu nepřikládají... spíš se těm obavám vysmívají...

Myslím že bychom s tím měli něco dělat...

" Yes, we can!" byl chytlavý slogan, bohužel to v případě B. Obamy byl opravdu podvod...

Ty davy, co mu při inaugraci mávaly ve Washingtonu, by se měly vypravit před Bílý dům znovu...

/?možná off topic:/

V poslední době jsem se snažila nezaujatě podívat i na fenomén UFO, o kterém jsem samozřejmě četla už dávno. Musímm říct, že veřejné vystoupení astronauta E. Mitchella v britském rozlasovém pořadu v červenci 2008 s tím, že potvrzuje, že jsou výzkumy v Roswellu a kontaky s mimozemskými civlizacemi pravda, mne dot překvapilo... řekl doslova:

""Vlády to pečlivě zakrývají, zhruba posledních 60 let. Pomalu to ale prosakuje. Někteří z nás prostě byli privilegovaní natolik, že jim část těchto skutečností byla stručně představena. Vyrůstal jsem v Roswellu v novém Mexiku, kde UFO údajně přistálo již v roce 1947. Takže jsem byl z první ruky informován o tom, co se tam stalo. Také jsem se pohyboval mezi vysokými představiteli armády a tajných služeb. Měl jsem možnost proniknout pod povrch znalostí, jaké o této věci má naše společnost....Byli jsme vícekrát navštíveni. Dopad v Roswellu byl skutečný a uskutečnilo se více dalších kontaktů, ten stav trvá. Ví o tom docela dobře celá komunita lidí, kteří do problematiky byli zasvěceni (jako já), nebo se toho nějak dotýkal jejich výzkum.""

Stejně tak mne překvapily publikované rozhovory s geniálním ruským chlapečkem, který ve dvou letech četl noviny, měl telepatiké schopnosti, šokoval prý lidi na ulici dotazy na to proč kradou apod., vyprávěl vědcům o tom, že žil na Marsu, létal na Lemurii, maloval jim konstrukci létajících disků na magnetickém principu pohonu, a předpověděl převratné nálezy v Egyptě pod psyramidou a ve Sfinze a katastrofy na Zemi /první obrovská prý má být letos/... že se prý Země tak přepóluje... od pěti až sedmiletého chlapce to muselo být opravdu šokující.... když si jako malý hrával, mluvil prý jak v tranzu s někým neviditelným, že odmítá provádět mezidruhové rekombinace DNA ...jeho matka lékařka byla šokovaná a zapisovala si to...

Dvacet let studuju duchovní nauky, parapychologické jevy a deset let psychoterapii. Vím,že do Lemurie, Atlatidy i jinam se dostávají často lidé v reinkarnačních regresích a psychologové nevědí co si o tom mají myslet, jistě to tedy něco znamená...

Buď existuje opravdu kolektivní nevědomí - informační akašické pole, do kterého se při rozšíření vědomí v tranzech lidi dostávají, a může tam být ledacos, i myšlenky a vize...nebo je mysl těch lidí nějakým způsobem ovlivňována - a to podobným způsobem, ti lidé totiž tvrdí stejné věci, aniž by se znali a něco o takových věcech předem věděli.

Kdybych nevěděla, že jste veřící, tak bych Vám takové věci nepsala. Docela by mne zajímalo, jak to myslel B. Obama s tím, že je poslán z Kryponu, aby zachránil planetu Zemi. Jestli to byl jen bonmot, nebo si to opravdu myslí.

Zatím to vypadá, že opak je pravdou, že pokračuje v devastaci USA i světa ve šlépějích svého předchůdce G.W.Bushe.

Jana Karásková

Důvěřujete Alexi Jonesovi?

byla bych ráda, kdybyste se vyjádřili, jestli opravdu věříte tomu co říká - tomu co je tak šokující...

z toho co vím je to především:

- zda se účastnili Bush a další prominenti toho satanském rituálu v květnu 2000 /údajně to mělo být zařazeno do seriálu a vysíláno poakovaně na BBC/, kde je vidět hranice a a ní má hořet tělo...pak A.J. pokud jem tomu rozuměla říká, že se tam pak našlo nějaké mrtvé tělo, že n akci byli objedáni prstitutky a prostituti...
/pokud si to vybavju měl tam být i Gorbačov a Reagan - myslela jsem že tou dobou již byl někde v léčebně s Alzenheimerem/

je mi to fat divný...

: těm děsným věcem z Endgame- o chlapečcích v Izraeli, kterým pouštěli do hlavy tisíce rentgenů
- o těhotných v amerických nemocnicích, kterým dlouho po válce dávali "vitamíny" s poloniem...
- o vědci, který přebíral cenu AV v Texasu a davy mu tleskaly když mluvil o tom, jk y byla Ebola lepší než AIDS

apod.

Je těžké tomu uvěřit...

když o těch filmech a co je v nich někomu řeknu, s tím že se mi to zdá až moc... myslí si, že jsem magor a že to jsou úplně všechno výmysly s celým tím 911

/a prý že oni by nevěřili asi ničemu - ani fotkám Petagonu "s malou dírou" - že to mohou být vše fotomontáže.../

Tak co - Alex Jones? Co si o něm myslíte?

Myslíte si, že Ron Paul mu věří? Podle toho, že natáčel rozhovor s jeho bratrem o FED tak předpokládm, že ho zná...

NO takhle - to že se Bush a

NO takhle - to že se Bush a další politici účastnili nějákých rituálů klidně může pravda a ani bych se tomu nedivil.
Pokusy na lidech, zrůdnosti atd, které se děly a dějí - tak tomu věřím o tom nemám pochyb - viz poslední zpráva ---Pfizer zaplatí 75 milionů za pokusy na dětech--- http://www.czechfp.cz/site/?p=8090

Ve světě se toho děje dost špatného, a 11.září je jenom taková jedna výrazná kapaka.

Netvrdím, že věřím všemu co říká, ale upozorňuje na dost důležité věci a informuje o nich lidi.

Alex Jones

No ja jsem uz narazil na hodne kriticky pohled na Alexe Jonese. Treba jako v jedne knize o tzv. Vlasteneckých medii v USA. Zatim jsem ji necetl ale mozna bych nebylo spatny si najit cas a udelat z ni vytah. A tak uvedu aspon pro obrazek název kapitol o venovaných Jonesovi.

1) Infowars = Infomercial
2) Alex Jones' America: Fear Sells
3) Overt Censorship
4) All Bark, No Bite
5) Cult of Fear
6) Ten Questions
7) Censorship Sneak
8) The Great Debate
9) Proof: Money Grubbing Greed
10) Censorship Reign of Terror
11) Proof: Alex Jones Sells-Out to ABC
12) Alex Jones Betrays Patriot Family
13) Alex Jones = Big Brother
14) Beware the Fearmongers
15) Advertisement for Fear World
16) Alex Jones & the Common Cause: United We Stand
17) "Alex Jones" Parody Interview

INFOWARS = INFOMERCIAL

In a move that is sure to turn heads, a source close to Alex Jones has revealed that
the filmmaker plans on changing the name of his various business ventures
sometime this summer. Beginning in June, Infowars.com, as well as his daily radio
show, will officially be known as INFOMERCIAL.com.
When asked why this change was taking place, the source said, "Alex wanted the
name to reflect his mission, and since we all know that Jones is increasingly into
the hard-sell, and he wants his audience to buy buy buy; what better suited his
purpose than INFOMERCIAL.com? Heck, Pepsi, McDonalds, and
Chevrolet don't even push their products as hard as Alex does."
In addition, the source went on to say that Jones may also change the name of
PrisonPlanet.com to PURCHASE PLANET.com.
"Ya figure," he said, "that every time Alex calls into a radio show, the only reason
is to plug his latest video or his pay-per-view website. He's notorious for using
these shows (and their hosts) for free publicity and free advertising. We even joke
about how many times he can frantically pitch his products in 60 seconds. I think
his record so far is 12 times in one minute. But don't worry," the man laughed,
"He'll beat that sometime soon! Sure, it's all shameless promotion, but Alex
doesn't care. Opportunism is his schtick."
Finally, when asked what affect these changes will have in the future, the source
replied, "There's a question in the newspaper business that goes something like
this: what is NEWS? The answer, of course, is everything that fits between the
ads. Similarly, anyone who has ever listened to Alex's radio show knows that the
"news" is only what fits between him selling his videos and over-priced t-shirts, or
trying to get paid subscribers to his website. One of these days we might even do
away with the news altogether and run one big long infomercial, or a tape-loop
that repeats over and over again: BUY MY VIDEO. BUY MY VIDEO. BUY MY
VIDEO. I mean, that's pretty much what people are getting right now anyway, so
why not just turn it into one great big money-grubbing plug!"

ano, strach se výborně prodává, ale já jsem zatím

od Alexe hodně info dostala, a nic jsem mu neplatila...

někteří si zas myslí, že nesmí říkat vše, protože je placený agent jezuitů... kteří se infiltrovali přes ilumináty apod. a ti zas přes zednáře? jeho sestra studuje prý na jezuitské škole...

o:) ???

/ted abych se děsila, že zas dostanu ban/

tady je to taky o strach něco napsat...

tady je to v poho, Jani :-)

tady jo

přečti si, jak jsi na mně pouštěl hrůzu pod prasečí vakcínou

působí to na mé emoce, ale protože jem zažila několikrát i ohrožení života, dokonce i přestřelku v NY metru, kdy jsme leželi na zemi, tak to vydejchám... případně se naštvu...

a to jsem byla v NY jen 2 dny... ani na vyhlídku z WTC jsem nevyjela výtahem, protože bylo hnusné počasí...

dobře vím, co dělám, Jani

jen jsem tě důrazně varoval

Alex Jones

no a pokud se nepletu tak Eric Hufschmid autor knihy Painful Questions - An Analysis of the September 11th Attack, oznacil Alexe Jonese za sionistickeho agenta--- ono je pak tezky se v tom vyznat....co potom Alex je... :-D No nektere argumenty proti Jonesovi se mi zdaji smesne aspon ty co uvadi Hufschmid. Ja sam nemohu soudit Alexe Jonese. Protoze jeho dilo nejak moc neznam, krome jeho filmu... Ted teprve se chystam přecist Pad do tyranie...

MIND CONTROL ... z Christnetu

MIND CONTROL - změní se už brzy psychiatrie?, 27.7.2009 13:51:29

Zajímavé... mne toto vždy zajímalo

Možná že se změní konečně i celý systém psychiatrie a psychologie...

od té doby co vím, co s lidmi dělá reinkarnační "hlubinná" psychoanalýza, a co jsem zažila na rodinných konstelacích tak vím, že psychiatři jsou asi často dost mimo i se svými univerzitními studii

bohužel taky vidím, jak lidi často jen chemicky otupují... ale neuzdraví...

a kolik jich asi ročně zmrzačí elektrošoky - jen já znám osobně dost lidí, kteří prošli elektrošokovou "terapií" a někteří mají následky..

::::::::::::::::

Ještě k obrazům starověké bohyně mi něco došlo...

jednou mě nědo postavil do jedné konstelace traumatu jako "důvod sebevražd v rodině" - čekala jsem, že to bude jako obvykle nějaký rodinny příslušník, někdo předčasně zemřelý ...

Najnou jsem ale stála, plná nějaké zvláštní moci.. jako bohyně, s rukama v takové poloze, která bývá na starověkých sochách, ruce jako svícen, a ty členy konstelace to k té postavě úplně magicky přitahovalo...

jaký důvod sebvražd by to asi byl? Démonské modlářské uctívání? Nebo to bylo něco symbolického?

Není to "normální", co se v těch konstelacích děje... odkrývají se tam opravdu často tajemství, o kterých se někdy lidé dozvědí až později /z rodinných kronik, přiznáním rodičů o potratu sourozence nebo příbuzného.../

tak vznikl prý i jeden závažný problém Hellingera s katolickou církví - odkrylo se tajené rodičovství kněze... tím i případ banky, která tajně platila matkám takových dětí za mlčení... matka mlčela ale potomek šel na Rodinné konstelace a tam se to provalilo...

mohu potvrdit, že se přitom děje něco s vědomím a prožíváním lidí - může to potvrdit snad každý, kdo v takové konstelaci stál...

B. Kolínová tvrdí, že se to děje i při dramaterapii - oživují se nějaké vzorce...

jungovské archetypy, nebo jde o něco jiného?

duchovního? o kontakt s dušemi mrtvých - at je už jakýkoli význam toho slovního spojení?

SPIRITISMUS JAHVE ZAKÁZAL

Ježíš /zákon prý neporušil/ komunikoval s entitami, které byly apoštoly považovány za Mojžíše a Eliáše ... bylo to doprovázeno zvláštními efekty /proměnění na hoře - Ježíš zářil, z nebe se ozval hlas../

Katolíci běžně komunikují s dušemi mrtvých - modlí se k světcům, p.Marii ...

do myslí některých katolíků i bláznů vblázincích asi někdo něco promítá - v Medžugorje to zkoumali vědci, v Litmanové taky... Ivetce dali vědci před zjevením p. Marie na hlavu elektrody...

snímali jim EEG... a potvrdlo se, že něco viděli a mozek byl v "excitovaném" stavu..

::::::::::::::::::

proto se toho všeho okultního v psycoterapiích asi taky někteří křesťné děsí..

Konstelace traumatu, Rodinné knstelace - ano, může to být špatné, ano je to okultní/skryté/, ale podle exorcisty Kodeta dochází ke stejné "diagnostice" problému jako u duchovního poznání nazřením skrze Ducha sv. ... ale řešení je jiné než eucharstie, moditby za duše zemřelých apod.

jak jinak -většina lidí je u nás ateistů...

tuto metodu provozuje dnes už i známá Jiřina Prekopová, která přiznává, že u některých dětí nic jiného nepomohlo zjisit příčinu závažného duševního stavu a nic jiného nepomohlo těm dětem (z klasických přístupů a léčby...)

psychiatrie a psychologie /klasická/ možná brzy prodělají revoluční změny..

.. pokud tedy nebude ten konec světa...

psychické stavy nezávisí jen na tom, o čem se psychiatři učí...

ale i na neviditelných elektromagneticých vlnách..

co je podle vás telepatie?

Studovala jsem před asi 3 lety spec.pedagogiku a přednášjící z UK nám říkal, že je již prokázaná..

já to vím dávno...
______

víte, já to studuju už desítky let..., 27.7.2009 20:35:36

a mám i osobní zkušenosti...

to se nedá někomu vysvětlit jednoduše...

já skoro do 30 let byla ateista materialista a ničemu jsem nevěřila...

______

Mam psychowalkmen 10 let , 28.7.2009 11:46:20

vím že ovlivnuje mozkové vlny...

ale použila jsem ho jen párkrát.

Syn chodil na elektromagnet, jednou i na rozbitý, brnělo nám pak tělo..

tak to má učitě vliv na bunky v tele.

V Kanade lékařka vyzvala ředitele skol, aby si nezaváděli vlastní wi-fi

články o MIND CONTROL jsou zajímavý. O ovlivnovani emocí elektromagtnetickymi vlnami.

Jak jsou už davno pristroje na vybuzeni hlasů v mozku bez slyšitelných zvuků.

Vyvijeli to nejdřiv pro hluché, ale z důvodu národni bezpečnosti to prý zůstalo tajné.

Mysim si, ze opravdu vědomi asi neni v mozku, jen ho využívá...

Vsechny možne výzkumy za poslednich asi 30 let tomu odpovidají.

Vysvetuje to hlasy, vize, halucinace, telepatii, posedlost, mluvení v jazycích, vše možné.

Působení Ducha sv. i démonů...

______

Vím, že to ovládaj jógíni a jasnovidci už dávno, 27.7.2009 19:04:53

ale zajímá mne, jak to dělaj technicky ti, kteří na to musí mít přístroje...

zase horor, a bohužel pokud je to pravdivé, tak přesně o tom vypráví jeden kluk kterého znám z Tábora...

jak ho ozařujou a mučej těma vlnama...někdy měl prý příšerný bolesti ... buď je to "normální" paranoia nebo to je něco jiného...

pokud se to už z nějakých vojenských laboratoří dostalo, pak nevím...už bych mohla dnes věřit ledasčemu - a to právě potom co jsem na vlastní kůži zažila s těmi okultisty - ti totiž opravdu vidí co vidět nemohou, a vědí co vědět nemohou ... (tedy normální cestou...)

i ta Mariánská zjevení apod...

něco v tom prostě je...

mimochodem v Psychiatrickém centru Praha si zvali některé bývalé pacienty a dělali s nimi laboratorní pokusy, ěli na hlavě elektrody... snad to byl jen biofeedback... každý den několik týdnů... doufám, že to bylo neškodné...

______

Pořiďte si, dřív než bude pozdě, 28.7.2009 6:57:59

Sabrina www.animalrights.webz.cz, tamhleseznam.cz

praktické a vysoce účinné

http://zapatopi.net/afdb/

______

Sabri o tom od včera přemýšlím...fakt... o:), 28.7.2009 12:06:03

je to roztomilý článek..

ale fakt - začala jsem uvažovat, že přece možná by mohla být nějaká ochrana /i když prý zrovna telepatie apod. proniká i olověnou stěnou/

a že bych to mohla poradit tomu známému, kterému vkládá podle něj NASA do mysli už léta obrázky skeletonů, informace o ufounech, planetách, kde klonujou lidi s hmyzem, manipulují mu s mozkem,dokonce ho dřív prý mučili nesnesitelnými bolestmi...

žil v USA a pracoval tam...

tak že by to mohl zkusit, nějak se odstínit, jestli by to přestalo..

jasně že má i podle mne schízu, ale zkusit by to mohl...

třeba by to mohlo mít aspoň placebo efekt...

přála bych mu, aby se z toho dostal...

léky mu myslím žádné moc nepomohly...

ani elektrošoky...

jen má tak o 40 kg nadváhu

říděj ho, pořád s nima komunikuje...

musím ale říct, že mu raděj často dobře - že nesmí pít alkohol, že nemá jít na pochybný rockový koncert...

______

myslím že fólii mám, připlácnu si jí na hlavu, 28.7.2009 12:19:42

Jan Andel, j.andelaseznam.cz

a dám vědět...

máme tu v éteru v bytě už 3 wi-fi - mám objednnou další na rychlejší internet..
a co mobilní sítě?

taky to pomůže?

myslím, že by se z toho mohl stát i módní hit...

třeba s vhodnými nápisy
NWO OPOSITION

určiě mne mají registru nepohodlných, když píšu na 911blog, na Hrad, palestincům atd... o:)

ale myšlení mi zatím nezměnili...

ale mánii mi už možná trochu utlumili.. o:))

že by mi dálkově spálili ten adaptér a netbook?

Já mám o malička špatný vliv na elektrospotřebiče sama...

u dvou soudů dokonce přestala jít na chvíli kopírka, když jsem chtěla kopie pro lidi z PLB...

místo paranoi se mi to zatím daří brát s humorem

SEKCE HUMOR doufám... o:))), 28.7.2009

http://www.weeklyworldinquisitor.com/tinfoil_beanie_ban.html

""I believe this legislation is soon to be adopted in France. To avoid any future litigation against me, for my use of the extremely effective bacofoil beanie, i have enlisted the cooperation of Dr Pierre Papier d'Aluminium. He carefully injected a liquified version of the inexpensive Bien Vu range into the void between my skin and skull. I can confirm that although i now suffer from extreme brain freeze i am no longer a slave to the government mind control systems and can go about my business without the fear of arrest. However i have had to move from the marital bed as my wife insists she can hear a mysterious rustling sound every time i move my head on the pillow.""

tohle už je méně humorný příspěvek:

The FBI does not like George W. Bush—Bush committed too many crimes.

George W. Bush committed hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism (indicated in my blog).

George W. Bush did in fact commit innumerable hate crimes.

And I do solemnly swear by Almighty God that George W. Bush committed other hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism which I am not at liberty to mention.

Many people know what Bush did.

And many people will know what Bush did—even to the end of the world.

Bush was absolute evil.

Bush is now like a fugitive from justice.

Bush is a psychological prisoner.

Bush has a lot to worry about.

Bush can technically be prosecuted for hate crimes at any time.

In any case, Bush will go down in history in infamy.

Submitted by Andrew Yu-Jen Wang

B.S., Summa Cum Laude, 1996

Messiah College, Grantham, PA

Lower Merion High School, Ardmore, PA, 1993

“GEORGE W. BUSH IS THE WORST PRESIDENT IN U.S. HISTORY” BLOG OF ANDREW YU-JEN WANG

“If only it were possible to ban invention that bottled up memories so they never got stale and faded.”

Máš tu chybu....

Máš tu chybu:
SPIRITISMUS JAHVE ZAKÁZAL
Ježíš /zákon prý neporušil/ komunikoval s entitami, které byly apoštoly považovány za Mojžíše a Eliáše ... bylo to doprovázeno zvláštními efekty /proměnění na hoře - Ježíš zářil, z nebe se ozval hlas../
Ano spiritizmus Jahve zakázal,ale Ježiš ten zákaz neporušil kedže nehovoril s entitami ale s vzkrieseným Mojžišom a s Eliášom ktorý bol v telesnej-ľudskej podobe vzatý za živa do neba.Teda to neboli duchovia-entity Mojžiša a Eliáša ale živý Mojžiš a Eliáš:
1A po šiestich dňoch pojal Ježiš Petra, Jakoba a Jána, jeho brata, a vyviedol ich na vysoký vrch osobitne, 2a premenil sa pred nimi, a jeho tvár sa skvela jako slnce, a jeho rúcho stalo sa bielym ako svetlo. 3A hľa, ukázali sa im Mojžiš a Eliáš shovárajúc sa s ním. 4A Peter odpovedal a riekol Ježišovi: Pane, dobre nám je tu byť. Ak chceš, spravíme tu tri stány: tebe jeden, Mojžišovi jeden a Eliášovi jeden.
Z textu je jasné že Peter Jakob a Ján videli živých ľudí a pre duchov by sa nechystali stavať stany....

Mojžíš ale zemřel, ten živý do nebe nešel

tento text si vykládají církve různě - hodně jsem jich poznala, a zkoumala rozdíly v jejich věroukách.

Taky si různě vykládají lidé slova Ježíše o tom, že Jan Křtitel je Eliáš...někteří dokonce i jako potvrzení reinkarnace.

tímhle jsem se zabývala desetiletí... prošla jsem charismatickými evangelikálními církvemi, teď jsem v katolickém neokatechumenátu, 20 let se mi zdají úděsné SZ texty Jozue apod., nikdo mne nepřesvědčil že je v nich JHVH podobný milosrdnému obětavému Ježíši, chtěla jsem podat podnět k terestnímu stíhání vydavatelů SZ, neboť by podle mne vyhověl paragrafu schvalování genocidy a podněcování hnutí... /sionismu/...

teď mne zajímá 911, NWO, zda to byla práce CIA a Mossadu, které využily nenávisti muslimů kvůli státnímu terorismu Izraele, zda v tom nejsou ilumináti, zednáři, /?jeziuti - snad ne/, a začnu studovat s adventisty, kteří jediní vědí, že v Bohemian Grove dělal Bush a spol. satanské rituály, vědí o Skull and Bones atd...

Tak se uzavře tak trochu kruh - kdysi jsem - na úplném počátku mé cesty ke Kristu - studovala se SJ, ale některé věci se mi zdálo, že překrucují a pak jsem si po několika letech přečetla v knize Krize svědomí, že po mnoha letech na to samé přišel i jeden jejich člen z ústředív Brooklynu... to, že Ježíš je archanděl Michael, je opravdu blbost, doufám, že tomu nevěříš...

Zatial na rýchlo

Biblia sa vykladá sama....Prečítaj si toto:Juda 1.9. hovorí čo sa stalo s Mojžišovým telom a prečítaj si aj túto kapitolu:1.korintským15. A skús mi odpovedať o akých dvoch skupinách ľudí sa tam hovorí v súvislosti s príchodom JK?verš 52 ich spomína. A skús si dať do súvislosti aká je podobnosť medzi týmito dvomi skupinami a Mojžišom a Eliášom....

zajímavé odkazy - články adventistů o NWO a USA

Je zajímavé, že katolíci T.Halík, A.Opatrný a autor encyklopedie o duchovních směrech Z. Vojtíšek obřady v Boheminan Grove berou na lehkou váhu, stejně jako "konspirační teorie" o NWO, ale např. adventista profesor Weight prý ve své knize Na pravdě záleží o Bohemian Grove rituálech píše, a ví, že je to zlo. Budu jí mít příští týden.

Adventisti podrobně studují biblická proroctví ohledně blízkého východu a vlády Antikrista, mají docela zajímavé články na anglickém webu.

http://www.gnmagazine.org/issues/gn83/new-world-disorder.htm

http://www.ucg.org/booklets/ME/warandpeace.asp

a o překvapivé změně zahraniční politiky vůči Izraeli...Obama vzkazuje Netanjahuovi - Irán není nebezpečný, a ani s jadernou hlavicí nebude... hlavně stop osadám na West bank...

http://www.gnmagazine.org/issues/gn83/worldnewstrends83.htm

tady rozebírají, co je zapsáno v biblických proroctvích ohledně blízkého východu a času před příchodem Mesiáše v posledních dnech a jak se to naplňuje od návratu židů do "země zaslíbené"

http://www.ucg.org/booklets/ME/warandpeace.asp

UFO A DISKREDTACE HNUTÍ 911

Čtu si diskusi po přednášce o Konspiračních teoriích /Sysifos/

zaujal mne tento názor, se kterým jsem se tu též setkala / a to jsem se tenkrát o njkého Šerana vůbec nezajímala, dnes už mne zajímá, jako vše co souvisí s dnešní dobou a NWO/

a byla jsem vykázána na "své vlákno", přičemž mnozí by byli jistě raději, kdybych s blogem 911 neměla nic společného...

CHÁPU VÁS, MILÉ DĚTI...

/To oslovení mne napadlo, protože právě diskutujeme na Christnetu o zjevení p. Marie v Medžugorje/

""VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
s politováním sleduji diskusi rozpoutanou po přednášce.Je mi bohužel líto,ale tento blog opustím.Pokud chcete nadále vést debatu směrem - jaká byla/nebyla evoluce,zda-li je Bůh či nikoliv jestli a co je předurčeno Biblí tak mi potom nezbývá nic jiného .Jednak mi tyto stránky nepatří takže do nich nebudu ani nemohu zasahovat a druhak to tuto debatu kolem 11/9 absolutně diskredituje.Jestli chcete mít nějakou "váhu" na veřejnosti tak se těchto debat zdržte.Mne jako věřícího člověka tyto věci mohou také napadat,ale rozhodně bych je netahal do debaty kolem WTC. Pak se nemůžete divit ,že lidé ,kteří nemají informace a vhled do problematiky 9/11 toto naprosto odradí a nahážou Vás(Nás) do stejného pytle s Aštarem Šeranem apod ... Přeji Vám mnoho úspěchů a pevných nervů v informování veřejnosti třeba se zas někdy někde setkáme ...""

má odpověď:

to by bylo ale překvápko, kdyby ses Kardo setkal s Astarem

Šeranem... o:)

nic není nemožného...

studuju Mind control, parasychologii a různé druhy psychiatrických a duchovních jevů už 20 let...

ŠERANA by Ti pavděpodobně do mozku promítnout už vědci uměli..

jde o to, kdo to dělá Vesmírným lidem...

kdo todělal ve Fatimě, Medžugorji, na Sinaji, Mohamedovi..

kdosi tak s lidmi hraje..

a teď z Christnetu:

Mind Control, Mohamed, Litmanová, Medžugorje..., 29.7.2009 14:12:51

ta Mariánská a jiná zjevení podle mne fungují též na tom principu mikrovln - v Litmanové i v Medžugorje myslím snímali vizionářům EEG, opravdu na jejich mozek něco působilo... i proto mne zajímá odkaz na ten film o falešných mariánských zjeveních

Mohamed taky musel mít takový příjem odněkud - když byl skoro negramotný a sepsal Korán... i to automtické psaní znám od dosti lidí, co jim to funguje, není to asi problém, napojit se na to.

Studuju ted Mind Control mechanismy...

už jsou dávno vyvinuté přístroje na ovlivňování psychiky, umí vytvářet na dálku hlasy /to vyvinuli pro hluché, pak to ale nechali v tajném výzkumu kvůli znenužití a možnému využití ve válce či u policie/, halucince, změny pohybů i emocí - to vše prý už umí pomocí přístrojů a elektromagnetického mikrovlného záření.

Tisíce lidí prý poškodili těmi pokusy, ani o tom nevěděli... prý se dělaly hlavně na vězních a dětech z děcáků... a nejen v USA...

okultisti to umí dávno - tak mne to zajímá, jak to vlastně funguje - už prý dáno to uměli u zvířat přes elektrody, ted to umí i bez nich...

umí prý odečítat co třeba vidí kočka, člověk, ale umí trochu číst už i myšlenky - myšlené obrazce atd...

______

Bude se tam jezdit dál něco tam asi působí, 29.7.2009 14:31:55

ty davy, co se společně modlí, to je vždy asi úžasná síla, /znám to z charismaticých hromadných chval a modliteb/, lidé jsou tam asi jak v tranzu, i protestanti, prý tam komunisti odhazovali rudé knížky...

ale nemá každý jen dobrou zkušenst...

jeden schizofrenik po příjezdu měl tak silné zuřivecké záchvaty, že rozmlátil na ARU přistroje...

moje kamarádka tam měla taky vize a ale pak jí bylo po odejzdu několik týdnů zle..

je senziblní, má parapsychologické schopnosti - telepatie, dostala se i v mládí jednou mimo tělo a měla z toho šok - viděla se od stropu, jk eží na posteli /její otec cvičil jógu, její matka viděla taky různá vidění .../když se rozešla s léčitelem, tak jí pak fyzicky na dálku sexuálně obtěžoval, měla bolesti, říkala, že kdyby to řekla psychologovi, tak jí daj hned dg. schizofrenie a nadopujou jí svinstvy, musela si to vyřídit s ním, aby jí dal pokoj...

/mimochodem on později založil ašram v Indii, byl dost v balíku, pak počal s nějku o 30 let mladší dívenkou dítě, které jim ale zemřelo, nakonc slavný léčitel spáchal sebevraždu... schopnosti ale měl - věděl co jsem si kdysi myslela, když jsem počala dceru a nemohl to vědět od nikud - vše mu říkalo kyvadlo - "pendl" ani mě tenkrát neviděl, jen mu řekli asi mé jméno a datum narození - "viděl" co má syn zničeného v mozku - jak kdyby viděl snímek z tomografu - a syna přitom ani neviděl ... žádný lékař to nevěděl, jen tomograf.../

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

MOŽNÁ MNE NĚKTEŘÍ POCHOPÍ...

JISTĚ MNE MNOZÍ NEPOCHOPÍ...

JE TĚŽKÉ PŘENÉST OSOBNÍ ZKUŠENOSTI...

JÁ VÁM ROZUMÍM, ASI 30 LET JSEM V NIC TAKOVÉHO NEVĚŘILA MYSLELA SI, ŽE JSOU TO KRAVINY, NESMYSLY...

ČLOVĚK ČASTO MUSÍ ZAŽÍT VLASTNÍ OSOBNÍ ZKUŠENOST S NADPŘIROZENEM...

JAKO MOJŽÍŠ, BUDDHA, p. MARIA, MOHAMED A MNOZÍ DALŠÍ... ...schizorefici...šamani... I. Benda

oč jde v jeho případě, si netroufám zatím posuzovat..

Mohamedovi, Mojžíšovi, ap. Pavlovi, p. Marii

všem něko vysílal asi do mozku vize...

pokud vím, tak Mohamed si nejdřív pomyslel, že to mohl být démon...

a i kvůli tomu, že ty obrazy byly poněkud rozdílné, tak se lidstvo možná povraždí..

Rozhodně se o to asi snaží ti, kteří se snaží s lidmi manipulovat...

Chci do toho investovat i

Chci do toho investovat i peníze..., 30.7.2009

Rozhodla jsem se "do toho jít".

Nejen vylepovat plakátky, ale přála bych si, aby kluci z 911 uděali několik DVD /ono by toho bylo tak na 50 hodin - filmy přednášky atd/

které by se pak v jednotlivých dnech promítaly /"nekonečná smyčka"/ na veřejnosti - někde na nádraží, v hospodách...

Včera večer jsem vyšla po několika dnech ze svého dobrovolného domácího vězení...

byla jsem se projít v přírodě... viděla jsem zas ty divné nerozpuštěné stopy po letadlech a říkala jsem si, že si musím něco konečně přečíst o chemtrails /už se to prý dostalo i do médií - i to, že existují zbraě využívající změn počasí... neví/ - na OSUDU.cz to maj jen pro členy, ale jistě to někde najdu..

PAK JSEM VIDĚLA, ŽE KE KONTEJNERU NĚKDO VYHODIL TELEVIZI, video a DVD přehrávač - bohužel u toho nebyly ovladače...

Jeden opilec z hospody mi tu velkou TV pomohl naložit do auta, mám ji tam doteď, snad funguje.

Tak jsem si řekla /jak to říkají katechisté "Pán se postará" - že možná mi to poslal, abych mohla spustit to promítání.../ je to velká TV SONY, zkusila bych to nějak sladit s tím DVD přehrávačem a můžu se začít ptát kde by se mohlo začít promítat...

jsem si jistá, že by se materiál dal udělat vysoce atraktivní formou, a lidi by se konečně o to i u ás začali zajímat...

a přemýšlet...

např o tom co se děje v Americe na ulicích

ale jde spíš o to PROČ

a nemyslete si, že nejde i o nás...

vím, že proroci mohou vidět do budoucnosti, a mrzí mne, že i Nostradamus psal o 3. světové válce /podle něj nezačne 2010 ale 2011/

nějak si tu dobu míru neužívám...

místo rekreace si /možná utopicky/ myslím, že lidi mohou něco ještě dělat, aby těm plánům zabránili...

jsem totiž někdy naivně věřící v to, že dobro může vítězit nad zlem i tady na zemi, a pravda nad lží... i když vím, jak to chodí v praxi, i co je psáno ve Zjevení...

bude hrůza, lidé budou zmírat úzkostí, budou války, bude vládnout Šelma...

http://www.youtube.com/watch?v=sP2JsL_LZxA&feature=channel

Hurikán Erin

Zkoumám vše bez předsudků, takže jsem si našla na Wikipedii, jestli vůbec mohl být nějaký hurikán Erin 11. 9. 2001 u NY.

Mohl, a je v tom případě opravdu divné, že nebyl v předpověii počasí na ten den

""September

Hurricane Erin developed from a tropical wave on September 1, and strengthened to a 60 mph (95 km/h) tropical storm as it moved to the west-northwest. After weakening due to wind shear, the remnants re-organized into a tropical depression the next day, and Erin strengthened into a hurricane on September 9 while moving northwestward. The hurricane quickly intensified and reached peak winds of 120 mph (195 km/h) later on September 9. A trough turned Erin to the northeast, and after passing just east of Cape Race, Newfoundland it became extratropical on September 15. The extratropical remnant continued northeastward and lost its identity near Greenland on September 17.[7] ""

Back to top